Scudo Sports

Ümraniye

Bende aranıza yeni katıldım. Adım Halil ilgi ve alakanız için teşekkür ederim yeni olduğum için konu açamıyorum şiödilik burdan Herkese Selam Olsun

Scudo
Merhaba, ben de sultanbeylideyim, kuzey ormanlarında özellikle ömerli barajının doğu tarafında falan sürmeyi planlıyordum sık sık. ama tek başıma da çok cesaret edemiyordum. Şimdi mesajınızı görünce yaziyim dedim, devam ediyorsanız eşlik etmeyi isterim.

sancak bisiklet kulübü katılabilirsiniz
aydosa çıkıyoruz

Bende konu açmak istedim fakar iznim yokmuş :) nasıl olacak bu iş

Hort olacak ama Hoşgeldiniz

Whatsapp grubu hala duruyorsa katılmak isterim. Ümraniye Atatürk Mahallesi’nde oturuyorum, numaramı mail yolu ile atabilirim.
Bisikletim: Peugeot Mosaique.

Merhabalar,
Ben Celal. Öğretmenim. Umraniye Çakmak bölgesinden ataşehir brandium tarafına bisikletle okula gidip gelmeyi planlıyorum.. Okullar açılana kadar bir süre antrenman yapmam Lazım.
Bisikletim Corelli başlangıç yol bisikleti.
Bu ayın sonuna kadar çok iyi form tutmam gerekiyor. Arabayı hiç kullanmayacak şekilde yaz kış okula bisikletle gidip gelme hayalim var.

@Celalteacher HAYIRLI olsun hocam öğrencilerinizede örnek olursunuz ve umarım bisikletinde bir taşıt ve araç olduğu bilincini onlara aşılayabilirsiniz. Lütfen kask olmadan kullanmayın hoşcakalın

Teşekkür ediyorum. Ekipmanlarım tamam 👍

@Celalteacher o zaman yolunuz açık olsun tekerinize taş değmesin =)

Merhabalar,
Ben Celal. Öğretmenim. Umraniye Çakmak bölgesinden ataşehir brandium tarafına bisikletle okula gidip gelmeyi planlıyorum.. Okullar açılana kadar bir süre antrenman yapmam Lazım.
Bisikletim Corelli başlangıç yol bisikleti.
Bu ayın sonuna kadar çok iyi form tutmam gerekiyor. Arabayı hiç kullanmayacak şekilde yaz kış okula bisikletle gidip gelme hayalim var.
Merhaba, bende site mahallesinde oturuyorum ve haftada en az bir ataşehir turu yapıyorum. Dilerseniz bir akşam 18:00 gibi beraber yapabiliriz. Genelde 2-3 tur olacak şekilde aşağıdaki rotayı izliyorum (turuncu ile işaretlediğim yer Brandium):
1596716735066.png

• Beğen
Tepkiler: Celalteacher
Merhaba, bende site mahallesinde oturuyorum ve haftada en az bir ataşehir turu yapıyorum. Dilerseniz bir akşam 18:00 gibi beraber yapabiliriz. Genelde 2-3 tur olacak şekilde aşağıdaki rotayı izliyorum (turuncu ile işaretlediğim yer Brandium):
236464 dosyayı görüntüle
Merhaba, cok memnun olurum. Sohbet ede ede gidilebilir. Yalniz ben cok formsuzum cabuk tükeniyorum. 16yillik sigara icicisiyken saglikli hayata gecis yaptım o yuzden performansım düşük. Zamanla acilacagimi düşünüyorum. Muhakkak haberleselim.

• Beğen
Tepkiler: ArVoGu
@ArVoGu numarami ozelden atacaktim fakat mesaj yollayamiyorum. Sanirim pek yeni oldugum icin böyle bir kısıtlama var. Mesaj olarak sizden iletişim bilg. bekliyorum.

merhaba, ben velocity216 takımından Fatih, o bölgeyi iyi biliyorum, kesinlikle hiç çekinmeyin mesafe çok ideal, 2 hafta haftada 3-4 gün sürün, orta tempoda, kondisyon için yeterli.

• Beğen
Tepkiler: Celalteacher
@Fatih ÇT cok tesekkur ediyorum. Bugun atasehir ve kadikoydeki 2 konuma ugradim. gidis de donus de cok zorladi beni. Hatta eve donerken bir yokusun 50 metresini yürüdüm malesef. 1. Vites bile ağır geldi. Ama bunlar olacak ve bunlari asacağım. Ilk defa pedli tayt giydim ve inanilmaz rahatti. 😊 Decathlon sagolsun.

• Beğen
Tepkiler: ErzincanLee
Merhaba ümraniye taraflarında aktif grup var mı katlanır bisiklet kullanıcısıyım yaşım 17 . whatsap yerine telegram grubunuz varsa katılmak isterim

Merhaba ümraniye taraflarında aktif grup var mı katlanır bisiklet kullanıcısıyım yaşım 17 . whatsap yerine telegram grubunuz varsa katılmak isterim
:)

(link)

İSTANBUL ANADOLU YAKASINDA ETKİNLİK VE TURLAR DÜZENLEYİP - ÇEŞİTLİ ORGANİZASYONLARA KATILIM SAĞLIYORUZ BİLGİ İÇİN İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ

Katlanır bisiklet kullanan arkadaşlar var mı ümraniyede ?

Arkadaşlar merhaba,
ben de aranıza yeni katıldım, Ümraniye, Beykoz, Çengelköy civarında pedal çeviren arkadaşlara eşlik etmek isterim.

Geri