ErzincanLee
İnsanı Ayakta Tutan Tek Şey , Ayakları dır. =))
- Tepki
- 2.514
- İsim
- Halil Ekinci
- Başlangıç
- 2019—20
- Bisiklet
- Scott
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Merhaba, ben de sultanbeylideyim, kuzey ormanlarında özellikle ömerli barajının doğu tarafında falan sürmeyi planlıyordum sık sık. ama tek başıma da çok cesaret edemiyordum. Şimdi mesajınızı görünce yaziyim dedim, devam ediyorsanız eşlik etmeyi isterim.
Merhaba, bende site mahallesinde oturuyorum ve haftada en az bir ataşehir turu yapıyorum. Dilerseniz bir akşam 18:00 gibi beraber yapabiliriz. Genelde 2-3 tur olacak şekilde aşağıdaki rotayı izliyorum (turuncu ile işaretlediğim yer Brandium):Merhabalar,
Ben Celal. Öğretmenim. Umraniye Çakmak bölgesinden ataşehir brandium tarafına bisikletle okula gidip gelmeyi planlıyorum.. Okullar açılana kadar bir süre antrenman yapmam Lazım.
Bisikletim Corelli başlangıç yol bisikleti.
Bu ayın sonuna kadar çok iyi form tutmam gerekiyor. Arabayı hiç kullanmayacak şekilde yaz kış okula bisikletle gidip gelme hayalim var.
Merhaba, cok memnun olurum. Sohbet ede ede gidilebilir. Yalniz ben cok formsuzum cabuk tükeniyorum. 16yillik sigara icicisiyken saglikli hayata gecis yaptım o yuzden performansım düşük. Zamanla acilacagimi düşünüyorum. Muhakkak haberleselim.Merhaba, bende site mahallesinde oturuyorum ve haftada en az bir ataşehir turu yapıyorum. Dilerseniz bir akşam 18:00 gibi beraber yapabiliriz. Genelde 2-3 tur olacak şekilde aşağıdaki rotayı izliyorum (turuncu ile işaretlediğim yer Brandium):
236464 dosyayı görüntüle
Merhaba ümraniye taraflarında aktif grup var mı katlanır bisiklet kullanıcısıyım yaşım 17 . whatsap yerine telegram grubunuz varsa katılmak isterim
Ben kullanıyorumKatlanır bisiklet kullanan arkadaşlar var mı ümraniyede ?