Scudo Sports

Üsküdar

selamlar Çengelköy'deyim, bu gruba katılmak isterim. whatsapp grubu yöneticisinden bir özel mesaj ltf;)

Scudo
Ben her gün kartal kavacık arası gidip gelmeye çalışıyorum. Beylerbeyinde bir trafik başlıyor. Özellikle beylerbeyi epey sıkışık oluyor , sonra çengelköydede bir trafik oluyor gerisi rahat.

Ama çok çok dikkatli olun , özellikle kavacıktan beylerbeyine gelirken dikkat edin. Sahil tarafında park yeri bulan sürücüler hiç tereddüt etmeden u dönüşü yapabiliyor , bisiklet falan umurlarında değil.

Yoldanda hiç memnun değilim logar kapağı ve mazgal dolu. Yıl oldu 2015 halen mazgalları kaldırım içlerine yapmayı beceremediler.

• Beğen
Tepkiler: erencaner
bugun fistikagaci uzerinden uskudar , sahilden devam ederek tekrar baglarbasina ilk turumu tamamladim , biraz yorucu oldu , logar kapaklari ve nakkastepe yakinlarindaki yol calismasi da eksi yonden cabasi oldu.

• Beğen
Arkadaslar, eklemeler yapilacak whatsapp grubuna. Biz grup uzerinden haberlesiyor aktif olarak turlara, gunluk suruslere cikiyoruz.

• Beğen
Tepkiler: cengiz karataş
Merhaba Arkadaşlar

Beykoz bisiklet whatsapp grubunun temel amacı; önceden belirlenen etkinlikleri düzenlemek ve yakın çevrede oturan arkadaşların anlık sürüşlerine katılım sağlamaktır. Grupta bir diğer amaç ve eğlencemiz bisiklet hakkında genel konuları kısayoldan konuşmak sohbet etmek üzerinedir. Özel Mesajdan numaranızı ve adınızı söylerseniz sizi de ekleyebilirim.(11 kişiyiz.)

Beykoz Bisiklet Grubu
Murat Duymaç

Merhaba şilede bende varım grup gezileri olursa katılabilirim.

Boğaziçi Sahil Grubumuz aktif olarak bisiklet etkinliklerine devam etmektedir. Profesyonel bisiklet kullanıcıları değiliz, fakat güzel sohbet ortamımız var muhabbetimiz var, bu tür beklentileri olan arkadaşları da aramızda görmek isteriz. 20 kişiyiz herkesi de bekleriz. 1 Mayıs pazar günü riva etkinliğimiz olacaktır. Katılmak isteyenler özel mesaj atarak adını ve yaşını söyleyebilir ve whatsapp grubuna katılabilir. Görüşmek üzere

• Beğen
image.jpegBeykoz da oturuyorum kondisyonum fazla yok ama tur düzenlerseniz bende katılmak isterim

Bisikletim scott sub sport 20

Dosyalar

• image.jpeg
    image.jpeg
    43,1 KB · Okunma: 4
  • image.jpeg
    image.jpeg
    57,6 KB · Okunma: 4
Merhaba,
Çavuşbaşındayım 2 arkadaş haftasonları minumum 40-50 km mesafeli geziler yapıyoruz. Olabildiğince araç trafiğinden uzak noktalardan. Bu haftasonu Riva tarafına gitmeyi düşünüyoruz. Katılmak isteyenler Mesaj gönderebilir.

Kimse yok sanırım yarın bize katılacak

Arkadaşlar Merhaba,

Bayram tatili için Çekmeköy- Şile - Kefken yapıp Kefken de kamp kurmak istiyoruz. Daha önce bu güzergahı kullanan bilgisi olan varmı.

İyi Günler

Ben o yoldan birkaç defa otomobille geçmiştim. Ağır vasıta yoğunluğunun yüksek olduğu, trafiğin hızlı seyrettiği bir yol. Bu yüzden dikkatli olmanızı tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: TheLathmere
Cavusbasi caddesinden polenezkoy , cumhuriyet, Karakiraz alacali sahilkoy sike agva ve kefken yapabilirsiniz.

Sile ile agva arasinda üstüste sert egimler mevcut ancak kefkene gitmek icin bir sekilde mutlaka egimlerden geçmek gerekiyor. Agva kefken arasinda da yine egimler var. Dolayısıyla kefkene yaklastikca egimlerin sertlesip siklasacagini bilerek tempoyu ayarlamanizi ve su yiyecek durumunu kontrol etmenizi tavsiye ederim.

Stravadan da bir rota cizerseniz rota hakkinda bilginiz olur. Kolay gelsin, zor ama cok guzel bir rota...

• Beğen
Tepkiler: TheLathmere
evet rota kesinlikle yoracak ama orman içinden gitmek kamp yapmak trafikten uzaklaşmak bence muazzam

Merhabalar bu Beylerbeyi-Beykoz istikameti çok aktif değil sanırım.

Geri