Merhaba arkadaşlar..Yeniyim ve konu açamıyorum ben de, kusura bakmayın burada yazdığım için..Çocukluğumdan beri bisiklet binmeye merakım olmasına rağmen bisikleti hayatıma aktif olarak katmaya yeni yeni karar verdim..Bu foruma katılmadan önce MTB almaya kesin kararlıydım ama şehir içinde kullanım için çok eziyet verici olduğunu sayenizde öğrendim..Neden eziyet verici olduğu konusundaki görüşlerinizi de çok mantıklı buldum..Bu yüzden MTB den vazgeçtim..Şehir-Tur bisikletine yöneldim..Ama birkaç sorum var cevap verirseniz memnun olurum. Şehir içi bisikletlerinin arazi performansları nasıldır? Yani tamam dağa çıkmıyoruz, şehirdeyiz ama bozuk engebeli taşlı topraklı yollara da gireceğiz elbet..Alacağım şehir bisikleti ile sorun yaşar mıyım? 1 haftadır bakınıyorum ve bazı modeller hoşuma gitti..Yani tamam rahatlık ve konfor çok önemli ama estetik de çok önemli benim için..Bütçem 1000 tl civarı..Bianchi Touring serisi, ya da Carraro Sportive serisi hoşuma gidiyor ama estetik olarak tabi..Sürüş konforları, sorun çıkarıp çıkarmamaları konusu, fren ve vites sistemleri nasıl bilmiyorum..Eminim bu durumda benim gibi olan çok kişi vardır..Cevap verirseniz çok sevineceğim..