Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Uygun fiyatlı kilometre saati

Enes Dökmen

Forum Bağımlısı
Tepki
663
İsim
enes dökmen
Bisiklet
Mosso
uygun fiyatlı kilometre saatini nerede bulabilirim?

Scudo
hep dolar ile satıyorlar

@hector26md
alırken TL olarak çekiyorlar günlük kur üzerinden. fiyatlar uygun oluyor aslında.

Assize modellerine de bakabilirsin ben kablosuz olan as8000 kullanıyorum memnunum lastik çapı girilebiliyor. 50-55₺ civarı olmalı. Kablolu alırsanız onlar daha uygundur.

Decathlondan btwinlere de bakabilirsiniz onlar da iyidir fiyatlarına göre.

Bence fiyat farkı yarı yarıya fark olmadıkça Yurt dışından aldığımız ürünlerin garantisi olmamasını ayrı düşünmek gerekir her hangi bir arızada sanırım cihaz çöp burdan alsak 2 sene garantisi olur

@mehmet ulaş valla hocam ben 1,5 yıl önce eskişehir muratoğlu bisikletten 40 a almıştım. Yine eskişehir volkan bisiklette 55e gördüm
(link)
Şehir şehir değişiyor fiyatlar

Ben 2 sene once n11.comdan 25 tl ye assize 880 almistim 11 tl de kupon vardi epey ucuza gelmisti simdiye kadar gayet sorunsuzca calisti,mennunum bir bisiklet saatinden bekleneni fazlasiyla veriyor.

sunding 563B var. ben ebayden almıştım ama delta bisiklette de var. Kablolu, ümitli değildim ama baya güzelmiş. sadece 14,99 :))

(link)

p.s. bendekinin daha çok satırı vardı bu daha küçük ama fonksiyonları aynı.

benimki bunun gibi (link) free shipping yazıyor. @hector26md

Aliexpressten imzamda bulunan km saatini oneririm. 30tl ve 27 fonksiyonu var ayrıca gayet estetik

linkini atarsanız sevinirim.

yarın salcanomu satıyorum en kısa zamanda yol bisikleti alacağım

Ben de n11 den as size 880 modeli aldim 30 TL ye..Kullananlar fena degil diyorlar bakalim nasil görücez.
Linki de bu
(link)

ışık yokmuş yorumda gördüm ışık olsaymış iyimiş

Geri