Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Uyku tulumu önerileri

yazın temmuz ağustos gibi van, ağrı, kars gibi illerin olduğu bir doğu turu yapmak istiyorum. uyku tulumu mutlaka gerekli olur mu, nasıl bir şey işimi görür?

Verdiğiniz kriterlere göre bu işinizi fazlası ile görür Savage -10 yazdığına bakmayın + 5 dereceye kadar anca yeter , gideceğiniz yerler nispeten rakımı yüksek yerler ağırlığı biraz fazla olabilir ancak fiyat performans ürünü , diğer ürün Evolite alfa 0 ve +10 derece arası bu da iş görür lakin derseniz ki ben bir sefer alacağım iyi bir şey olsun Husky montello 0 dereceye kadar hiç üşümeden yatarsınız . Bence en mantıklısı uzun vadeli düşünür isek ve mali durum müsaitse Husky derim.

Dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    363 KB · Okunma: 92
  • ddfd.PNG
    ddfd.PNG
    528,4 KB · Okunma: 95
  • ert.PNG
    ert.PNG
    393,8 KB · Okunma: 95
Scudo
Merhaba 🙋🏻‍♀️
Bu haftasonu bir kaç arkadaş kamp planımız var. Kar olan bir bölgede olacağız. Genelde çok soğuk bölgelerde kamp atmadığımız için uyku tulumu ihtiyacım olmamıştı. Ancak bu defa olacak.
Çok sık tulum gerektiren bölgelere gitmediğimiz için hem kaliteli, hem de iktisadi bir tulum arıyorum. 🤷🏻‍♀️
Marka önerisi olan var mı ? 🤔

Uyku tulumu önerileri adlı bu başlığı baştan sona okuyun , fikir oluşur zaten kafanızda en son tavsiye ettiğim uyku tulumlarına da bakmanızı tavsiye ederim . Maalesef hem ucuz hem kaliteli bir tulum yok , ya işinizi gören günü kurtarmak için bakacaksınız yada uzun yıllar kullanabileceğiniz kaliteli ,performanslı maliyetli bir tulum alacaksınız.

Umarim çabuk cevap yazan biri çikar
Hocalarim, gecenlerde bim'e north pacific in bi tulumu gelmisti eger goren varsa isime yarayip yaramayacagini sormak istiyorum genelde yaz ve baharlar kullanirim herhalde ve fiyati 100 lira baya uygun sanirim sizce is gorecek bi tulum mu?

Umarim çabuk cevap yazan biri çikar
Hocalarim, gecenlerde bim'e north pacific in bi tulumu gelmisti eger goren varsa isime yarayip yaramayacagini sormak istiyorum genelde yaz ve baharlar kullanirim herhalde ve fiyati 100 lira baya uygun sanirim sizce is gorecek bi tulum mu?
Bim'in outdoor ürünlerine inceleme videosu çekip yayınlayan bir eleman var. Youtube'da aradığınızda bulup detaylı bilgi edinebilirsiniz.
Hatırladığım kadarıyla sadece yaz geceleri için, 15 dereceden soğuk ortamda uyunmaz demişti.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Uyku tulumu ve çadırlarda Comfort değerine bakmak lazım. Mesela comfort değeri 10 olan bir uyku tulumu ancak 10 C dereceye kadar iş görür. Daha düşük sıcaklıklarda verim düşer. -10 derecede koruması hiç olmaz. Ayrıca dolgu malzemesi nedir? Ona da bakmak lazım.

• Beğen
Tepkiler: potato ve everhard
Katlı hali yer kaplamayan ucuz uyku tulumu önerisi olan var mı sıcaklık 10 derece olabilir

Katlı hali yer kaplamayan ucuz uyku tulumu önerisi olan var mı sıcaklık 10 derece olabilir

Decathlon' da çok iyi uyku tulumları vardı. Ben de 0-5 derece olanını kullanıyorum. Şu an baktım da o modelleri göremedim. Fiyatları da gayet uygundu tabi ben seneler önce almıştım. Gerçekten de 5 derecelerde kullandığımda altımda pijama üstümde hırkayla rahat bir şekilde yatabiliyordum. Ama çadırın içindeydim.

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
Merhaba arkadaşlar. Hannah markasını bilen, kullanan var mı?

Şimdi hem içeyim hemde sarhoş olmayım haliyle biraz zor. Ucuz etin yahnisi gibi sözleri hatırlatarak. Bu gün alıp yarın atacağınız bir ürün yerine uzun vadede size hizmet edecek bir ürün almanızda fayda var.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Geri