Clal
Anka Cyclist
- Tepki
- 849
- İsim
- Celal
- Başlangıç
- 2018—19
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Uyku tulumu konusu biraz bireysel bir şey aynı tulumu kullanan iki kişi beklenti ve ihtiyaçları farklıysa size bambaşka cevaplar verebilir. (bir çok konuda olduğu gibi) -32ekstrem -12comfort Marmot marka tulumum var. Bu tulumu her yere götürebiliyorum fakat kaz tüyü olması sebebiyle kullanırken çok dikkatli olunmalı su teması çadırdaki nem ve terleme tulumun yalıtım özelliğini bitiriyor. Ben terleme ve çadırda oluşan nemden dolayı birkaç kez sıkıntı yaşadım. en yakın araca 20 en yakın yerleşim yerine 70 80 km uzaktayken soğuk bir havada en önemli yalıtım malzemeniz olan tulumunuzun iş göremez bir hale dönüşmesi sizi çok büyük sıkıntılara sokabilir. Ama aynı yalıtım özelliklerine sahip bir elyaf tulum da sizin için büyük lojistik sorunları yaratabilir.
bu yüzden derim ki kötü malzeme yoktur yanlış yerde kullanılan malzeme vardır.
-32ekstrem -12comfort tulumunuzu 5 derece gecesi olan bir faaliyete götürüp kendinizi içinde sokup ağzınıza kadar fermuarı çekerseniz gece terlersiniz sona ne olur??
Ben söyleyeyim ter buharlaşıp tulumunuza nüfuz eder ve tüyleri birbirine yapıştırıp tulumunuzu işlevsiz hale getirir sonra?? Sonrası fena ben yaptım siz yapmayın. Yerine, ihtiyaca ve kişisel özelliklerinize göre malzeme kullanın....
bu yüzden derim ki kötü malzeme yoktur yanlış yerde kullanılan malzeme vardır.
-32ekstrem -12comfort tulumunuzu 5 derece gecesi olan bir faaliyete götürüp kendinizi içinde sokup ağzınıza kadar fermuarı çekerseniz gece terlersiniz sona ne olur??
Ben söyleyeyim ter buharlaşıp tulumunuza nüfuz eder ve tüyleri birbirine yapıştırıp tulumunuzu işlevsiz hale getirir sonra?? Sonrası fena ben yaptım siz yapmayın. Yerine, ihtiyaca ve kişisel özelliklerinize göre malzeme kullanın....