Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Uzun bekleyişin sonunda sevdalılar kavuşur.. Fuji Touring...

Erdoğanlar bisiklette satılan shimano deore br-m590 bisiklete yakışır. Fren yaptınızda net tepki alacaksınız.

• Beğen
Tepkiler: Oğuz Mert
Scudo
Güzel bisiklet. Benim hoşuma gitti. Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız pedallamak nasip olur inşallah.

İçim gitti. Allah kaza bela vermesin, uzun turlar nasip olsun bu canavarın üstünde.

@Oğuz Mert

Fuji Tur Bisikleti hakkında (link)okumuştum. Kendisi yazıyı yazdığında bu bisikletle 7. senesiymiş ve de gayet memnun olduğunu belirtmiş. Maşa olayına gelince; maşanın böyle açılı olması Darren Alff tarafından methedilen bir durum, ön tarafa heybe taktığınız zaman ayaklarınızın heybeye takılmasını önlemek için maşanın ileri doğru bükülü olduğunu söylüyor.

Güzel bir çamurluk takımı bu alete çok yakışır.Rüzgarınız arkadan essin.

Fren sistemi için çok fazla endişelenmeyin.
Benim cyclocross'ta bir alt modeli RX5 var. Oldukça memnunum. Yavaşlama ve durdurma performansı çok tatmin edici.
Bence bir süre şans verin. Yine tatmin olmazsanız değiştirebilirsiniz.

@Ahmet Faruk Eğit

Evet güzel kardeşim sen söyleyince fark ettim şimdi :D heyecandan hiç dikkat etmemişim teşekkür ederim dikkatin için

@Oğuz Mert

Yol gidonuna alıştıktan sonra başka bir gidonda bisiklet sürdüğünüzde çok emniyetsiz ve konforsuz gelecektir, yol gidonu candır :) Vites kollarına gelince alışma meselesi ben 1,5-2 senedir bu viteslerden kullanıyorum hiç sıkıntı yaşamadım.
Maşanın düz olmamasının nedeni, düz maşalarda tepki daha hızlı olur, manevra kabiliyeti daha fazladır ama uzun yolda da devamlı gidon hakimiyeti ister, sizin gibi eğri maşalarda düz yolda daha konforlu olur, mesela ellerinizi bırakıp sürmek düz maşaya göre daha kolaydır :) tur bisikletleri konfor açısından düşünüldüğü için maşalarının hemen hemen hepsinde hafif eğrilik vardır.
Güle güle kullanın .

Usta galiba ön lastik ters yönde takılmış. Ayrıca hayırlı olsun.

Gerçekten güzel bir bisiklet, hayırlı olsun rüzgarı arkadan essin.

Boynuzların ucundaki mandalların ne olduğunu anlayamadım. Açıklayabilecek birisi var mı?

Vites olsa gerek de ne kadar kullanışlı acaba, merak ettim.

Hayırlı olsun İyi günlerde kullanın inşallah...

@Tahir Keskin

Vites sistemi :)

Onu bende anlayamadım vites sistemi denmiş ama oralar sürüş esnasında kullanılamaz ki nasıl tutacaksın gidonu? Farklı bir şey olmalı.

• Beğen
Tepkiler: Tahir Keskin
Hayırlı olsun, kazasız belasız sürmeniz dileğiyle. Bu bisiklet cyclocross sınfına mı giriyor?

Loading.. %61

Görünüm olarak benzese de bu bisiklet tur bisikletidir.

Gidonun ucundakiler de vites koludur. Bar end vites sistemi olarak geçer. Genelde tur bisikletlerinde kullanılır.

• Beğen
Tepkiler: Berke
@Berke Kazankaya

Gerçekten vites sistemi :) ikna olursunuz umarım (link)

• Beğen
Tepkiler: Berke
Fuji deki vites videodaki gibi sert mi?

Sanırım yarış bisikletindeki fren kolu bozulsa viteste kullanılmaz hale geliyor. Yol ortasında çifte sorun. Ayırarak tamir olanağını artırmış olabilirler. Ama o vitesin de kolay kolay bulunabileceğini sanmıyorum. Yedek vites kolu uzun turda bulundurmak iyi olacaktır. Muhtemelen diğer vites kollarına göre baya sağlamdır. Tur bisikletçilerinin yarış bisikleti gibi saniye hesabı olmadığı içinde uygun görünüyor. Düz gidonlardaki gibi vites kolunun kullanılsaydı görüntü hiç hoş olmazdı diye tahmin ediyorum.

Geri