Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Uzun ve yüksek tempolu sürüşlerde doğru beslenme

@Serkan Mıstınoğlu
Buraya alıntılayım da isteyen uygulasın :D
Sadece tuz işe yarıyorsa iyiymiş :D

Kendimi şu canavar gibi hissettim :D Cevaplar için sağolun hocam :D

(link)

@Mesut DOĞRU
Hocam daha demin yedim inanır mısınız :D

Scudo
@Ahmet Bilge Kaan AKINAfiyet olsun.

@Ahmet Bilge Kaan AKIN

İçeriğine bakmak lazım hocam. Hem evde kendimiz ne koyduğumuzu biliriz, hem de artı olarak farklı maddeler ekleyebiliriz.

• Beğen
Tepkiler: Mesut DOĞRU
@Serkan Mıstınoğlu

ben bu tarz ürünlerin yurtdışndan alınmasının yasak olduğunu biliyorum, öyle değil mi?

• Beğen
Tepkiler: dodurgalı_06
@hasanalparslang özelden hangi ürünü ne amaçlı kullanıyosanız bilgilendirirseniz çok sevinirim :)

@nurullah memiş Hocam bu ürünlerin amacı dayanıklılık / yarış sürüşlerinde bisiklet üzerinde kaybettiğiniz mineralleri geri kazanıp bacaklarınızın bitmemesini başınızın dönmemesini sağlamak.Temel olarak amacı bu.En önemli özelliği de Şekersiz ve Kalorisiz olması.Bu sayede bu sıvıyı sürüş esnasında tüketmeniz powerade vb içeceklerin aksine vücüdunuzu yormuyor. Ben 80km den fazla sürüşlerde 1 tableti 750 ml suluğa atıp tamamında tüketiyorum bunu.Tek dezavantajı ekstradan susatıyor, en azından beni :)

@hasanalparslang (link)
şu ürünü aldım, memnun kalırım sanırım iyi yorumlar gelmiş ama sonrasın da high5 deniyeceğim.kullandıktan sonra yorumlarımı paylaşırım.

• Beğen
Tepkiler: hasanalparslang
Sürüş öncesi kahve içmek, sürüş sırasında kalp ritminin yükselmesine sebep olmaz mı?

Böyle bir liste yaptım. Okuduğum için pek zamanım olmuyor dolayısıyla bunlar bana 1 belki 1.5 ay yetecek gibi görünüyor. Sizce değer mi, başka neler ekleyebilirim ?
Egy4Mg.png

@Serkan Mıstınoğlu bahsettiğiniz tabletin görevini migroslardaki şu ürün halletmez mi: (link)

soda yüksek glisemik endekse sahip denmiş ama ?

@yemyeşil
Evde soda yapmak için bu. Maden suyu ile karıştırmayın. Maden suyu farklı

ASUS_Z00ED cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
@turac000 o sizin besin ihtiyacınıza göre değişir ama onları alıyosanız ortalama bir sürücü için 3 ay yeter gibi

Geri