Spartiat
🌲🌳🚴🚴🚴🌳🌲
- Tepki
- 13.369
- İsim
- H. Barış NEVRES
- Başlangıç
- 1986—87
- Bisiklet
- Diğer
Fren ses yapıyordu eskidi ondan diye düşünüp Yeni fren pabucu aldım taktım Brakco MTB-959VC Fren Pabucu. Ses daha da çok arttı janta yağ sürülmüştür diye janti defalarca temizledim ses kesilmedi. Sonuçta ümidim olmadan bisikletciye götürdüm. Baktı ve elimde 3 çeşit pabuç var elimdeki pabuclarin 3 ude bundan daha adi ama onları takmanız lazım dedi. Dalga geçiyor diye düşündüm . İlk önce birisini taktı ses geçmedi sonra daha da ucuz olanı taktı ne ses kaldı ne birşey on frenden de ses geliyordu günlerdir arka frenden de. Anında kesildi hepsi. Üstelik aldiklarimin 1/4 fiyatına hala anlamış değilim. Üretimler standart olmuyor diyor cok para verip alınca kaliteli ürün olması sansina bagliymis. Çünkü standart değilmiş malzeme kaliteleri iyi de cikabilirmis kötüde hala şaşkınım ama problem kalmadı. Bu çözümde burada kalsin birisinin işine yarar belki frenleriniz ses yapıyorsa daha ucuz ve adı fren pabuçları kullanınız
Ya da ses yapan herhangi bir pabucu hizalarken arka kısmıyla jant arasına bir kart koyunuz ya da lastik takınız, sıkınca çıkarınız. Önü janta daha yakın, arkası daha uzak olunca ses kalmaz.