Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Van Rysel Kullanıcıları Kulübü

Yokuş yukarı çıkmanın keyfi başka bişeyde yok, çok doğru. Yol bisikletiyle İlk yokuş denemesi fiyasko ama denemeye devam tabi. Bir de ben kalın giyindiğimden aşırı terletti. Onun da etkisi var sanırım hezimette. Bu haftasonu tekrar deneyeceğim.
Merhaba , öncelikle tavsiyem sürüşün tamamında pedala yüklenme, düzde gidiyor diyorsun ya düzde gitme ve zone2 olacak şekilde devam et. Yokuşa sakin gir ve temponu yavaş yavaş arttır. Yada gücün yetmiyor ise sabit devam et. Yavaş yavaş daha iyi olduğunu göreceksin.

Scudo
Selamlar,

Ben de haziran ayında EDR AF 105 aldım. Van Rysel sahiplerine şunu sormak isterim. Forumun profil sayfasında bisiklet markanızı seçebiliyorsunuz. Fakat bu seçim listesinde Van Rysel yok. Forum adminlere mesaj attım ama dönen olmadı. Bilgisi olan var mı?

Herkese merhabalar. Yaklaşık 9 ay ve 4400 km Triban 520 deneyimi sonrası yol bisikleti olarak EDR AF 105 satın aldım. Nasip olursa yarın mağazadan teslim almaya gideceğim. Tüm Van rysel severlere selamlar.

Bu model 34.000 tl. Hidrolik Disk frenli modellerle aynı fiyatta. Bence decatlonun rakip marka fiyatlarını gözden geçirmesi gerekir. Bu fiyata bu donanım bence pahalı. Firmanin sattığı her yol bisikleti modelinin googleda kıyaslamasını yapmıyorum ama benzer donanımı ciddi fiyat altına buluyorum. Şu model uygun bu model uygun diyeceğim tek model yok decatlonda. Decatlon markalarda ikinci el öneririm çünkü yarının altında fiyat yazsanız bile bisiklet bekler. İkinci elde ölü fiyatlar bu markada...

• Beğen
Tepkiler: velespit7
Bu model 34.000 tl. Hidrolik Disk frenli modellerle aynı fiyatta. Bence decatlonun rakip marka fiyatlarını gözden geçirmesi gerekir. Bu fiyata bu donanım bence pahalı. Firmanin sattığı her yol bisikleti modelinin googleda kıyaslamasını yapmıyorum ama benzer donanımı ciddi fiyat altına buluyorum. Şu model uygun bu model uygun diyeceğim tek model yok decatlonda. Decatlon markalarda ikinci el öneririm çünkü yarının altında fiyat yazsanız bile bisiklet bekler. İkinci elde ölü fiyatlar bu markada...
güncel fiyatı 45 bin olmuş. söylediklerinizde sonuna kadar haklısınız. 👍

45.000TL'ye önerir misiniz bu modeli yoksa başka modele mi kayın dersiniz?

45.000TL'ye önerir misiniz bu modeli yoksa başka modele mi kayın dersiniz?
Araştırdığım dönemde alternatif olarak peugeot r serisinden bir model ile van rysel arasında çok kalmıştım. Şuan 45k oldu. 1700 km kullandım problem olarak şunları söyleyebilirim ki, frene bastığımda balatanın, jantın kaynak birleşim kısmının üzerinden geçmesiyle ufak bir ses geliyor. Bu bir problemli yoksa genel bisikletlerde olan birşey mi bilmiyorum bir de benim kadrodan arada bir çıt çıt ses geliyor tahminimce sele borusundan kaynaklanıyor. Bunların dışında önerebileceğim bir model

• Beğen
Tepkiler: erencaner
Araştırdığım dönemde alternatif olarak peugeot r serisinden bir model ile van rysel arasında çok kalmıştım. Şuan 45k oldu. 1700 km kullandım problem olarak şunları söyleyebilirim ki, frene bastığımda balatanın, jantın kaynak birleşim kısmının üzerinden geçmesiyle ufak bir ses geliyor. Bu bir problemli yoksa genel bisikletlerde olan birşey mi bilmiyorum bir de benim kadrodan arada bir çıt çıt ses geliyor tahminimce sele borusundan kaynaklanıyor. Bunların dışında önerebileceğim bir model
Bahsettiğiniz jant kaynak problemi bisikletin ilk satışa sunulduğu dönemlerde yaşanmıştı diye hatırlıyorum, forumda da konularda geçti. O dönem pandemi dönemi olmasından sebep tedarik sıkıntısı olsa da Decathlon problemi çözmüştü.

... frene bastığımda balatanın, jantın kaynak birleşim kısmının üzerinden geçmesiyle ufak bir ses geliyor. Bu bir problemli yoksa genel bisikletlerde olan birşey mi bilmiyorum...

Yukarıdaki mesajda bahsedildiği gibi Decathlon o jantları değiştirdi. Forumdan @TatanQa_tr 'nin konuyla ilgili videosu:

Selamlar, Ağustos ayında bisikletimi aldığımda frenleme esnasındaki sesten dolayı bisikleti geri göyürdüm. Su zımparası ile kısa sürede çıkıntıyı hallettiler ama ben takıntılı olduğum için kabul etmedim ve bisiklet değişimi yaptık 😆 Bir kaç hafta önce oluşan çıt çıt sesi ise beni de çıldırtıyordu, seleyi söküp birkaç yağlama vs ile çözüldü.

Selamlar arkadaşlar, M kadro kullanıp Istanbulda ikamet eden var mı ?

Arkadaşlar (link) modelini uzun zamandır takip ediyorum. Şu anki bisikletim wilier Marostica flat bar sora set 9.8kg. 85.000 TL lik fiyatı ile diğer markaların emsal modelleri ile kıyaslandığında alınabilirliği nedir sizce?

Arkadaşlar (link) modelini uzun zamandır takip ediyorum. Şu anki bisikletim wilier Marostica flat bar sora set 9.8kg. 85.000 TL lik fiyatı ile diğer markaların emsal modelleri ile kıyaslandığında alınabilirliği nedir sizce?
28mm max lastik desteklemesi ile direk kafadan elenecek bir bisiklet bence vanrysel edr cf. 28mm ustu kullanmam derseniz cok iyi.

28mm max lastik desteklemesi ile direk kafadan elenecek bir bisiklet bence vanrysel edr cf. 28mm ustu kullanmam derseniz cok iyi.
Şu anda kullandığım bisikletin lastikleri 28mm. Bu bisikletin road.cc incelemesinde 30mm kadar uyumlu olduğu belirtilmiş, ama kendi sitesinde Max. 28mm uyumlu olduğu belirtilmiş. Açıkcası 28 mm'ye alıştım üstü kalın gelebilir.

Geri