Scudo Sports

İnceleme Vasatın başarısı: Giant tcr advanced

Mehmet abi hayırlı olsun. Bisikletin hakkını vereceğinden eminim.

• Beğen
Tepkiler: mehmetsunu
Scudo
@Furkan TK ben pabuçları durace yaptıktan sonra frenler daha az tutuyor. Çünkü kullandığım janta fazla sert kaçıyor. Tiagra frene tiagra papuc takarım bundan sonra.

• Beğen
Hah.. Şimdi forum ahalisinin ocağına düştün..:koptum:.Bakalım yaptığın retorikler ve troller ince teker karbon nağmelerinde ne şekilde yorumlarla karşılık bulacak...
Sen gene de soyu tükenmeye yüz tutmuş gergedan gibi olmaya devam et,..boynuzu da kolla...
Bol kadans az pastırma...
Hayırlı,uğurlu olsun,artık bacaklar çalışsın..

Güzel ve güncel Türkçe varken bu kadar zorlama neden? Anlamsız buluyorum açıkçası
Bunun dışında hayırlı olsun güle güle kullanın

@mekolac

Dura-ace fren papuçları çoğu kullanıcıların frenleme performansında en memnun kaldığı ürünlerden birisi. Fren papuçları janta paralel olarak basacak şekilde ayarlanmalı, dediğin gibi senin jant yüzeyinde aşınmadan dolayı sert gelmiş olabilir bu sebebden dolayı randıman vermiyordur.

@Furkan TK Sonra ben kaçar bisiklete götürdüm. Jantta sıkıntı yok dedi. Bisikleti günlük kullandığım için hep leş gibi bunun en büyük sebebi bu :)

Giant candır. Gerçi bunu merida sahibiyken de merida için diyordum. :ckkmk:

Karbon kadro+tiagra set için fiyat çok iyiymiş hem de giant..Hayırlı olsun güle güle kullanın.

• Beğen
Sevgili Mehmet. Daha yeni görüyorum aldığınız bisikleti, gözümden kaçmış demekki , hayırlı olsun tekerine taş değmesin, kazasız ağız tadıyla sürersin inşallah...

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
@alper 76

Açıkçası yoruldum okurken.

Güle güle kullanın bisikletinizi, bol pedallar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yeni bisiklet hayırlı olsun.
Advanced ve Composite serileri arasındaki farklar nedir?
Yol konusunda çok yeniyim.

• Beğen
@mehmetsunu Hayırlı olsun. Güle güle sağlıkla binin @Kudret Kurtcebe gibi artık siz de Giant markasını kullanacaksınız. 4.300 TL Mayıs 2016 tarihinde de araştırdığım zamandaki aynı fiyattı. Başarılı bir alışveriş. Tekrardan Güzel, Uzun Grandfondo sürüşleri dilerim.

@Homer eminim daha teknik bilgi verecek birileri vardır. Advanced serisinin örüm tekniği ve carbon fiber cinsleri ile kompositler arasında fark var bildiğim kadarıyla.

• Beğen
Sevgili bisikletçi dostlarım güzel dileklerinizden dolayı herbirinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunarım. Sağolun varolun. Giant markasını tercih etmemdeki sebep ne derece bilimsel bir araştırma, ne derece markanın reklamasyonu olduğunu bilemediğim ve linkini incelemeye eklemiş olduğum araştırma sonucuydu. Bence çokta boş bir araştırma değildir diye düşünüyorum. Bu giantı birazda fiat firmasına benzetiyorum. Bir sürü bir sürü bisiklet modeli var. Bu kadarına gerek varmı. Ürün çeşitliliği korkunç. Mesela tcr modelinin alü sl i var onunda 1-2-3 ü var, karbon advanced, advanced pro, advanced sl i var. Onlarında 1-2-3 versiyonu var. Defy advanced i var. yani markanın içine bir girseniz kaybolursunuz. Advanced ile composite arasındaki fark nedir bilemedim. Bir sürü model bisikleti var ama teknik olarak çokta sır vermiyor gibiler gibi.

• Beğen
Tepkiler: Erh@n ve Groims
Valla rengi yetermiş aslında hayırlı olsun

• Beğen
Composite eski karbon kadroya verilen ad advanced yeni karbon kadroya verilen ad.

@mehmetsunu

Adamların günahını almışız.

(link)

• Beğen
Tepkiler: Groims
Geri