Scudo Sports

Ve sonunda canyon endurace cf 7.0 sl ...

sinobjk

Forum Demirbaşı
Tepki
592
İsim
Sinan POLAT
Bisiklet
Canyon
Herkese Merhabalar...

Uzun araştırmalar ve forumdaki değerli yorumların da yardımıyla karar kıldığım Canyon endurace CF 7.0 SL yol bisikletim dün elime ulaştı. Belkide çok uzun zamandır yaşamadığım bir duyguyu yaşattı bana. Çocuksu bir heyecan. İnsan kendisine inanamıyor. :)
Macerasından kısaca bahsedeyim. Şubat ayı sonları gibiydi. Mtb den yol bisikletine geçmeye karar vermiştim ve bisikletçileri gezerken satıcılardan bir tanesi kendisinin Canyon kullandığından bahsetti. Canyon ile tanışmam bu şekilde oldu. sonrasında gerek forumda gerekse yabancı sitelerde çok fazla yazı ve incelemeler okudum. Ve artık Canyon almaya karar vermiştim.
Mtb den yola gecen biri için en iyi tercih olacağını düşündüğümden endurance modellere bakmaya başladım. Bilen bilir Canyon stokta bisiklet bulundurmuyor. Belli bir üretim prosesleri var.
Gidip almanyadan alma şansım olmadığından kargo ile getirtmek zorundaydım. Ek vergilerden dolayı 1500 euronun üstüne çıkmamam lazım derken, sipariş edebileceğim modeller epey daralmıştı. en yakın tarihte gelecek olan Endurace CF 7.0 SL için mayıs sonuna tarih veriyordu Canyon.
Bu kararsızlıklar içerisindeyken arada cannondale giant focus gibi markalara falanda bakıyordum ve kendi kendime kim bekleyecek bu kadar zaman git Canyonda begendigin modele yakın bir model al hem taksit imkanında olur diyordum. Ama işte insan haz ettiğinden vazgeçemiyor. Kafaya takıldı bir kere canyon cazibesi.
Nisanın 3. haftası Canyon Endurace Cf 7.0 SL sipariş verdim ve başladım beklemeye. epey süre var bisikletin gelmesine. acelem yok tabi ufak ufak ayakkabı falan araştırıyorum. garminlere bakıyorum falan derken. 30 Nisandan canyondan süpriz bir mail aldım.(artık ne olduysa) Mailde 48 saat içerisinde siparişimin kargolanacağından bahsediyordu ki 6 7 saat sonra kargolandığının mailini de aldım ve dün akşam bisikletim elime ulaştı. Bu arada garmini ve ayakkabıyı da hızla çözmek zorunda kaldım :)
Bisikletin canlısını görünce, sadece resimlerini ve videolarını görmüş biri olarak zihnimde şekillenen bisikletten çok daha canlı ve hoş bir bisiklet olduğunu ve beklemekle ne kadar doğru bir karar verdiğimi anladım. ben montajı tamamladıktan hemen sonra İstanbul a yağmur bastırdı. henüz pedallama şansı bulamadım. Pedalladıkça tecrübelerimi de paylaşırım.
Evin giriş holündeki ışık yetersizliğinden resimler pek güzel çıkmadı. Yazım hatalarımı heyecanıma resimlerin kötülüğünü de ışığa veriniz, lütfen kusuruma bakmayın :D
Bisikletimin Linki :
(link)

İşte resimler

http://i.imgur.com/sHvp303.jpg?1

http://i.imgur.com/N8fAOzm.jpg?1

http://i.imgur.com/sArg5bU.jpg?1

http://i.imgur.com/nVWGLgT.jpg?1

http://i.imgur.com/krX5gVO.jpg?1

Scudo
Hayırlı olsun güzelmiş, sitesinden mi aldınız, kargoda sorun oldu mu, taşıma sırasında hangi kargo şirketi, ve toplam fiyat ne kadara mal oldu size?

• Beğen
Tepkiler: sinobjk
çok efsane gözüküyor. bisikletimi satıp bundan mı alsam diye içimden geçmedi değil:)
hayırlı olsun..

• Beğen
Çok güzel :eek: Ne kadar mal oldu size?

• Beğen
@mehmet aşkın

@Uptown Cyclist

Öncelikle teşekkürler

Canyon sadece kendi sitesinden satış yapıyor. Bayisi yok. Ups kargoyla çalışıyorlar. Gümrük işlemlerini zaman alıyor ama bisikleti sorunsuz teslim aldım. 1500 euro nun altında ise alacagınız bisiklet sadece %18 kdv ödüyorsunuz (kargo ve paketleme ücreti dahil degil). Linkten görebilirsiniz ücretini :)

Hayırlı olsun..Kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim..

• Beğen
Diğer bir canyon kullanıcısı olarak aramıza hoşgeldin :) kazasız sürüşler dilerim.

Diğer arkadaşları merakta bırakmamak adına soruları cevaplayabilirim izin verirsen;
Bu bisiklet 1343 euro
Paketleme 14 euro
Kargo 199 euro
Gümrükte vergi 241 euro
Kargo şirketi UPS

Bu fiyata Canyon'dan alınabilecek en ideal ve güzel bisikleti almışsınız. Bisikletim olmasa tercih edeceğim modellerin başında gelir. Bu arada gidon ve sele ayarlarınızı yapmayı ihmal etmeyin. Gidon açısı çok doğru görünmüyor. Hayırlı olsun, güle güle kullanın.

Aşağıdaki konuya ayarlar için göz atın lütfen.
Yol Bisikleti Ergonomik Ayarlar (Kılavuz) - BisikletForum

hakikatten harika duruyor. Allah nazardan korusun.
ürün UPS ilemi geldi acaba?
o çekme ve ödeme işlemlerini paylaşırmısın

biri cevaplamış pardon:)

• Beğen
199 € kargo nedir Allah aşkina !! doğrumu bu?

:) arkadaşlar maşallah diyin . Sele ve gidonu ayarlamadan önce çekmiştim resimleri. Sonradan ayarladım. Gerci test edemedim daha ama testen snra tam ayarı buluruz.
İlerleyen zmnlara yeni resimler yüklerim.

@sezer_57 evet dogru malesef. AB üyesi olmamanında etkisi var. Almanyadan almak isteseniz hemen hemen ucak parasıda o kadar tutar.

Harika bir bisiklet, hayırlı olsun, tekerinize taş deymesin :) .

• Beğen
Hayırlı olsun ve maşallah :) Ancak öğrenmek istediğim bir soru var sipariş verdikten sonra hiç bir yere telefon etme yada ne bileyim gümrüğe vs.gitme gibi bir durum oldu mu ?

çok çok güzel duruyor. Maşşallah diyeyim nazar değmesin.
Dostum çok sevindim sağ salim gelmesine.
Kazasız belasız kullanman dileğiyle

Geri