Scudo Sports

Ve Sonunda Scott Scale 50 Aldimmmm

@ytse_jam

cok teşşekürler arkadaşlarrr AMA BAREND NEDİR ANLAMADIM hayır acemide deilim ama bilmedigim bişey cıkıo habire???:):D

Scudo
kardeşi hayırlı uğurlu olsun scott ailesine bir bisiklet daha katıldı scale 60 ı almasam 50 alacaktım çok güzel makine kıymetini bil :)

@ismailağıllı

valla senelerdir bekliorum sonunda aldım çok mutluyum en dogru karardı bence:)

• Beğen
Tepkiler: H.Can DEMİREL
Beykan yeni bisikletin hayırlı olsun.Hatasız kazasız kullanmanı dilerim...

@H.Can DEMİREL

teşşekkürler hepimize hatasız kazasız sürüşler... herkes dikkatli olsun...

Hoşgeldin aileye .
Çok iyi bir seçim.

scott ailesine hoşgeldin:)
bende daha yeni scale 60 aldım ve çok memnunum harika bi seçim yapmışsın hayırlı uğurlu olsun ,kazasız belasız pedallamalar....

@yetkin

erkut a corratec i satan arkadassın sanırım baktım senin fotolara cok guzel scale 60 jantlar ve maşa benimde hayalim.... şimdilik bi hayal sadece:D

@beykan

bisikletin hayırlı olsun.. kazasız belasız güle güle kullanmanı diliyorum. Ben sööliyim bari barendi kabaca boynuz derdik biz eskiden herlade bilirsin yada
BAR--END şeklinde yazsam tahmin yürütebilirsin ..Bol pedallı günler dilerim :D

@ozan_

evet
bar end olarak biliodum bakınca birden düşünmeden sordum:):D sonra buldum teşşekkürler ayrıca.....:)

hayırlısı olsun güle güle kullan

Beykan hayırlı olsun çok güzel.Allah kazadan,beladanve nazardan korusun.süper....

Hayırlı olsun gerçekten çok yerinde bir kararla almışsın bisikletini,çok güzel...

Allah kaza bela vermesin...

allah kazasız belasız sürüş nasip etsin dostum renklerin keskinligi cok güzel scoctt ayrıcalıgı işte abicim kalite fark yaratır hayırlı olsun

Geri