Scudo Sports

Velodrom Bisikleti - Sonunda Topladım :)

Herkese iyi niyet dilekleri için teşekkür ederim, aslında yeni bir şey değil yaptığım, eskiden bu tip bisikletlere biniyorduk, pazarlama ve maliyet oyunları nedeniyle artık böyle kadrolar sipariş üzerine temin edilebiliyor. Çeliğin keyfini tekrar tadabilmek çok güzel. Bundan sonra bir singlespeed, bir de vitesli yol bisikleti toplamayı düşünüyorum.

Arka fren, durdurma özelliğinden ziyade denge sağlama amaçlı. Sabit arka aksta bunu pedala ters güç uygulayarak taklit etmek mümkün.

Scudo
Ohh ohh azizim cok guzel olmuş. Güle güle kazasız belasız bin.

Valla çeliğin keyfi hiçbirşey de yok. Bir de basitliği çok hoş, hiçbirşey düşünme, bin git.

pist bısıkletlerıne benziyor :)
ama bana cok guvensız geldı dogrusu.arka fren 2.plandadır ama gene de gereklıdır bence.bu arada arka frenın baglantı yerını goremedım ben.

dedım ama demeden once bı dıger sayfalara da bakayım dedıgım ıcın cevabımı aldım :) :)
kazasız surusler

Güzel bir bisiklet olmuş hayırlı olsun yalnız aldığınız diğer parçalarıda bu bisiklete taksaydınız çok daha ii olacaktı diye düşünüyorum

@deore79

İşte o zaman binemezdim :) Duvara asmalık olurdu tabiri caizse... Soma gidon ve Cinelli Milano gidon boğazını takacağım bir ara. Campagnolo furş takımının boyu kısa geldi, çatalı kesmek istemediğim için sattım. Şu andaki de biraz kısa, uzununu bekliyorum. Cinelli amblemini kadro Cinelli olmadığı için sattım. Ayna kolu da yolda kullanıp bir kaldırımda çizme korkumdan sattım. Birileri ya koleksiyon bisikletinde ya da velodromda değerlendirir...

:) güzel olmuş hayırlı olsun,
Pedala dokununca uçar herhalde bu!

ben bugüne kadar bu kadar özenle toplanmış, orjinalliğini bu kadar hassas korunan bi bisiklet görüyorum.. yanlız şöle bi sorun var türkiyede velodrum tek konya da var:D istanbul bu bisiklet için ne kadar uygun? tamam anlıyorum zevk için yapmışsınız ama ben sizin yerinizde olsam bu bisikleti caddeye değil evde baş köşe ye koyarak izlemeyi tercih ederdim;)

@deli kadir

Teşekkür ederim.
yanlız şöle bi sorun var türkiyede velodrum tek konya da var:D

Sorun değil. Velodrom arka sokakta da olsa da gideceğimi sanmıyorum.

istanbul bu bisiklet için ne kadar uygun?

Çok uygun.

tamam anlıyorum zevk için yapmışsınız ama ben sizin yerinizde olsam bu bisikleti caddeye değil evde baş köşe ye koyarak izlemeyi tercih ederdim;)

Evet, zevk için yaptım, büyük zevkle de biniyorum. Binmediğim zaman bisiklet direğime asıp yandan, bindiğim zaman üstten seyrediyorum ;)

Fixed gear bisikleti sigaraya benzetebiliriz.
İçen zevk alır, içmeyen anlamsız bulup lanet eder.
Bırakması zordur, çünkü keyif verir, bağımlılık yapar.
Sigaranın dumanı, Fixed'in mantığı etraftakileri rahatsız eder.
Tek farkı, sigara kanser yapar, fixed bacak kası...

güle güle kullan da birşey sormak istiyorum, bu fotoğrafları nerde çektin arka fondaki yeri merak ettim

çok güzel olmuş ALLAH kazadan beladan saklasın güle güle bin

Fixed gear bisikleti sigaraya benzetebiliriz.
İçen zevk alır, içmeyen anlamsız bulup lanet eder.
Bırakması zordur, çünkü keyif verir, bağımlılık yapar.
Sigaranın dumanı, Fixed'in mantığı etraftakileri rahatsız eder.
Tek farkı, sigara kanser yapar, fixed bacak kası...

Alkış - Alkış - tebrik vs. vs.

@mehmetbaris87

Caddebostan sahil :)

@Miura

guzel yorum --bir an halil yazmis zannettim

@Miura

çok güzelmiş ben de orda bisiklet kullanmak istiyorum, eylül sonu ordayım umarım:))

Geri