Almak isteyen varsa eğer, bostancıda exuma nın mağazası var ve 21:00 a kadar açıkmış.
Tarif olarak da; Bostancı lunaparkının karşısında ki tünelden geçin sağda mado var oradan girin yolun sonun da sağ da ki sokak içinde. Yarın gidip alacağım.
Niyazi Erdoğan vs yazısına takılmayın arkadaşlar. Sevindireceğiniz bir çocuğun bisikletini teslim aldığı andaki keyfini, gülümsemesini, heyecanını düşünün. Bu mutluluğa siz de ortak olun.
Yarışa kaydı yaptık oteli ayarladık ama aile hekimine bir belge doldurtamıyoruz.Spor doktoruna gitmen gerekiyor diyor kafayı yedirtti.Spor doktoru bulamadım hiç bir yerde yaptıgımız tüm antrenmanlar bir tane doktor yüzünden boşa gidecek.Belgeyi en son ne zamana kadar yükelyebiliriz sisteme ???
@Ozgurama
Hocam, aynı sıkıntıyı dün arkadaşta yaşadı.
Sağlık Merkez Kuruluşları var, oradan almayı deneyin. Mersin de ilka vardır, bulursun. Site de yazması gerek. Orada da verebilirsin diye duymuştum. Ayrıca, yanınızda getirin sağlık raporlarını.
Ben de guc bela ikna ettim ama yarin alabilirsiniz raporu diyorlar. Son kayit tarihi de yarin gozukuyor. Sisteme yukleme de sikinti cikmaz umarim... Bununla ilgili bilgisi olan var mi?
Tühhh yaaa yeni gördüm konuyu keşke daha önce denk gelseydim ne yapıp ne eder o 90 km'lik heyecanı yaşamak için orda olurdum kısmet değilmiş Peki bu yarış her sene tekrar edecekmi ??? Bilgisi olan ???
Gran Fondo öncesi kendime enerji bari yaptım bugün. Global Cycling Network'ün tarifi gayet başarılı. İnternetteki diğer tariflere göre daha ucuza mal oluyor. Ve yapımı çok zahmetsiz.
Ayçiçek Yağı - 120ml
Yumuşak Esmer Şeker - 200gr
(link)- 2 çorba kaşığı (Ben yerine bal kullandım zaten tıklarsanız linkte bala ucuz alternatif olduğu için kullanıldığı yazıyor.)
Fıstık Ezmesi - 1 çorba kaşığı (Ben daha ucuz olan fındık ezmesini kullandım.)
Vanilya Özü - 1/2 çorba kaşığı (Zorunlu değil ancak isterseniz marketlerin pasta malzemeleri bölümünde Dr. Oetker'ın 3 lü tupleri satılıyor. 2.25 TL)
Susam - 25gr
Aycekirdegi İçi - 25g (Bim, A101 ve kuruyemiscilerde mevcut)
Parçalanmış Çiğ Badem - 50gr
Kuru Üzüm - 50gr
Dilimlenmiş Tunus Hurması- 50g (1 kilogramı 9 TL hurmanın)
Yulaf 225g
@Kazuya ile yaptığımız başarılı operasyon sonrası bisikletletim gitmeye hazir. Ankara'dan bisikletimi götürmeyi kabul eden yardımsever abimiz @Kazuya 'ya tekrar teşekkürü borç bilirim.