Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Veloturk Gran Fondo

@sabitkamera Teşekkürler. Cuma yola biraz geç çıkacağım için teknik toplantıya katılamayacağım umarım sorun olmaz. Zorunlu olsa festival sayfasında yazardı diye düşünüyorum.

Scudo
@Oğuzhan Y.

Mail attılar programı kayıt olanlara.

Katılamayacak arkadaşlar varsa ben onlara önemli notları buradan aktarırım Özel Mesaj yoluyla.

• Beğen
Tepkiler: Kazuya
dün gelen mailde bagaj konusuna açıklık gelmiş.

Festival için Ürgüp'e Anadolu Jet ya da Trük Hava Yolları uçuşları ile geliyorsanız herhangi bir ek ücret ödemeden bisikletinizi de beraberinizde getirebilirsiniz.(link) bu bağlantıdan indirerek seyahatiniz esnasında yanınızda bulundurabilirsiniz. İlgili hava yolu şirketinin bagaj taşıma kurallarına uygun şekilde taşıyabileceğinizi hatırlatmak isteriz. Her iki tekerlek çıkarılmış ve bisiklet ile birlikte bir bisiklet çantasına ya da uygun bir kutuda tek parça olarak paketlenmiş olması istenmektedir. Uçak bagaj bölümüne kabul edilen bagaj ağırlığı parça başına 32 kilogramı geçemez.

(link)

• Beğen
Tepkiler: NKurtuldu
Festival boyunca Ürgüp'te Turuncu Bisiklet tamir, bakım ve satış hizmeti verecekmiş arkadaşlar, abiler.

• Beğen
Tepkiler: Onur Cavus
Bisiklet kiralanabilecek mi? GranFondo'ya katılacağım için yol bisikletimi alacağım, ama dağ bisikletine de binmek isterim.

@mgz999

Daha detaylı bilgi için bize ulaşın

Tel: +90 384 3414688

Mobil: +90 533 3090589

İyi akşamlar,
Konu ile ilgili bir sorum olacak.
Sağlık raporunu sağlık ocağında ki Aile hekiminden alabiliyor muyuz ?
Yoksa, devlet hastanesine gidip oradan mı almak gerekiyor ?
Bilen var ve yardımcı olur ise çok makbule geçer.

Katılmıyorum ama katılcak arkadaşlar için çok heyecanlıyım gerçekten :) Tırmanışta atak yapmak nasıl olur acaba :) Aman kimse düşmesin de gerisi mühim değil.

• Beğen
Tepkiler: anıl şentürkk
umarım devamı gelir , istanbulda da bir gran fondo olsa tadından yenmez.

@Voltan

Aile Hekiminden alabilirsiniz ancak aile hekimi gerektiğinde sizi devlet hastanesine sevkedebilir. Spor yapmasına engel yoktur şekilinde bir rapor verecek. Hazır olarak onların sisteminde var bir rapor. Festivalinkini çıktı almana gerek yok.

@sabitkamera günaydın hocam
O çıktı elimde varda, maalesef vermedi ana sağlık ocağı. Arkadaş gitti öyle bir şey vermiyoruz demişler. Sanırım devletten alacağız

• Beğen
Tepkiler: sabitkamera
@Voltan

Öyle bir şey yapma şansları yok arayın şikayet edin. Sağlık Bakanlığı'nın hazırladığı belgeyi ya doldurur kendi verir ya da belgede bir seçenek var devlet hastanesine yonlendirdigine dair, onu işaretler. Yani ben emin olamadım siz bakın anlamında. Ama o belgeyi vermek zorunda. Ben aile hekimimden aldım. Doktorlar yarışın belgesini doldurmuyorlar. Sağlık Bakanlığının sisteminden çıkartmak zorundalar.
Fotoğrafı özellikle bulaniklastirdim.
20150908_095658~2.jpg 20150908_095812~2.jpg

Sağlık ocağındaki aile hekimim yarış belgesini doldurdu.
Bu yeterli olacaktır diye düşünüyorum.

Arkadaşımız 2 kere gitti sağlık ocağına kadın vermemiş.
Bende aldım şükür.

• Beğen
Tepkiler: Alper Arslantürk
@delann

Tabii ki yeterli.
Benim dediğim belgenin protokol numarası ve internette kaydı olduğu için, lisans vs. sırasında tekrar muayene olmanıza gerek kalmaması. Gerçi çoğu doktor muayene etmiyor o ayrı konu.

Aile hekimi sağlık raporunu veriyor arkadaşlar ama bana biraz ters bir doktor denk geldi vermedi.Başka bir sağlık merkezine gidip hallettik sonunda.Şimdi sadece beklemek kaldı :)

Geri