Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Veloturk Gran Fondo

@mgz999 Kadıköy'de rapor alınabilecek uygun bir yer buldunuz mu ?

Scudo
Şu an İstanbul'da bulunmuyorum, çarşamba yine oradayım ve bu işi yapan bir tip merkezi bulmaya çalışacağım. Bulabilsem buradan bildiririm.

Festival kapsamına bir de Dağ Bisikleti Kros Eliminatör yarışı eklenmiş. Daha önce yoktu diye hatırlıyorum.

(link)

Dün arkadaşlarımız test için ürgüp-erciyes etabın da sürdüler.(gidiş-geliş) Gidiş ortalama hızları 22km/h olmuş. Yol çok kötü diyorlar.Vibrasyon popo ve kolları mahvetmiş. Paris-Roubaix gibi bir etap olacak. Güzergah hakkında başka bilgisi olan var mı?

cyclocross bisiklet de tam olur. acaba 700x28 lastik olurmu 700x23 yerine ?

arkadaşlar 47kmlik tur hakkında bilgi verecek olan var mı? kayıt yaptırdım ama parkuru kml dışında hiç bilmiyorum

aynı güzergah diye biliyorum.15dk fark ile başlayacak.Etap genel olarak bozuk asfalt.

herkes yoldan şikayetçi neden yarış orada düzenleniyor başke güzergah mı yok erciyese çıkan?

Ben de 47 km'lik kısa parkura katılacağım. Eğer arkalarda düşük kadansla süren, dili dışarda biri görürseniz bilin ki o benim :D

Ayrıca bisikletimi ulaştırmama yardım eden @Kazuya 'ya teşekkürü borç bilirim. Bana büyük iyilik yaptı.

• Beğen
Tepkiler: taner07 ve Kazuya
Bu yakinlarda uzun rotayi yapan arkadaslar zemin ile zirve arasindaki sicaklik farki konusunda bilgi verebilirlerse cok iyi olur zira hava 30 derece civarinda olacak ama yukarida be olur bilelim ki ona gore inise kiyafet ayarlamak lazim. Uzun kollu gerekir mi yoksa sadece yelek yeterlj olurmu? Uzun parmakli eldiven ayakkabi kilifi v.b durumlar konusunda hazirlikli olmakta fayda var.

• Beğen
Tepkiler: ahmetaldag
İnişte yani dönüş otobüs ile yapılacak.

Geçen hafta bir arkadaş grubumuz gidip test sürüşü yaptılar. yol son derece kötüymüş,vibrasyon elleri ve bilekleri çok yıpratmış.
(link)

@ahmetaldag
Biz birkac arkadas inisi de donusu de yine bisikletle farkli bir rotadan yapacagiz. Gunu 200 km ue tamamlamak niyetindeyiz bakalim

Bunu burada paylaşmamın bir sakıncası yoktur umarım. Destek olmak için satın almak isteyenler olabilir. :)

(link)

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xlp1/v/t1.0-9/11953090_384636448402245_7877784073965738478_n.png?oh=79b840c9db52c72e05d82158b87553a2&oe=567C3C5B

@Erdal YILMAZ

Ben de bugün bunu gördüm ve özelden sormak istiyordum açıkçası: bunun geliri exumaya yoksa veloturk projesine mi aktarılıyor diye?

Geri