Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Veloturk Gran Fondo

@Kazuya

Benimki sapıttı ama nedeni çataldaki okuyan parça titreşimden aşağı kaymış. Düzgün okuma yapmadı o yüzden

• Beğen
Tepkiler: Kazuya
Scudo
Merhaba, yarışla ilgili ben de naçizane tecrübelerimi paylaşmak isterim. Öncelikle organizasyon ve her şeyin zamanında başlaması açısından gayet başarılı bir etkinlikti. Malum genellikle bizdeki organizasyonlar hiç ajandaya uygun gitmez. Teknik toplantı olsun, yarış startı olsun gram gecikmeden başladı. Eğer ben kaçırmadıysam teknik toplantıda bir süre -yaklaşık 5 km olması lazım. - trafikle beraber gideceğimizden bahsedilmemişti. Yarış içinde bir süre orada afalladım. Bir minibüs teğet geçti yanımdan. 1. Feed zone'a gelmeden önceki bölümdü. Hatta önümde arkamda kimseyi göremeyince ve trafik yanımdan akınca yanlış yola girdiğimi düşündüm. İlk 67 km. nin iniş çıkışlı olması ve asfalt kalitesizliği parkuru zorlaştırdığı gibi, son tırmanışta epey bir seyrelmemize neden oldu. Ancak böyle olması bitirdikten sonra aldığımız keyfi bir kat daha artırıyor. Son tırmanışa gelince, kesinlikle Erciyes'in Kartepe'den kolay olduğunu söyleyeb0ilirim. Tek handikapı 67 km.nin üzerine tırmanılması idi. Onun dışında virajsız ve 75-79 km.ler arası hariç sert olmayan bir eğime sahip. Ağaç olmadığı için de hem gölgesi yok, hem de çok rüzgar alıyor. Mount Ventoux coğrafyasında bir dağ. 2.feedzone bayraklarını görüp, bu yol bitmez mi diyenlerden biri de benim, gerçekten 2.feedzone gelmedi bir türlü. Hem burada hem de tırmanışın 5.km.sinde 2 defa yarışı bırakma düşüncesi ağır basarken, yanımdakilerin motivasyonuyla devam ederek finiş gördüm. Feedzone'larda sağlanan jel, içecek ve hizmet çok iyi idi. Herkese ben de katılıyorum. Belki 1.Feedzone daha öne alınabilir ya da bir feedzone daha eklenebilirdi. Erciyes girişinde bisikletçileri sulayan, buz gibi suyla mataralarımızı dolduran abiye buradan selam olsun.

Nice Grand Fondolar'da tekrar sürmek dileğiyle ;)

@Volks Kardeşim afiyet olsun keşke daha çok su alsaydım daha çok kişiyle paylaşsaydım ancak yarışta su verilmediğinden haberim yoktu...Bizde bu yarışa görme engelli arkadaşlarımızla katıldık 5 tandem bisiklet ile...Çok keyifliydi bizim için orada o sporcuların arasında olmak bile ayrı bir duyguydu...

12003028_1630800033868381_3725746807973861064_n.jpg

Bu fotoğrafa baktıkça gururlanıyorum..Kayseriden 2 , izmirden 1 , istanbuldan 1 ve eskişehirden 1 tandemin katılımıyla toplamda 5 tandem ve 5 görme engelli arkadaşımızla bu yarışa katıldık...Amacımız bu güzel organizasyonda farkındalık yaratmaktı...Arkadaşlarımız kürsüye çıktığında ıslıklar alkışlar falan ortalık inledi :) Bizim için çok güzel 2 gün oldu..Katılan tüm arkadaşların ayağına sağlık...Seneye inş yine görüşürüz...Ben yine yolda su takviyesinde bulunurum :)

Kısa tur bende de var, yokuştan iniş / Kayseri ayrımına kadar uzun bir video var ayarlayınca paylaşacağım :)
Güzel turmuş gerçekten, böyle etkinlikleri kaçırmamak gerek.. Yol bisikletine geçmenin zaman ı gelmiş :)

Taşınma sebebiyle gelemedim içimde kaldı diyebillirim. Çok güzel tur olmuş, ilk açıklandığı günden beri katılmayı isteyip ona göre bile antrenman yapmıştım, ama öyle bir zamanda taşınmam gerekti ki sadece gıpta ile izlemekle yetindim, belki devamı gelir , belki Ege de yapılır o zaman kesinlikle katılıcam.

Yanilmiyorsam Belcikali basi cekmis :mad:

Dosyalar

• eliminator-results.pdf
    351,4 KB · Okunma: 31
ben bu sene yurtdışında olduğum için katılamadım ama bir daha ki tura kesin katılacağım ve takım aracımla gelcem :) su ve yemek takviyesi için ablam aracı kullanacak telsiz ile haberleşeceğiz..

Merhabalar,
Yeni açtığımız sitede Velotürk Gran Fondo'ya yolculuğumuza ve kısaca yarışa yer verdik. :) okur, yorum yaparsanız sevinirim.
(link)

• Beğen
Tepkiler: Emrah Demirci
@Kazuya

bunu yapmak yasaktı yalnız :)

not: alıntıyı yanlış yapmışım. yorumum alttaki alıntı içindi.

"ben bu sene yurtdışında olduğum için katılamadım ama bir daha ki tura kesin katılacağım ve takım aracımla gelcem :) su ve yemek takviyesi için ablam aracı kullanacak telsiz ile haberleşeceğiz.."

• Beğen
Tepkiler: Kazuya
@Oğuzhan Y. yanlış alıntı yapmışım. yorumum şunaydı;

"ben bu sene yurtdışında olduğum için katılamadım ama bir daha ki tura kesin katılacağım ve takım aracımla gelcem :) su ve yemek takviyesi için ablam aracı kullanacak telsiz ile haberleşeceğiz.."

• Beğen
Tepkiler: celikelhuseyin
Yarış sırasında hem kameramanlar hem de hava aracı bolca çekim yapmıştı. Bu çekimlerden haberi olan var mı? Bir yerlere koymuş olabilirler mi?

@baranozhan
bana ablam sponsor oluyo yarışlar olunca arabayla bırakıyor su ve gıda takviyesi yapıyor bi sky kadar olmaz ama amatör takım aracı :) ayrıca fotoğrafları da çekiyor :)

• Beğen
Tepkiler: barhan
Benim ki de zaten sky değil, 'sıkay'.

@Bahadır Gürel

Ben de çok merak ediyorum onları ama göremedim hiçbir yerde. Bir drive dosyası paylaştılar ama basın kiti tarzı bir şey. Birkaç tane fotoğraf var.

Geri