Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Veloturk Gran Fondo

Scudo
@Alper Arslantürk "olacak ve bir tanede değil" bu yazdığın hakkında biraz detay verebilir misin?

@Eibec ben de onu araştırıyordum bulamadım. Veloturk gran fondo gibi benim gibi yarış tatmak, kendini tanımak, o havayı solumak isteyenlerin katılabileceği yarışların bilgisini nereden, nasıl alabiliriz acabao_O

• Beğen
Tepkiler: Eibec
@bektassamet
Bende sitesinden baktim ama sadece gecmis etkinliklerden bahsediliyor. Belki facebook grubu vs vardir. Bilgisi olan birileri yazarsa cok iyi olur

• Beğen
Tepkiler: samettanoglu
Gelecek etkinliklerle ilgili bir aciklama yapilmadi bildigim kadariyla. Eger ogrenmek isterseniz twitter uzerinden veloturk ekibine sorabilirsiniz , hemen hepsi twitterlarini aktif bir sekilde kullaniyor sorularinizi yanitlayacaklarina eminim.

• Beğen
Tepkiler: samettanoglu
Haberleri bekliyoruz :)

Bir de tarihlerini yazsalarmış, daha da süper olurdu.

@evrenozbilen sanirim yakin zamanda aciklanacak tarihler. 39×53 podcastinin son bolumunde bir sonraki bolumde 2016 yilindaki yarislarla ilgili bilgi vereceklerini soylemislerdi berkem ceylan ve sarper gunsal

@Alper Arslantürk ben de öyle hatırlıyorum. Mart ayı açıklanmıştı ve kayıt yaptırılabiliyordu. 3 yarış olduğundan bu yarışları yaza dağıtmaları gerekecek, o yüzden en geç yarış Ekim ayında olsa dahi biraz gecikmiş. Koca Tour of Turkey 1 ay kala açıklanıyor. Ben ne diyorum ya... :)

Bu da bir diğer haber.

(link)

@cyan1

Nevşehir ve Antalya olarak belirlenen organizasyonun 3. ayağının da Tekirdağ olmasını istediklerini belirten Açıkalın

böyle bir cümle geçiyor herhalde program sonrada değişti :) 3.ayak 29 mayıs olması biraz uzak ihtimal.

@Alper Arslantürk Umarım belirttiğin gibi olur. 28 Mayıs Cunda'da dağ bisikleti yarışına katılmayı istiyorum.

Geri