@Eibec ben de onu araştırıyordum bulamadım. Veloturk gran fondo gibi benim gibi yarış tatmak, kendini tanımak, o havayı solumak isteyenlerin katılabileceği yarışların bilgisini nereden, nasıl alabiliriz acaba
@bektassamet
Bende sitesinden baktim ama sadece gecmis etkinliklerden bahsediliyor. Belki facebook grubu vs vardir. Bilgisi olan birileri yazarsa cok iyi olur
Gelecek etkinliklerle ilgili bir aciklama yapilmadi bildigim kadariyla. Eger ogrenmek isterseniz twitter uzerinden veloturk ekibine sorabilirsiniz , hemen hepsi twitterlarini aktif bir sekilde kullaniyor sorularinizi yanitlayacaklarina eminim.
@evrenozbilen sanirim yakin zamanda aciklanacak tarihler. 39×53 podcastinin son bolumunde bir sonraki bolumde 2016 yilindaki yarislarla ilgili bilgi vereceklerini soylemislerdi berkem ceylan ve sarper gunsal
@Alper Arslantürk ben de öyle hatırlıyorum. Mart ayı açıklanmıştı ve kayıt yaptırılabiliyordu. 3 yarış olduğundan bu yarışları yaza dağıtmaları gerekecek, o yüzden en geç yarış Ekim ayında olsa dahi biraz gecikmiş. Koca Tour of Turkey 1 ay kala açıklanıyor. Ben ne diyorum ya...