@yyokes@srdrmrs Yağmur olsun belki yarış heyecanlı olur, daha farklı olur Şaka bir yana şu sıcaklarda artık yağmurlu havalarda sürmeyi özledim, zaten çok sıcakta sürmeyi sevmiyorum ama böyle temmuz,ağustos görmedim hiç.
@Hasan Saylık kaza riski doğuyor o zaman yav yoksa yağmurda sürmek eğlencelidir de malum riskleri fazla.. ben sabah erken çıkmaya çalışıyorum ama genede sıcaklık çok fazla.
Yükseklik haritasına bakınca istikamet benim yaptığım gibi. Çeşme kalesinden Çiftlikköye, ordan geri otogarın yanından Ovacık köyüne. Dolayısı ile o deli bayırı ineceğiz. Çıkmayacağız. Zaten çıkılabileceğini sanmıyorum hem dar hem çok dik ama asıl sorun zeminde. O zeminde o eğimde patinaj yapılır tırmanılmaz elde çıkmak gerekirdi.
Ama inişi de elde yapmak mantıklı olabilir. Sizde gördünüz gerçekten çok tehlikeli.
Kasım ayında Çeşmede sıcaktan dert yanmayacağız o kesin. Sadece rüzgar sorunumuz olacaktır. Hem de büyük bir sorun
@cenktamay açıklama için teşekkürler. Hava biraz serinlesin, kısa parkuru bir deneyeceğim... Ovacıktaki o inişi ilk başta yürüyerek yaparım sanıyorum, zira canımı ve jantlarımı sokakta bulmadım...
O çukurlardan birine bisiklet ile girdin mi ön maşa adamın ağzından çıkar, Allah korusun...
Belki kasıma kadar yollara bi tadilat yapılır belli mi olur?
@evrenozbilen iyi hosta dereceye girenlerede bisiklet versinler yada para,bu tür organizasyonlar güzel de neden dereceye girenlere üç beş kuruş yada birer yol bisikleti verilmiyor saçmalık bence,bir furyadir gidiyor çocuklara bisiklet diye ben tasvif etmiyorum odulsus yarısı