Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Veloturk Gran Fondo

Üzücü fakat Türkiye şartlarında şaşırmadığımız bir haber.

Scudo
@Berkem Ceylan @evrenozbilen Gayet mantıklı bir fikir ama pist için belli bir ücret ödenecek ve bu genelde velotürk'ün kazanılan bütün parayı bisiklet alımı için kullanması mantığına ters düşüyor yani aslında tek amaç yarış düzenleyelim olmadığı için bu tarz bir etkinlik zor olabilir.

@anıl şentürkk intercity ile sponsorluk gibi birşey yapılabilir. Bu tabii yazmak kadar kolay olmadığını çok iyi biliyorum. Hem hep çocukları değil, büyük çocukları da sevindirmek lazım. :)

@evrenozbilen şahsen beni çok memnun eder böyle bir şey. hatta işi biraz daha ileri götürüp düzenli olarak yarış yapılabilir tabi şöyle bir durum var , daha önce yarış düzenlendi ve 3 ayak olması planlanan yarış 2. ayaktan sonra iptal edildi ( sebebini bulamadım) tabi bu sırada verilen paraların geri alınması vs. biraz problemli bir dönem olmuş olacakki bir daha öyle bir etkinlik gerçekleşmedi malesef.

edirne cumhuriyet bayramı bisiklet yarışında süpürge ekibinde olan bendeniz olarak şaşırmadığım haber, arkamdaki trafikteki sürücülerden ne annem, ne babam, ne rahmetli anneannem hatta ecdadım kalmıştı. yaşamayan bilemez. sorgulamıştım niye burdayım lan ben diye

• Beğen
Tepkiler: justbasicfacts
Geçen sene Kapadokya kısa turda eşimle birlikte en gerilerde gidiyorken süpürge aracı çok arkamızda olmasına rağmen kapatılmış yolda yaklaşık 25. km de bir kamyonun neredeyse beni altına alıyor olması birkaç km sonra bir bayan sürücünün camını açıp her ikimize neredeyse küfür edecek olması (belki de etmiştir sıcaktan bunaldığımızdan duymamış olabiliriz) polislerin neredeyse her kapattıkları yol ağzında "çabuk çabuk zor tutuyoruz araçları" haykırışları bir anda gözümün önünde canlanıverdi ve bu habere maalesef şaşırmadım @Berkem Ceylan . Oysa ki Tekirdağ GF su üzerine geçen seneden yarım kalan bağ rotasına kaldığımız yerden devam etme hayalimiz vardı :agla:

• Beğen
Tepkiler: Emrah Demirci
Güzel ve değişik rotalar. Çok iyi. Ayrıca benim evimin önünden geçmesi de ayrı bir güzellik olmuş.

O halde kısa parkura ilk kayıt benden olsun.

Nasıl gideceğim, bisikleti nasıl götüreceğim, nerede kalacağım, asıl önemlisi kiminle gideceğim gibi bir sürü şeyi bir kenara bırakıp hemen formu doldurup ödeme yaptım; gerisi nasıl olsa hallolur.

Hanımı ikna edip kısa parkura katılmam lazım :D

Sanırım yeniden başlıyoruz motorlarınızı çalıştırın ve kalkışa hazırlanın.Geçen sene çok iyiyidi bu senede oradayım.

@Berkem Ceylan

Organizatörler Tomarzanın çıkışındaki çiftlik evinin önünde pusuya yatmış 24 saat esası nöbet tutan massai maradan getirilmiş manyak yaratığı tutsunlar başkada bir şey istemem.

Acaba katılım sınırı dolmazsa eğer son kayıt tarihi son güne kadar sürecek mi?

Geri