Scudo Sports

Venge pro karoset için aynakol

@TontonCocuk bence salcano XRS001 RED modelinide düşüne bilirsin grup set olsun jant olsun fevkalade.... liste fiyatı 15bin tl 12 bine rahat alırsın bence ;)

• Beğen
Tepkiler: mustafa ç
Scudo
bisiklet toplamak çok meşakatli iş.. Ben kendi focus'umdan biliyorum. öyle almışken iyisi dediğin zaman fiyatlar uçuyor gidiyor...

artı olarak elimde cervelo s3 var . campy super record 11'li easton 55mm tubular karbon jant setli look karbon pedalları ile 6.01 kg.bütçeni biraz daha zorlarsan onu satabilirim :)

• Beğen
Tepkiler: NKurtuldu
@Doğan_Öztürk
Doğann ben de tam o modelden bahsedecektim. Ama cervelo lar da iyi. Canyon almamış olsam cervelo düşünürdüm

Kendi konumda şu mesajda bahsetmiştim Focus Izalco Pro / Dura-Ace / FSA

İşte bunun aynı jantlı aynı renk Ama campy super record. ile olacak. Şuan KKTC'deyim bisiklet daha toplanmamış parça parça halde Türkiye'de :)

@Yavuz S. 5 peşin kalanı taksıtle olabılır :D doların anlık yukselmesınden ve alı demır ustanın venge alma deyınsınden snra dusunmelere basladım. Canyon venge gıdıp gıdıp gelıyorum. Arada gaınt propel aklımı celıyor. bırı bagrıyor s5 s3 allak bullak oldum. Alıcam dura ace set takıcam reactoya o olcak:D

• Beğen
Tepkiler: Yavuz S.
@TontonCocuk en doğrusu bi dura-ace set bide çok iyi bir jant sana yetecek.

• Beğen
Tepkiler: TontonCocuk
kadrom cok agır yoksa dusundum aslında jant setı ve ultegra set almayı.

@TontonCocuk Bence takılma ağırlığa. hiç öenmli değil. Kıbrısta bi abimiz dura-ace c24 jant ve durace 9000 di2 taktı.. süper gidiyor.. :)

Reacto 4000 üzerine. şuan 7.35 falan herşeyi ile.

• Beğen
@Yavuz S. 4000 kadrom olsa bende yapardım kesinlikle:) bakalım kısmet şimdilik satılmaz ise bu şekilde devam edeceğim sanirim.

Tekrar kara değiştirdim ve kadroseti toplamaya karar verdim. Kadroset içinde shimano için adaptör varmış. Merlin bisikletten dura ace sipariş vemek istiyorum güvenilir bir site midir?

@TontonCocuk merln güvenilir olmazmı ya :) en sağlamlarından ben kaçırdım hangi kadro yu toplayacaksınız

@Yağız Gökmen specialized venge pro toplamayı planlıyorum. Bu dura ace alırken ön aktarıcı 3 seçenek çıkıyor. onu anlamadım hangisini almam gerekiyor. Sizin bilginiz var mı bu konuda.

@TontonCocuk en üstteki braze on kelepçesiz diğer ikisi kelepçeli farklı ölçülerde siz braze on alacaksınız galiba bi kadro ya bakıp geliyorum :) ( aynen braze on olacak )

• Beğen
@TontonCocuk nacizane fikrim bisiklet toplamamanız yönünde. sordugunuz sorular bisiklet topluyacak tecrubeye sahip olmadıgınızı gösteriyo. forumda sorarak bisiklet toplamaya kalkarsanız tahmin etmediginiz maliyetlerle karsılasırsınız.

@TontonCocuk

En son Ultegra demiştiniz, Dura-Ace'e mi karar verdiniz? Yanlış anlamayın ama, sizin bu kararsızlığınız, insanların da kafasını karıştırıyor.

Yani artık öyle bir duruma geldi ki, daha da nasıl yardımcı olabiliriz diye düşünüyorlar bence.

@Erdal YILMAZ tr den ultegra almayı planlıyordum 2500 tl ye. merlınde 3200 tl dura ace 500 de vergı olsa daha makul.
@Yağız Gökmen çok tesekkur ederım evet braze on secenegı var. Onu sececegım.
@sinobjk evet pek bir bilgi birikimim yok. lakin istediğim özelliklerde hazır bisiklet mevcut değil. En azından sele jant gidon kendi tercihim ile seçeceğim. Zaten tüm parçaları toplayıp bisikletçiye gidip toplama işlemini yapacağım. Bilgi paylaştıkça çoğalır sizin de desteğiniz ile bu işin içinden çıkarım gibi geliyor.

@Yağız Gökmen bide hocam pedal da dura ace alacagım da standart ve 4mm longer axe dıye seçenek var onda da hangisini almam gerek :)

• Beğen
Tepkiler: İbrahim A.
@TontonCocuk pedal milinin uzunluğu olması lazım ama vücut uyumunda neye göre seçiliyor bir fikrim yok

@Yağız Gökmen bir araştırayım ben iyice o halde onu. Aynakol ve ruble su an 52-36 11-28 172,5 kullaniyorum. Aynısını almayı planlıyorum bakalım aksam sipariş vereceğim insallah.

Geri