Scudo Sports

Venge pro karoset için aynakol

@Berk Karaca tüm arkadaşların tavsiytelerini dinleyerek red alma kararı aldım. Lakin bb30 lu set yok ellerinde. O şekilde alıp bb30 aynakol tr den temin edeceğim. Gelecek olan aynakolu da satmayı planlıyorum. Almayı isteyen var ıse bu akşam merline stokta olan boylara bakıp benımle ıletısıme gecebılır. Çok teşeşür ederim ilginiz için bu arada kadro boyu konusu için fotoğraflar çektim. şu anda kullandığım bisiklet merida reacto 52 beden. Üstünde duruşumu da çektim bisikletin. Yorum yaparsanız sevinirim. Resimler ters çıkmış sanırım kusra kalmayın beceremedim ayarlamayı (neyi tam becerdim ki :)

IMG_1383.JPG IMG_1384.JPG IMG_1385.JPG IMG_1386.JPG IMG_1387.JPG IMG_1388.JPG IMG_1389.JPG IMG_1390.JPG IMG_1391.JPG IMG_1397.JPG IMG_1405.JPG IMG_1413.JPG

Scudo
@TontonCocuk
Reacto altınızda biraz kaybolmuş gibi açıkçası :D Bi büyük kadro olsa daha iyi olurdu gibi bence

SM-A700FD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Uptown Cyclist evet reacto alırken 54 kadro yoktu ve bılıncsız ce 52 aldım. bır de ozaman 120 kg cıvarıydım :D daha komık duruyordu. Sımdı 92 dustum sukur. merıda 55 kadroya denk gelıyor 52 sı ondan vengeyı 56 aldım :)

@TontonCocuk
Bence 56 kadro sıkıntısız olacaktır :D Red tercih ederek de mantıklı olmuş tekrardan Güle güle kullanın :D

SM-A700FD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: TontonCocuk
Sonunda bu sabah siparişimi verdim. Red setin yanında idarelil gidon boğazı ve gidon ve sele de aldım. ayrıca pedal. En azından gidon boğazı boyunu denemiş olurum. bb30 olmadığı için aynakolu tr den temin edip gelecek olan aynakolu satacağım. Aynakolu da buldum sayılır. İnşallah yarın onun da siparişini vereceğim. Şu an geriye kalan iyi bir gidon gidon boğazı sele ve jant. Jantı merida yı sattıktan sonra alacağım için yine o beni tribe sokan jantı kullanacağım sanırım bir süre:)

Adsız.jpg

• Beğen
Tepkiler: Yavuz S. ve Kazuya
@Doğan_Öztürk evet olayı çözdüm sayılır. Su bb30 aynakolu alıp geleni satınca gidon ve gidon Boğaz'ı alirim. Merida satılınca da jant alirim. Merida jant 11 uyumlu zaten üstündeki ruble de 11 idarelik bisikleti denemek icin onu kullanırım. Jant en sona kalacağı icin kafanızı daha cok sisirecegim o konuda. Tavsiyeniz olduğunda link atmaktan çekinmeyin bütçe 3000

Sram setimin aynakolu uymadığından aldığım aynakol elime ulaştı. Ayrıca fiyat performans olarak düşündüğüm token 55a jant seti aldım. O da elime ulaştı. Jantin seramik rulmanlari olması en cok ilgimi çeken taraf oldu. Ayrıca lastiklerim de elime ulaştı. Su an sadece Merlinden gelcek grup set gidon ve seleyi bekliyorum. Fotoğrafları aksam paylaşacağım. Bana yardımcı olan @Ali Demir ve @Yavuz S. ye cok teşekkür ederim.

Lastikler jantlara takıldı su an Merlinden gelecek diğer parçaları bekliyorum. Fıkır vermesi acısından jant kadro uyumu sizce Nasıl oldu :)

.

Dosyalar

• image.jpeg
    image.jpeg
    139 KB · Okunma: 34
  • image.jpeg
    image.jpeg
    134,3 KB · Okunma: 32
Geri