Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

VI. Uluslararası Antalya-Kemer Bisiklet Festivali 28 Eylül-1 Ekim 2017

@rknsycck

Kampa acemi turculara yer varsa katılmak isterim.

Scudo
@bariss.t Bisiklet festivali için başvurular çoktan yapıldı bildiğim kadarıyla, yedek listeden adam çağırıyorlar şuanda. bence festival yöneticileriyle iletişme geçin. bekli kontenjan vardır hala.

@rknsycck

Festivale geliyorum zaten. Kaydı yaptırdım çoktan :D

Edit: Festivalde böyle kalmayız umarım :krnz:

images

• Beğen
Tepkiler: CyclistAntalya
(link)

hepsiburada da outdoor ürünlerinde sepette %30 indirim var. Uyku tulumu, şişme mat lar ve çadırlar var. Ben uyku tulumu ve şişme mat siparişi verdim. incelemek istersiniz belki.

@asilbalaban merhaba, Antalya daki parkurlar ortalama kaç km ve yokuş çokmu biraz kilo olduğu için yokuşlar da kardiyo yapmak gerekiyor ve nefes yetmiyor?

@predator82d

hocam aşırı yokuş yok, yer yer zorluyor ancak ilk günden sonra alışırsınız

Suan kemerde hem yasıyorum hem calısıyorum kayıt yaptıramadım dolmus sanırım kontenjan (Yetkililere Sormadım burda yazdıklarınıza istinaden) artık başka bir etkinliğe inşallah :)

@asilbalaban Merhaba tekrar, hayatımda ilk kez bisiklet festivaline katılacağım eşimle, tur esnasında tekerleklerden biri patladı, veya zincir koptu veya başka bir arıza meydana geldi hayatımda hiç yama ve tamir etmedim nasıl bir müdahale oluyor o esnada? arızayı kendimiz mi hallediyoruz yada arkadan birileri gelip tamir mi ediyor?

• Beğen
Tepkiler: bsklt07
@predator82d zincir dışındakiler kolay. Lastik patlarsa hallederiz zaten 5-6 dakikalık iş. Sadece gerekli malzemeleri bulundurun. Lastik için Quick Release değilse bir adet ingiliz anahtarı alın. Pompa, yedek iç lastik ve yama takımı vs vs.

Turdan önce Geziniyo bisiklet kanalındaki teknik videoları izleyin. Bende tamirattan anlamıyordum, videoları izleye izleye bir çok tamiratı yapar oldum. Tamirat tadilat işi gözünüzde büyümesin.

@ATTy

Kontenjan bu sene 300 kişiymiş. İsterseniz siteden ön kaydınızı yaptırın. Belki 299. Kişi siz olursunuz.

• Beğen
Festival zamanı yaklaşıyor genjler, Antalya'dan kaç kişiyiz festivale katılan merak ettim.

Şimdi genjler, festival zamanı yaklaşıyor. Antalya'dan oraya bisikletle gidelim diyenler ve bisikletle gitmeyip araçla gidelim diyenler var mı? konuyu aydınlatalım artık. zaman yaklaşıyor.
ayrıca bisikletlerinize ne gibi bir hazırlık yaptınız, ne alıdnız ve kaç lira harcadınız şimdiye kadar?

• Beğen
@rknsycck esyalari araca verip bisikletle gitmeyi dusunuyorum mumkun olursa tabi 50 tl harcadim kamp tupu aldim sadece

• Beğen
Tepkiler: CyclistAntalya
Geri