Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

VI. Uluslararası Antalya-Kemer Bisiklet Festivali 28 Eylül-1 Ekim 2017

@bsklt07 özel mesaj mı? farkında değilim. bi ayarlara bakayım.

@bariss.t perşembe yola çıkcam evet. ama yolda Beldibi'nde arkadaşım var ona uğrayıp kahvaltı yapacağım. Bu bakımdan yolun sonuna kadar muhtemelen size eşlik edemesem de Beldibi'ne kadar birlikte süreriz güzel olur.

Şiddetli yağmur ve fırtına uyarısı. Özellikle cuma ve cumartesi günü Antalya'da şiddetli yağmur ve fırtına uyarısı mevcut. Çadırlarınızın su geçirmez kılıflarını ve yağmurluklarınızı yanınızda getirmeniz gerekebilir.
Adsız.jpg

• Beğen
Tepkiler: bariss.t
Scudo
@rknsycck

Ne kadar birlikte gidersek o kadar iyi hocam. Tünelleri geçtikten sonrası ise rahat zaten emniyet şeridi var. Bakalım bende muhtemelen römorksuz gelicem. Portbagaj aldım decathlon'dan.

Buluşma saatini ve yerinj kararlaştıralım da ona göre bir yerde toplanalım.

Bu arada bisiklet ile ilk kez uzun yola çıkacağım. Yokuşlarda basıp gitmezsiniz umarım :D

@Altan Yılmaz

Sabah 7:30 yada 8 gibi kemer yoluna çıkarken doğa park var, orda toplanalım.

• Beğen
Tepkiler: CyclistAntalya
Yağmur işi çok kötü olmuş ya. Antalya nın sağanak yağmuru da başka bir yağmura benzemez. Yağmurluk falan da bi yerden sonra fayda etmez. Bakalım bizi neler bekliyor festivalde.

@cyurdasiper

Çok daha eğlenceli olacağı kesin. Yol bisikleti + yağmur + arazi :koptum: gece yağarsa sorun olmaz. Çadırlar sağlam. Gündüz yağarsa çamur adamlara dönebiliriz :D

@bariss.t @Altan Yılmaz Çadırın üstü de önemli ama zemine de bir naylon sermek iyi olabilir. Kaçta yola çıkacağıma karar veremedim daha. 9 gibi Belbdibi'nde olmak istiyorum. Bu durumda 7.30 da falan çıksam dokuzda Beldibi' nde olurum herhalde. Birlikte yola çıkabiliriz. Eşyalarımı bir arkadaşın arabasına koyacağım bir kaç bira karşılığında Tekirova' ya kadar götürecek eşyalarımı. Dolayısı ile yüksüz yola çıkıyorum. Dönüşümde (pazar günü) gelip almayacak ama. Artık Antalya minibüslerine veririm eşyamı. Ufak bir whatsapp grubu kurabiliriz

Tura katılacak olanlar varsa telefon numarasını bana göndersin, whatsapp grubuna ekleyeyim

• Beğen
Tepkiler: CyclistAntalya
Geri