Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Videolarımızı burada toplayalım

@pedaltutkunu

Neden bisiklet? Seviyorum abi
'' ? Motoruna kadar hissedip en az riskle kullanılabilecek tek alet

Scudo
Buyrun arkadaşlar Mtb ile yapılmış mükkemmel hareketleri izleyin.
Daha önce başka bir konuda vermiştim ama videolar burda toplandığı için
buraya yazıyorum.

(link)

güzel bir kılasör oluşturmuşsunuz emeği geçen arkadaşlara teşekkürler

@Murat İLK

mtb değil street sanırım o bisiklet..açıları street e benziyor , mtb ile bu hareketleri yapmak çok zor kanımca.. yanlışım varsa düzeltin :)

Sanırım Street bisikletlerde MTB grubu içinde yer alıyor. Ayrıca video çok güzel.

• Beğen
Tepkiler: Murat İLK
@EmirhanKarasu

Kısaca Street MTB ;)

Fakat çokda eğlenceli değildi.
Adam dengeyi çok iyi çözmüş. Wheeliler ve stoppieler çok hoş ama street bu değildir ;)

Paylaştığım linkteki video aslında bir lastik markasının tanıtım filmi sanırım ama markanın tanıtımından ziyade bisikletin şehir yaşamı içinde çok keyifli bir ulaşım aracı olarak kullanılacağını yansıtan çok güzel bir video olmuş...

(link)

Bu videoyu izleyince kendime kızdım bir bisiklet bağımlısı olup aynı zamanda video montaj yapabilen bir kameraman olup... Bu vesileyle bisiklet federasyonunda yetkili forum kullanıcıları varsa bu anlamda bisikletçiliğin yaygınlaşması ve bisiklet sporunun destek görmesi adına bir tanıtım filmi projesi geliştirirlerse böyle bir filmin görüntü yönetmenliğini, kameramanlığını ve video montajını gönüllü olarak yaparım duyurulur...

arkadaşlar elimde olan tek videom basketbol klibim
bisiklet ile daha çekinemedim foto makinamı sattığım için
ama izlemesi zevkli bol bol smaçlar var:) hem bisikletçiyiz hem basketçi:)

(link)

• Beğen
Tepkiler: bvarol
Sene dönmecem garii, artık sevmecem garii, nigidaaa ağlarsan boş nigidaa yalvarsan boş, sana dönmecem garii, bitivessin gari bu çilee, çekemep durum bile bilee...:)

• Beğen
şimdiye kadar gördüğüm en iyi "bisiklet farkındalık" videosu
nutlaka izlenmeli
(link)
veya
(link)

• Beğen
Geri