Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Videolarımızı burada toplayalım

Scudo
(link)
(link)

(link)
işde zeka örneği.. :D

(link)
En komik çocuk videoları..Mutlaka bakın.

(link)

İyi Seyirler ve Forumlar..

(link)
,İşde Yetenek Bu Bence...

(link)
Mutlaka Bakın...

Aşağıdaki linkte bulunan vidyo umarım daha önce forumda yayınlanmamıştır, pes vallahi dedirten cinsten, kedi kulağı mı vardır nedir;

(link)

• Beğen
Tepkiler: sadana
Tam isabet; (link) :))

(link)

Umarım beğenirisniz..İyi Forumlar..

İngilterede çekilmiş bana göre gerçek bir uzaylı görüntüsü ,programı sunan adam Jaime Maussan en ünlü ufo araştırmacısı ve sahte görüntülerle zaten uğraşmaz.Videoyu çeken adam gökyüzündeki ufoyu çekiyor ufo birden kayboluyor ve bir ses duyuyor sonra arkasını dönüyor bir varlığın kendisine doğru geldiğini görüyor kamerayı gece görüşüne alıyor sonrasını izleyin.

• Beğen
Ufo zıplayarak zor kaçmış kamerayı çekenden:)
oldum olası çok ilginç bulduğum ufoların gerçek olduklarını düşünmekteyim. bir gün herşey ortaya çıkacak ama bakalım ne zaman.

• Beğen
fatıh güler e cok gecmış olsun orduda karşialayacaktık sızi arakadaşlarla ama olmadı ben gelemedım ama arkadaşlardan karsılayan olmuş sizi olsun yıne katılmıs kadar oldum vıdeouyu izleyınce aartık bıdahakıne kaldı

Yetenekli Olmak , Kaza Yapmıcaksınız Anlamına Gelmez..

(link)

Başınıza gelmemesi dileğiyle.İyi Seyirler.

• Beğen
Tepkiler: Eren AYDIN
harika bir organizasyon .. yüreğinize ve ayağınıza sağlık ..:in: :in: :in: :in:

Sağol sadana çok güzel bir video. Zevkle izlediğimiz hareketlerin ne kadar tehlikeli olduğu videoda gayet güzel bir şekilde gözüküyor. Şuna dikkat ettim. Videodaki kazaların %95inde düşen kişinin başı yere çarpıyor. Yan, yüzüstü, sırtüstü farketmiyor. nasıl düşerseniz düşün kafanızı yere çarpmaktan kurtaramıyorsunuz. Videoyu dikkatle izleyen arkadaşlar KASK kullanmanın ne derece önemli ve ne için gerekli olduğunu anlamışlardır umarım.
Kazasız günler geçirmeniz dileği ile.

• Beğen
Evet Eren ama düşmekde cidden büyük kabiliyet istiyor.
Birde bu video çok hoşuma gitti dicem ama buda sen tarafından yanlış anlaşılmaz ama bazı varlıklar tarafından yanlış anlaşılabilir.

(link)

Kafayı sıyırınlardan biride bu..İyi Seyirler.Katılım ve yorumlar için tşk ler.

• Beğen
Tepkiler: Eren AYDIN
Güzel bi atlama yapmış ama arkadaş amacına ulaşamamış. Arabanın suçu abicim yeterince hızlanmamış. Daha önce izlemiştim bu videoyu içim gitmişti. Kötü çarpıyor. Bu tür kazalar hiç olsun istemiyoruz ama akrobasi işleriyle uğraşanların bu tür kazalarla karşı karşıya kalmaması içten bile değil.
Ben bile hareket yapayım derken 3-4 kez kafalama çakılmıştım. allahtan çok sert hareketler yapmıyoruzda sakatlanmıyoruz. Allah kimsenin başına kaza bela vermez inşallah.

• Beğen
(link)

İnsanloğlu'nun amacı ve bazı fikirleri hep bu doğrultuda.:)
İyi fikir ama amacına tam ulaştım derken...İyi Forumlar.

Geri