Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Videolarımızı burada toplayalım

Fotoğraf bulunamadı.

Size de küp flimini anımsattı mı ? İzleyenelre tabii..

• Beğen
Tepkiler: Eren AYDIN
Scudo
Queen- Bicycle Race:in:
(link)

Ses kalitesi isteyen buraya buyursun.
(link)

Metallica - Enter Sandman Live Earth [HD]
(link)

(link)

İlginç bir buluş..Anlatım da bir o kadar güzel..

(link)

Birçok faydalı oalcak video var..İyi Forumlar.

@sadana

Böyle bir bağlantı yapmak tellerin mukavemetini arttırmak yerine esnekliği azaltıp daha çabuk kesme kuvvatine maruz bırakır. Şimdiye kadar üreticiler neden esnek yaptı acaba.:rolleyes:

Merhaba,
bugün Hakan EŞME ve Cengizhan AKTAN kardeşlerimiz İzmir'de Zirve dağcılık merkez toplantısı nedeni ile aramızda yoktular, onların kulaklarını çınlatarak bugünkü gezimizi gerçekleştirdik.
Fotoğraf çekim olayını ben yürüttüm. Ancak siteye aktarım konusu için acele etmeyecek olayı tam çözdükten sonra yükleme yapacağım.
Gezimizin ne kadar eğlenceli ve paylaşımlı olduğunu algılamanız için bir video linki vererek topiği açayım. Bu videoyu çekerken gerçekten çok eğlendim :D. Sanırım sizlerde eğleneceksiniz.
Fotoğrafları paylaşacağımız mesajlarımızda görüşmek üzere
sevgi ve muhabbetlerimizle

(link)

Zımba gibi bir turu gerçekleştirmiş zımba gibi bir ekip...

Hafta sonu Zirve Dağcılık GYK Toplantısı için İzmir'deydim.

Pazar günü olduğunda içimde keyifli bir heyecan: "bizimkiler tura çıkmışlardır, hava da harika..." diye geçiriyordum. Telefonla Kamil ağbiden tur hakkında bilgi aldım. Keyfim iyice arttı. Videoları görünce fiziksel olarak orada olamadığım için yüreğim sızlayıverdi.

Neyse ki Kamil ağbim çok güzel çekimler yapmış. Bir nebze de olsa özlemi gideriverdi.

Tura katılan, birlikte pedallayan herkese teşekkürler.
Kamil ağbi fotoğrafları da merakla bekliyoruz.

Geri