Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Virüse rağmen bisiklete binmeye devam edenler

Bisiklet Sürerken Maske Takıyor Musunuz? Takmıyorsanız bu herhangi bir yasal sıkıntı çıkardı mı?

• Toplam katılım
    584
Bu akşamı 44.51 km ve 2 tane kaza ile kapattık.
1. kaza, yayaya yanan kırmızı ışıkta tam ben geçerken yola atlayan bir geri zekalı yayaya çarpmamla gerçekleşti. Adamı kurtardım ama gidon ucun ona takılınca düştüm. Sol tarafımda duran otobüse tutunarak ayakta kaldım ama bisiklet devrildi. Neyse ki bana bir şey olmadı. Şerefsiz herif bir geçmiş olsun demeden, özür dilemeden arabaların arasından gözden kaybolup, kaçtı gitti.
2. Kaza da eve dönüşte, sahildeki bisiklet yolundan yürüyen bir mal yüzünden oldu, neyse ki onda da ayakta kaldım. Bisiklet yolunun nesini anlamıyorlar acaba 😤
IMG_20200612_205345_089.jpg

Scudo
@undefined Teşekkür ederim. Gerçekten de benim en büyük sorunum yayalarla.
Kulaklık takıp,dünya ile ilişkisini keserek yolda yürüyenler,bisiklet yoluna davar sürüsü gibi yayılıp,hiç bir uyarıyı umursamayanlar, 2-3 kişi bir martıya binip bisiklet yolunda aptal aptal gidenler vb son derece büyük problem bence.
Yayalar kadar, kulaklıkla bisiklet kullananlar da sorun,taşıt kullanırken kulaklık takılmaz. Ben de müzik dinliyorum ama gidona takılı bir bluetooth hoparlörden dinliyorum,ayn zamanda da etrafımı duyuyorum.

Bu akşamı 44.51 km ve 2 tane kaza ile kapattık.
1. kaza, yayaya yanan kırmızı ışıkta tam ben geçerken yola atlayan bir geri zekalı yayaya çarpmamla gerçekleşti. Adamı kurtardım ama gidon ucun ona takılınca düştüm. Sol tarafımda duran otobüse tutunarak ayakta kaldım ama bisiklet devrildi. Neyse ki bana bir şey olmadı. Şerefsiz herif bir geçmiş olsun demeden, özür dilemeden arabaların arasından gözden kaybolup, kaçtı gitti.
2. Kaza da eve dönüşte, sahildeki bisiklet yolundan yürüyen bir mal yüzünden oldu, neyse ki onda da ayakta kaldım. Bisiklet yolunun nesini anlamıyorlar acaba 😤 230047 dosyayı görüntüle

geçmiş olsun, bende sahil şeridindeki bisiklet yoluna girdiğimde mutlaka birilerine söylenirim... En temizi dağ yolları, İstanbulun köyleri...

@HakanAydn yani insan dalar unutur anlarım biraz da olsa ama gözünün içine baka baka üstüne yürüyorlar resmen. Bugün bostanlı sahilde birine hiç durmadan girecektim de bisiklete kıyamadım. Gözüme baka baka üstüme yürüyor bisiklet yolunda şaka gibi.

@Burak Altaç Çok geçmiş olsun umarım bir daha böyle bir durumla karşılaşmazsınız. Bisikleti alalı bugün tam 2 hafta oldu. Her gün işe bisikletle gidip geliyorum toplam sürüş mesafem 180 km civarı oldu. Mesafeyi geliştirmeye devam, uzun turlar için 2 hafta daha bekleyeceğim sonrasında ver elini 50 km.

Orta göbeğe önce wd40 arkasından motul sprey zincir yağı sıktım, 10 km iyiydi sonra ufaktan başladı ses. Yarına bisikletçi yolları göründü..23 km de kaldık bugün..

Aynısı bende de var Hakan abi. Bisikletçi arkadaşlar baktılar, orta göbek rulmanı değişecekmiş.

@Voltaire Az önce konuştum ustayla, bugün Ortaca'da halledeceğiz.. Açmışken değişsin diyorum bende..

Arkadaşlar sizden bir isteğim var. Daha 6 aylık Yeğenim bugün 2. defa ameliyata girecek kalp damarlarında büzüşme var ve akciğerleri solunumda yetersiz lütfen dualarınızı esirgemeyin.

@SeYaP Çok geçmiş olsun. Rabbim şifasını versin.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
@Voltaire 100 Se ne mutlu sana, 130 göbek, 50 akord, ruble söktak, muhabbet 180 TL.Hayır tamamda, ben ordayken küçük mtb sattı 500 e..😁😂...
43 km yapmış olduk hasbel kader..Trafik çok yoğun..
@SeYaP Tez zamanda iyileşir inşallah..

Geri