Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Virüse rağmen bisiklete binmeye devam edenler

Bisiklet Sürerken Maske Takıyor Musunuz? Takmıyorsanız bu herhangi bir yasal sıkıntı çıkardı mı?

• Toplam katılım
    584
Abartıyorsunuz ki diyen tayfaya birşey söyleyeyim ya abartmıyorsak. 2 hafta bisiklet sürülmeyince ne oluyor acaba çok merak ediyorum. Eğer bu umarsız tayfa yüzünden bir yakınım vefat ederse hakkımı helal etmiyorum bu kadar net. Ben özel sektör çalışanıyım bize izin falan yok hatta yarın mesaiye gideceğim. İşten izinli olup (kendini izole etsin diye) evde oturmayan kişileri de kime havale edeceğim bilemiyorum.

Scudo
Abartıyorsunuz ki diyen tayfaya birşey söyleyeyim ya abartmıyorsak. 2 hafta bisiklet sürülmeyince ne oluyor acaba çok merak ediyorum. Eğer bu umarsız tayfa yüzünden bir yakınım vefat ederse hakkımı helal etmiyorum bu kadar net. Ben özel sektör çalışanıyım bize izin falan yok hatta yarın mesaiye gideceğim. İşten izinli olup (kendini izole etsin diye) evde oturmayan kişileri de kime havale edeceğim bilemiyorum.
Ben tayfa değilim mesela siz diyebilirsiniz alıntı yapabilirsiniz ya da direk nick im ne ise onu yazabilirsiniz. Biz o umarsız tayfa da değiliz. Ayrıca sizin helallikleriniz ile de yaşamıyoruz. Özel sektör çalışanıyım bende işten eve gidiyorum. Hayalinizdeki gibi kollarımızı açıp Heidi gibi sokaklarda CORONA bize bişi yapamaz şeklinde dolaşmıyoruz. Ayrıca kimseye de havale etmeyin. Siz bilinçli iseniz bizde bilinçliyiz eve kapanması gereken yakınlarımızı ve bu konuya en duyarlı büyüklerimizi evlerine sakladık apartmanlarımızdaki büyüklerin alışverişlerini de yapıyoruz. Siz müsterih olun.

Ama biz o hayalinizdeki TAYFA değiliz. :harika: :)

Bizim mağazadan haberlere hoşgeldiniz. Bugün bizim mağazaya bir amca geldi, ağzında maske, elinde lateks eldiven.Rüyasında görmüş olacak ki aldığı şey de "kokusuz küllük" ve salata kurutucu. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

İnatla hepinize yanıt vericem insanları paniğe sürüklüyorsunuz. Eğitim seviyesi derken hocam yani? Seviyemiz düşük mü şimdi? Siz mi karar veriyorsunuz yoksa bir mercii var mı eğitim seviyemizin kaç puan olduğunu belirleyen?

Ayrıca çaktırmadan kalitesiz muamelesi gösteriyorsunuz aklınız sıra.

@sargonnas sen niye alınıyorsun ki arkadaş umitkoy, Sincan Etimesgut ilişkisine yazılmış bir cevap. Umitkoy Sincan ve etimesguta göre daha sonradan kurulmuş bir yer. ekonomik ve Sosyo kültürel seviyesi daha yüksek..

Böyle youtube da sansasyonel olay yaratıcam diye cahil youtuberlar var. Taşıyıcı resmen böyle aptalları devlet tutuklamalı bunları CİMER ve İhbar Web'e ihbar etmeli

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
@sargonnas sen niye alınıyorsun ki arkadaş umitkoy, Sincan Etimesgut ilişkisine yazılmış bir cevap. Umitkoy Sincan ve etimesguta göre daha sonradan kurulmuş bir yer. ekonomik ve Sosyo kültürel seviyesi daha yüksek..
Hani o kadar muhabbet döndü o yüzden olabilir mi acaba? Neyse ince giydirmeye çalışan herkese yanıt vereceğim sadece size değil. İyi günler.

@sargonnas yok hocam bu moda girmeyin, tertemiz niyetli bir arkadaşsınız, belli...haklı olduğunuz çok nokta var ama cidden abartılması abes olmayacak kadar tehlike sözkonusu...bakın çıkacaktım burdaki telkinlerle çıkmadım...çıkadabilirdim, yasak yok sonuçta ama aklıselim düşününce hiçbirşey kaybetmiyorum enazından evde oturunca.

Ben tayfa değilim mesela siz diyebilirsiniz alıntı yapabilirsiniz ya da direk nick im ne ise onu yazabilirsiniz. Biz o umarsız tayfa da değiliz. Ayrıca sizin helallikleriniz ile de yaşamıyoruz. Özel sektör çalışanıyım bende işten eve gidiyorum. Hayalinizdeki gibi kollarımızı açıp Heidi gibi sokaklarda CORONA bize bişi yapamaz şeklinde dolaşmıyoruz. Ayrıca kimseye de havale etmeyin. Siz bilinçli iseniz bizde bilinçliyiz eve kapanması gereken yakınlarımızı ve bu konuya en duyarlı büyüklerimizi evlerine sakladık apartmanlarımızdaki büyüklerin alışverişlerini de yapıyoruz. Siz müsterih olun.

Ama biz o hayalinizdeki TAYFA değiliz. :harika: :)
Özelinize cevap yazıp genele hitap etmemek adına tayfa diye nitelendirdim amacım tartışma ortamı yaratmak değil. Benim helalliğimle yaşamıyor olabilirsiniz ama bu size ne kadar az dışarıda olursanız o kadar iyi olur dememizi ve sizin taşıyıcılığınızdan kaynaklı bir ölümde bu kadar uyarıya rağmen hakkımızı helal etmemizi de gerektirmez sanırım. Kim nasıl isterse öyle yapsın Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bu kadar doktor dışarı çıkmayın derken ilim ve bilime karşı gelip korku imparatorluğundan bahseden varsa hastalık geçtikten sonra kendilerini öperek tebrik etmek isterim. Önce tedbir sonra tevekkül. Ben tedbirimi aldım haftasonu bisiklete çıkmayacağım yetkililer 3 hafta çıkmayın derse yine çıkmayacağım ne zaman ki aracımı kullanamam ve toplu taşımaya zorunlu kalırım o zaman sonuna kadar bisiklet.

Bisiklet ile tur yapmak sıkıntı olur mu bu aralar? Sonuçta kalabalık bir ortama girmiyoruz kimseye temas etmeden hatta yaklaşmadan sürüyoruz sadece sonra geri eve dönüyoruz?

@serchester olur hocam bence, ben bir dahaki emre kadar erteledim..

• Beğen
Tepkiler: Seyda Ünlü
@trainspotting35 bir nebze matematiksel bir mühendislik işim var. Rasyonel bi adamımdır. Evde kalana saygım sonsuz kalın ne kadar güzel. Ama ben abartılıp bunun servis edilmesinden hoşnutsuzum. 10 yaşında oğlum var geçen gün beni arıyor baba hepimiz ölücez diye. Ölmücez çok büyük bir oranımız onu anlatmaya çalışıyorum. Ok sağlık sistemi çökmesin diye yayılım az ve yavaş olmalı çünkü bu işten kaçış yok ama dediğim gibi zaten bilim irfan sahibi tavsiyelere uyan insanlar bu işten çok rahat sıyrılacak ve bulaşmayacak bulaştırmayacaktır.

Başka da bir niyetim yok. Abartı dediğim panik havası galiyana gelme olayı. Çünkü bizim milletimiz buna müsait.

Son kez yazıyorum. Dün akşam evimin altında bim var dedim tatlı bişeyler alayım kriz geldi aşağı indim insanlar tatlıları bile sömürmüşler hiç bir şey yok hiç bir şey ya şaka gibi işte bu yüzden panik havasına gelmesini engellenmesini istiyorum. Tek derdim bu.

Herkese covid-19 suz güzel günler. :suspus:

@trainspotting35 bir nebze matematiksel bir mühendislik işim var. Rasyonel bi adamımdır. Evde kalana saygım sonsuz kalın ne kadar güzel. Ama ben abartılıp bunun servis edilmesinden hoşnutsuzum. 10 yaşında oğlum var geçen gün beni arıyor baba hepimiz ölücez diye. Ölmücez çok büyük bir oranımız onu anlatmaya çalışıyorum. Ok sağlık sistemi çökmesin diye yayılım az ve yavaş olmalı çünkü bu işten kaçış yok ama dediğim gibi zaten bilim irfan sahibi tavsiyelere uyan insanlar bu işten çok rahat sıyrılacak ve bulaşmayacak bulaştırmayacaktır.

Başka da bir niyetim yok. Abartı dediğim panik havası galiyana gelme olayı. Çünkü bizim milletimiz buna müsait.

Son kez yazıyorum. Dün akşam evimin altında bim var dedim tatlı bişeyler alayım kriz geldi aşağı indim insanlar tatlıları bile sömürmüşler hiç bir şey yok hiç bir şey ya şaka gibi işte bu yüzden panik havasına gelmesini engellenmesini istiyorum. Tek derdim bu.

Herkese covid-19 suz güzel günler. :suspus:
Benim kendimi anlatma becerim çok iyi değil sanırım ama TAM olarak anlatmak istediğim budur. Teşekkürler sayın @sargonnas 🙂.

@sargonnas Bende sizinle aynı düşünüyorum çok haklısınız. Çevrede önemli demek ki bu konuda ben Büyükçekmece de ikamet ediyorum marketlerde raflar ürün dolu ihtiyacınız olan birşey varsa buradan gönderebilirim. Ben o panik havasını hissetmediğim için size de hak verdim şuanda. Siz panik havasına karşısınız. Elbette bende o havaya karşıyım. Sağlıcakla kalın.

Arkadaşlar neden herkes birbirinin fikrini değiştirmeye çalışıyor ki. Burada; benim kaynaklarım, kendi yorumlama ve algılama yeteneğim yok sizin yazacaklarınıza muhtacım diyen var mı ?

Bırakın herkes kendi bildiğini deneyimini paylaşsın ama en doğru şeyi bile kimseye dayatmaya çalışmasın lütfen.

Toplumsal sağlık - sorumluluk medeni bilinç falan derseniz evet haklısınız ama buradan mesaj yazarak o kişileri düzeltemeyeceğinizi bilin. Devlet bile herkesin başına polis/doktor dikemez. Siz buradan birilerini değiştirmek çabasındasınız.

Ayrıca şunu unutmayalım herkesin risk algısı doğal olarak farklıdır. Benim için yolda yürürken virüs kapma ihtimalim önemsiz iken başkasına göre mutlaka olacak kadar yüksek olabilir. Buna kim bir şey diyebilir ki bilimsel olarak hesaplanabilir bir risk değil.

Bir de şu var mesela Allah korusun evladımıza bir şey olması riski yüzbinde bir de olsa bu riski almayız. Ama normal günlük hayatımızda sıradan grip olma riskimiz 100 de bir de olsa aldırmayız değil mi ? Buna göre de değerlendirmek lazım.

Yarın sabah 09:30 hareket eldiven ve buffım var hadi bir de kolonya alalım yanımıza. Ben şu anda iş yerindeyim ve Uluslararası nakliye işi yapıyorum yani bu satırları iş yerinden yazıyorum inanın bana doğa tabiat bizim iş yerinden daha sterildir daha tehlikesizdir inanın buna :) inanın.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Geri