suyunsesi
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 6.169
- İsim
- Turgay
- Başlangıç
- 1979—80
- Bisiklet
- Trek
- Bisiklet türü
- Diğer
👏👍(link)
Bu haberden bir gün önce de evrim ağacı anlatmıştı bu durumu.
(link)
👏👍(link)
güzel bir koşu antrenmanı yapılır bu havada .221356 dosyayı görüntüle
20.03.2020 tarihi saat 09.00 itibarıyle şehirdeki son durum böyle her durumda bize bisiklet yassag hemşerim.
gitiğin yolda 5 dk önce veya 1 saat önce amcanın biri arabanın camını açıp dışarı hapşurdu bikaç dakıka sonra ordan geçtin
hocam kimse bisiklete 1 -2 hafta binmeyince ölmez... bana birşey olmazcılığın veya amannn çok abartılıyor demenin şu anda bize faydası yok lakin izolasyonun faydası var...hava mükemmel, 3 yere dokunmam gerekiyor girip çıkarken. Dokun, kolonya, git gel, dokun, evde yıka...yolda kimseye denk gelme bir şeye dokunma...ter vs olsada elini yüzüne götürme...risk sıfır bence...
allahtan em.şer. gidiyoruz türbülans dışındayız..😏
Hiçbir şey olmasa bile kesinlikle bir şey olur. Dikkat ethava mükemmel, 3 yere dokunmam gerekiyor girip çıkarken. Dokun, kolonya, git gel, dokun, evde yıka...yolda kimseye denk gelme bir şeye dokunma...ter vs olsada elini yüzüne götürme...risk sıfır bence..
sokaktan normalde günlük geçen sayısı 5-10...çok sakin biryerdeyim.
Ya yazmiim yazmiim diyorum ama dayanamıyorum. Hocam doktorsun tamam süper ama yanlış bilgi seninkisi. Öyle doğada amca hpaşurdu sen geçtin virüs kaptın yok öyle bişi Doğada havada virüs asılı kalmaz. Kapalı ortamlarda kalır yani evinde toplu bulunulan topluma açık yerlerde, nerde? Markette otobüste metroda barda pavyonda yani kapalı alanda. Doğa da sürüyorum amca hapşurdu gerçekten yok böyle bir örnek Evde kalın millet kapı pencere kapalı kalsın yalnız mazallah rüzgarlar havada asılı kalan virüscükler alttaki bim çıkışı hapşuran amcanda evinize girer hasta olursunuz sonra evde kalmanızın bi anlamı kalmaz.örnek bir senaryo virüs havada 2-3 saat kalıyor ya bisiklettesin gitiğin yolda 5 dk önce veya 1 saat önce amcanın biri arabanın camını açıp dışarı hapşurdu bikaç dakıka sonra ordan geçtin... çek en derinine helede rampaysa nefes açlığın varsaki daha beter... yani risk hertürlü var kaçarımız yok bisiklette de olsa toplu taşımada da olsa en iyisi evde izole kalmak bikaç hafta
145.000 kişi..!Abartıp kabartmayın bu konuyu artık bence.
bizim maksadımız izolasyonu teşvik etmek.... riskler her türlü var havada belli süre asılı kalıyor diyen ben değilim bu arada öyle bir senaryo varsa risk yüksek diyorum.... bimden çıkan amca hapşurmasıda real bir örnek doğru o da olabilir... siz en iyisi 2 hafta evde kalın çıkmayın yoksa dışarı çıkmak için 100 tane bahane sayarım bende.... hava güzel çiçekler böcekler mis gibiYa yazmiim yazmiim diyorum ama dayanamıyorum. Hocam doktorsun tamam süper ama yanlış bilgi seninkisi. Öyle doğada amca hpaşurdu sen geçtin virüs kaptın yok öyle bişi Doğada havada virüs asılı kalmaz. Kapalı ortamlarda kalır yani evinde toplu bulunulan topluma açık yerlerde, nerde? Markette otobüste metroda barda pavyonda yani kapalı alanda. Doğa da sürüyorum amca hapşurdu gerçekten yok böyle bir örnek Evde kalın millet kapı pencere kapalı kalsın yalnız mazallah rüzgarlar havada asılı kalan virüscükler alttaki bim çıkışı hapşuran amcanda evinize girer hasta olursunuz sonra evde kalmanızın bi anlamı kalmaz.
Abartıp kabartmayın bu konuyu artık bence.
Her yıl diğer gribal enfeskiyon yapan virüsler nedeni ile dünyada kaç kişini öldüğünden haberiniz var mı ilk önce onu söyleyin bana sonra konuşalım.145.000 kişi..!
(link)