Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Virüse rağmen bisiklete binmeye devam edenler

Bisiklet Sürerken Maske Takıyor Musunuz? Takmıyorsanız bu herhangi bir yasal sıkıntı çıkardı mı?

• Toplam katılım
    584
Scudo
(link)

Biz cumartesi bir aksilik olmazsa yollarda olmaya devam edeceğiz, insanlar marketlere, sokaklara mecburiyetten de olsa çıkabiliyor, biz doğada kimseye temas etmeden bisiklet sürüyoruz. Ellerimizde eldiven, kafamızda buff umut ile bakıyoruz yarınlara :)

IMG_20200320_081309.jpg

20.03.2020 tarihi saat 09.00 itibarıyle şehirdeki son durum böyle her durumda bize bisiklet yassag hemşerim.

@suyunsesi "matrix" temi yalan yani..😁..ya doğruysa 🤔

• Hahaha
Tepkiler: suyunsesi
Aslında dolaylı olarak her şey olabilir @HakanAydn :D

• Beğen
Tepkiler: HakanAydn
örnek bir senaryo virüs havada 2-3 saat kalıyor ya bisiklettesin gitiğin yolda 5 dk önce veya 1 saat önce amcanın biri arabanın camını açıp dışarı hapşurdu bikaç dakıka sonra ordan geçtin... çek en derinine helede rampaysa nefes açlığın varsaki daha beter... yani risk hertürlü var kaçarımız yok bisiklette de olsa toplu taşımada da olsa en iyisi evde izole kalmak bikaç hafta

hava mükemmel, 3 yere dokunmam gerekiyor girip çıkarken. Dokun, kolonya, git gel, dokun, evde yıka...yolda kimseye denk gelme bir şeye dokunma...ter vs olsada elini yüzüne götürme...risk sıfır bence...
gitiğin yolda 5 dk önce veya 1 saat önce amcanın biri arabanın camını açıp dışarı hapşurdu bikaç dakıka sonra ordan geçtin

allahtan em.şer. gidiyoruz türbülans dışındayız..😏

hava mükemmel, 3 yere dokunmam gerekiyor girip çıkarken. Dokun, kolonya, git gel, dokun, evde yıka...yolda kimseye denk gelme bir şeye dokunma...ter vs olsada elini yüzüne götürme...risk sıfır bence...

allahtan em.şer. gidiyoruz türbülans dışındayız..😏
hocam kimse bisiklete 1 -2 hafta binmeyince ölmez... bana birşey olmazcılığın veya amannn çok abartılıyor demenin şu anda bize faydası yok lakin izolasyonun faydası var...

hava mükemmel, 3 yere dokunmam gerekiyor girip çıkarken. Dokun, kolonya, git gel, dokun, evde yıka...yolda kimseye denk gelme bir şeye dokunma...ter vs olsada elini yüzüne götürme...risk sıfır bence..
Hiçbir şey olmasa bile kesinlikle bir şey olur. Dikkat et

Yetkililer Dr vb. evden çıkmayın uyarısı yapıyor.
Herkes kendine göre bir bahane bulup sokaklara bir şekilde çıkıyor,bir şekilde sizden kaynaklı başkasına - yönde bir zarar gelirse hesabını verirken düşeceğiniz durumu göz önüne alın sonra aktivitenizi yapın.
Herkese sağlıklı günler dilerim.
Ben dikkatli olma olayını evimde geçirme taraftarıyım herkesin tercihine saygım var abdestli insana virüs mü bulaşır diyen düşünce zihniyetiyle aynı düşünceye sahip olmamanız dileği ile sağlıklı kalın.

sokaktan normalde günlük geçen sayısı 5-10...çok sakin biryerdeyim..fethiye yolu 500 m..merkeze inmiyorum zaten artık bisikletle köpek yüzünden..burdan çıksam 100 km gidip gelsem inanın anca em.şeridindeki üç beş yayaya denk gelirim...
çıkma diyorsanız ok..ciddiyim..

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
örnek bir senaryo virüs havada 2-3 saat kalıyor ya bisiklettesin gitiğin yolda 5 dk önce veya 1 saat önce amcanın biri arabanın camını açıp dışarı hapşurdu bikaç dakıka sonra ordan geçtin... çek en derinine helede rampaysa nefes açlığın varsaki daha beter... yani risk hertürlü var kaçarımız yok bisiklette de olsa toplu taşımada da olsa en iyisi evde izole kalmak bikaç hafta
Ya yazmiim yazmiim diyorum ama dayanamıyorum. Hocam doktorsun tamam süper ama yanlış bilgi seninkisi. Öyle doğada amca hpaşurdu sen geçtin virüs kaptın yok öyle bişi :) Doğada havada virüs asılı kalmaz. Kapalı ortamlarda kalır yani evinde toplu bulunulan topluma açık yerlerde, nerde? Markette otobüste metroda barda pavyonda yani kapalı alanda. Doğa da sürüyorum amca hapşurdu gerçekten yok böyle bir örnek :) Evde kalın millet kapı pencere kapalı kalsın yalnız mazallah rüzgarlar havada asılı kalan virüscükler alttaki bim çıkışı hapşuran amcanda evinize girer hasta olursunuz sonra evde kalmanızın bi anlamı kalmaz.

Abartıp kabartmayın bu konuyu artık bence.

Hastalıklı biri tükürdü yere virüs yere yapıştı sen bisikletle geçerken tekerine yapıştı ordan bisikletle geldin eve hatta bisikleti aldın odana koydun buharlaştı evin heryerine taşıdın mikroplu bisikleti çoğu forumdaki bisikletini eve alıyor ne kadar temizlesende o bisikletini görsel temizlik oluyor kimse demesin bana bisikleti dezenfekte ediyorum diye

Ya yazmiim yazmiim diyorum ama dayanamıyorum. Hocam doktorsun tamam süper ama yanlış bilgi seninkisi. Öyle doğada amca hpaşurdu sen geçtin virüs kaptın yok öyle bişi :) Doğada havada virüs asılı kalmaz. Kapalı ortamlarda kalır yani evinde toplu bulunulan topluma açık yerlerde, nerde? Markette otobüste metroda barda pavyonda yani kapalı alanda. Doğa da sürüyorum amca hapşurdu gerçekten yok böyle bir örnek :) Evde kalın millet kapı pencere kapalı kalsın yalnız mazallah rüzgarlar havada asılı kalan virüscükler alttaki bim çıkışı hapşuran amcanda evinize girer hasta olursunuz sonra evde kalmanızın bi anlamı kalmaz.

Abartıp kabartmayın bu konuyu artık bence.
bizim maksadımız izolasyonu teşvik etmek.... riskler her türlü var havada belli süre asılı kalıyor diyen ben değilim bu arada öyle bir senaryo varsa risk yüksek diyorum.... bimden çıkan amca hapşurmasıda real bir örnek doğru o da olabilir... siz en iyisi 2 hafta evde kalın çıkmayın yoksa dışarı çıkmak için 100 tane bahane sayarım bende.... hava güzel çiçekler böcekler mis gibi

Geri