Ahmet TOPAL
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.166
- Başlangıç
- 2017—18
- Bisiklet
- Cube
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
@trainspotting35 Ben 3.sayfadan yazmıştım Çetin Bey size denk gelmiş pardon😂😂😂😇
Yaşlı derken...Bizim milletin yaşlılarının genelinin huysuzluğunu, ben daha iyi biliyorumculuğunu, aksiliğini, inadını akla getirdikçe Türkiye, İran ve İtalya'dan daha kötü olacak sanki 😕.
@Cem Coşkun aslında ben ufaktan bu işin cidden planlı yaratılmış olabileceği düşüncesine yaklaşmaya başladım. nasıl bir virüs bu ki çok saldırgan ve öldürücü, neden hasta, yaşlı ve güçsüzleri hedefliyor ( insanları bilmem ama hayvanlarda bazı virüsler iyi beslenmiş, en sağlıklıları seçerler ) neden 40 derece sıcaklıkta bile ölmüyor. yani biri dünya nüfusunu ayıklamak, sayıyı azaltmak istese ancak bu kadar başarılı bir silah yaratabilirdi. aşı için çabalanıyor, ama ne malum? belki çok önce bulundu ve virüse sonra start verildi? yarına aşıyı bulduk dozu 10 bin tl deseler millet sıraya girer..aslında bu tip senaryolara hep karşıyımdır komplo düşüncelerine güler geçerim ama işler virüs adına fazla mükemmel ilerliyor...evrimi mi kızdırdık yani..
belkide hepsi bir illüzyondan ibaret?Bu kadar çok devlet başkanının eşinde (nedense kendilerinde çıkmıyor), ünlü sporcuda, sanatçıda art arda tespit edilmesi tesadüf mü? Yoksa bu kişilerin kendilerine istedikleri an test yaptırma imkanına sahip olduğu için mi tanınmış kişilerde bu kadar yoğun tespit ediliyor?
(link)@Cem Coşkun aslında ben ufaktan bu işin cidden planlı yaratılmış olabileceği düşüncesine yaklaşmaya başladım. nasıl bir virüs bu ki çok saldırgan ve öldürücü, neden hasta, yaşlı ve güçsüzleri hedefliyor ( insanları bilmem ama hayvanlarda bazı virüsler iyi beslenmiş, en sağlıklıları seçerler ) neden 40 derece sıcaklıkta bile ölmüyor. yani biri dünya nüfusunu ayıklamak, sayıyı azaltmak istese ancak bu kadar başarılı bir silah yaratabilirdi. aşı için çabalanıyor, ama ne malum? belki çok önce bulundu ve virüse sonra start verildi? yarına aşıyı bulduk dozu 10 bin tl deseler millet sıraya girer..aslında bu tip senaryolara hep karşıyımdır komplo düşüncelerine güler geçerim ama işler virüs adına fazla mükemmel ilerliyor...evrimi mi kızdırdık yani..