Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Virüse rağmen bisiklete binmeye devam edenler

Bisiklet Sürerken Maske Takıyor Musunuz? Takmıyorsanız bu herhangi bir yasal sıkıntı çıkardı mı?

• Toplam katılım
    584
@Ziya On Road aynı durum biz de de oldu. Ama hiçbir zaman ad koyulması olmadı. Benim oğlan Br elinde kusma kovası ile 7 gün yattı. Sadece tuvalete gitti. Yemek yemedi. Yediğini küstü. 8.gun bir odadan bir odaya geçti. O zaman ayaklandı

Scudo
Bugün binmedim, evde iç mimari ve dekorasyon işlerine giriştik..
Kendimi sürgüne gönderilmiş kral gibi hissediyorum, tünel kazmaya karar verdim... :D

Bu durumda camiye virüs girmez diyen teyzeye pek kızmamak gerekli. 2 hafta dişimizi sıksak ne olur. 👍 👍

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
@Tutmosis89 2 hafta ile biteceği elbette kesin değil bu süreçte ne kadar az dağıtırsak virüsü o kadar çabuk biteceği kesin. 2 hafta da kesin bitmez diye gezip dolaşırsak 2 haftada biteceği varsa bile bitmez.

Gene kafga çıkmış 😂😂😂

Grip, nezle gibi bu hastalıkta dünyamızda bizimle yaşıyor ve yaşayacak. Ne kadar çabuk bağışıklık kazanırsak o kadar iyi diye düşünüyorum. Bu hastalığın ilk gözlemlendiği zamanların 2003-2004 yılları olduğuna dair duyumlar aldım.

• Beğen
Tepkiler: Abdülkadir Ergin
@Ahmet TOPAL Kavga yok Ahmet Bey heyecanlanmayın hemen ben sadece olması gerekeni söyledim. Bu tip durumlar için sokağa çıkma yasağı ilan edilsin diyoruz. Ben özel sektörde çalışıyorum mecburen işe gidip geliyorum mecburiyeti olmayıp çıkanlar çıkmazsa dışarı bu süreçte en azından bana bu şekilde faydaları dokunabilir. Ben çıkarım kardeşim kimse bana mani olamaz derlerse diyecek lafım yok. Biz risk gurubunda olmayabiliriz. Benim babam, annem, ninem risk gurubunda bunu anlaması lazım insanlarımızın.
@Cemal Ç. Bizler çabuk bağışıklık kazanabiliriz bu muhtemel, muhtemelen çocuklarda bağışıklık sistemi daha gelişmiş olduğundan farketmeden atlatıyorlar ama taşıyorlar aynı zamanda. Yaşlıların, kronik rahatsızlığı olan kişilerin zaten bağışıklık sistemi diken üstünde o sisteme ekstra bir yük getirmek ölüme sebebiyet veriyor derken ben çıkarım, ben gezerim kafasını anlamam mümkün değil ne yazık ki.

26 derece üstü yaşayamıyor grip virüsleri, en azından şu ana kadar öyleydi. eğer mutasyona uğramazsa, 1 aya buralar 30 a yaklaşır o zaman biz güleriz arkasından coronanın, rahmetli Erol Taş gibi...Nhaaahahaaaahaaaa...
seneye de allah kerim...

26 derece üstü yaşayamıyor grip virüsleri, en azından şu ana kadar öyleydi. eğer mutasyona uğramazsa, 1 aya buralar 30 a yaklaşır o zaman biz güleriz arkasından coronanın, rahmetli Erol Taş gibi...Nhaaahahaaaahaaaa...
seneye de allah kerim...
Bu bilgiyi duymayan bazı virüsler 35-36 derecelerdeki Nijerya'da yayılmaya başlamış bilginize :(

seneye de allah kerim...
Screenshot_20200319-172323.png

Buda gol değil, şimdi mıçtık...

seneye de allah kerim...

Sıcaklıkla alakası yok fakat güneş ışınlarının 45 dereceyi geçmesi durumunda artan ultraviyole ışınlar virüsleri büyük ölçüde öldürür. Bu nedenle yaz aylarında pek gribe rastlanılmaz. Ayrıca deniyor ki salgın yazın bitecek kışa tekrar yayılacak.

bu mantıkla yazın grip olmamak lazım . ben oldugumu net hatırlıyorum.

• Beğen
Tepkiler: HakanAydn
Issızda yaşayan insanları bilmem ama pandemi ilan edilmiş ve bangır bangır her 10 dk. da bir insanın öldüğünün söylenmesi hafife alınacak bir durum değil. İlk vakanın Wuhan'da çıkıp yayılması muhtemelen bir kişi sayesinde olmuştur, peki ya global bir şekilde yayılması? Bu virüsler kendi başına seyahat etmiyor, oraya gideyim burayı gezeyim şuna buna bulaşayım demiyor. Bakırköy'de yaşıyorum, her yerde olduğu gibi burada da kafe vs. gibi yerler kapalı ama simit sarayı gibi yerler kafe mantığıyla çalışsada lokanta ruhsatıyla faaliyette oldukları için açık, 50 yaş üstü insanlar doluşmuş çaylarını höpürdetiyor. İşte bu keyfi dolaşan sorumsuz insanlar sayesinde sayı illaki artacaktır.
Bir Dr. çıkmış diyor ki -açık alanda risk yok hava almaya çıkabilirsiniz. Oldu açık hava enfeksiyon partisi! İstanbul'da açık alan sayılabilecek park, yürüyüş alanı ne kadar nüfus ne kadar!
İşe gitmek zorunda olan insanların Allah yardımcısı olsun ama idari izinli arkadaşlarda tatil olsun diye evlerine gönderilmedi, evde riskimiz sıfıra yakın iken sokakta bu oranı yükseltmenin anlamı yok, bir zahmet kıralım totomuzu oturalım. Ben bir ay ameliyat nedeniyle evdeydim, raporum doldu ertesi günü iş başı yapacakken şirketim karantinaya alındı 15 gün daha mecburi evdeyim ki bu süre sanki uzayacak gibi, ben başarıyorsam sizde başarırsınız.
Sporda spor diyen arkadaşlar, inşallah sizde bu süreci kazasız belasız atlatırsınız ve burada üzücü haber paylaşılmadan sohbetleriniz devam eder.

IMG_20200319_153949.jpg

@Ziya On Road hep bişeyler söyleniyor zaten, kimi diyorki çelik üstünde en uzun süre kalabiliyor, 3 saat yok camda tutunamıyor ölüyor vs...e bizde paylaştık, hani cansız maddede 5 gün kalıyordu? sonra biri çıktı 9 gün yaşar dedi..herkes kafasına göre yoruyor..anlamadığım husus insan vücudu zaten 37.5 ..bu zaten pek çok virüs için yaşanamayacak bir sıcaklık, e nasıl olupta dış ortamda 25 derecede ölür denebiliyorki? kuş gribinde de duyduk bu rakamları, domuzda da..olay güneş ışığıysa dereceden bağımsız..son olarak birde limit ne o zaman, 38 de yaşıyorsa şerefsiz 108 de de mi yaşar..48 mi ne..😕

Grip, nezle gibi bu hastalıkta dünyamızda bizimle yaşıyor ve yaşayacak. Ne kadar çabuk bağışıklık kazanırsak o kadar iyi diye düşünüyorum

Tek bağışıklık kazanma yöntemi hastalığı geçirmek değildir.Hastalığı geçirirsen antijene yani virüse maruz kalır doğal aktif bir bağışıklık kazanırsın.
Eğer ki aşı bulunursa aşı ile birlikte yapay bir aktif bağışıklık kazanmış olursun.İlla da hastalığı geçireyim bir an önce bağışıklık kazanıyım diye uğraşma.Aşı ile zayıflatılmış antijeni zaten alacaksın ve bağışıklığı sağlamış olacaksın.

Meali evinde otur sağda solda gezinme :tskler:

Son düzenleme:
ortamlara göre yaşam süresi, son bilgi..

(link)

Kocaeli'de bir dernek ( İzmit Tarih Koridoru Derneği) yaşlılara kolonya ve ekmek dağıtımına başlamış, haberlerde az önce izledim. İnançlı olmak lazım bu millet bu belanın üzerinden iyi niyet ve sağduyulu davranarak tez zamanda feraha erer diye düşünüyorum.

Geri