Eşşek derken,toplumsal kurallara uyulmasının ''elzem'' olduğunu söylemek istedim..Buradan illa bir şey çıkarmaya/anlamaya gerek yok..@Triban bir empati yapın ve sizce gerçekten takılmamalımıyım,şimdi kaynak verdiğiniz link hepimizin bugün aslında belkide önceden bildiği fakat içerikte aslında belkide bizi ilgilendirmeyen içi boş 21 madde desem iş siyasi boyutun dibine kadar uzayacak, varmı işten çıkarılmaların önünde bir engel, varmı stokçukların en azından gözünü korkutacak bir madde, varmı bizim çalışma şartlarımızda en azından bu en hassas dönemde iyileştirme, varmı bizim borçlarımızı erteleme,korkmadan bir sonraki güne nasıl başlayacağımızın garantisi... Yani sadece hep gaz alma, ders verme ve aynı yemeğin ısıtılıp ısıtılıp önümüze verilme dışında varmı olumlu birşey... ben şahsen siyasetçilerin pinokyolucuğunu toplumunda buna parelel polyanacılığından başka birşey görmüyorum... Bisiklet işine gelince en son ama en son tartışılması gereken bir konu olduğu kannaatindeyim...
Yazdıklarınıza,her şeye muhalefet biri olarak tabi ki katılıyorum..
Devletteki bu boşvermişliğin bize de sirayet ettiğini söylemek istiyorum aslında ama saldırgan/agresyonlu biri olarak algılanıyorum..
Devletin işçiyi/işvereni düşündüğünü söylemek imkansız..Sokağa çıkmayın,dua edin tarzında şeyler söyleniyor..Bu tabi ki yeterli ol(a)maz..Yalnız bizim insanımız da,bu devleti hak ediyor..Dünya'da ''pandemi'' ilan edilmiş,bu konuda da görüleceği gibi bisikletçi arkadaşlar,''ben bisikletimden vazgeçmem'' diyorlar..!
Tamam da,sen vatandaş olarak bu kadar ''rahat'' davranırsan,devletten ''ciddi'' davranmasını nasıl bekleyeceksin?!