Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Virüse rağmen bisiklete binmeye devam edenler

Bisiklet Sürerken Maske Takıyor Musunuz? Takmıyorsanız bu herhangi bir yasal sıkıntı çıkardı mı?

• Toplam katılım
    584
Ben yapıyorum ve yaptığımın ne kadar yanlış bir hareket olduğunu anladım. Zira keman çalan grubu hiç sevmem. Arabayı da hanıma verdik, hemen yarın sarı şapkalı dolmuşa bineceğim.

Scudo
@ucgokhan İzmir ayazıda az değil ama :D Denizden gelen nem.. SOguk ve rüzgarla birleştimi, kasılıp kalıyorsun.. Termometre 6 derece gösteriyordu yahu sanki eksi 5 derece diyorsun :D

@Anonim Olabilir ama bence çok yanlış ve binenleri irite edici bir ilk mesaj ile açmışsınız. Şahsi fikrimdir, katılmayan katılmaz.
Nasıl siz açarken kendi bakış açınızı yazdıysanız ben ve benim gibi bakış açısını yazanlara da aynı yapıcılıkla yaklaşılması gerekir.

Ergadaalaslar pislilet ile cok hizli gitdigjnden kokana vurüsü yapisamiyorhmus .
Kaynatam zomguldaktaki devlet hastanasinin kantininde calisiyor o duymus .bunu oraya domimos pyizza getiren çocuk soylhmemjs

@ucgokhan İzmir ayazıda az değil ama :D Denizden gelen nem.. SOguk ve rüzgarla birleştimi, kasılıp kalıyorsun.. Termometre 6 derece gösteriyordu yahu sanki eksi 5 derece diyorsun :D

8 yıl yaşadım iyi bilirim :hhhhhh: Ama yine de şuan Ankara da binmediğin için çok şanslısın:hhhhhh:

• Beğen
Tepkiler: CanVural
Maşallah zincir de ruble de kapkara.
Muhtemelen açı ve ışıktan dolayı öyle gözükmüş. Aynı gün dönüş yolunda çekilen başka bir fotoğrafın ilgili bölümünü ekliyorum.

CB1A31EE-B317-4F31-80DC-119582F919FB.jpeg

@Çetin ŞAHİNÖZ Sanatını seven ve onu her daim bırakmayan insanlara dayalı bir betimleme yaptım. Yani sporu elden bırakmayan insanlara güzel bir göndermeydi. Bunun dışında bir gerekçem olmadı.

Yol üzerindeki araçlardan çok olumlu tepkiler geliyor; "en güzelini sen yapıyorsun, hayat sana güzel" şeklinde :D
Antrenman amaçlı grupla sürmedikçe, güvenlik ve hijyen kurallarına uydukça hiçbir sorun olacağını düşünmüyorum.

@Anonim Sayın dostum galiba ben sizi anlamadım yada yanlış anladım.

Zira verdiğiniz örnek aynı zamanda durumun ciddiyetini algılamayan ve kendi yoluna devam eden insanlar için de kullanılır. Ben bu şekilde anlamıştım.

Yanılgım için kusura bakmayın, forumda o denli aşırı panik ve mantıksız telaş mesajı yazanlar var ki, ben de her mesajı bu şekilde algılama hatasına düştüm.

Tekrar özür

:(

@mariokaldato Dostum tam sana açık davet yazacaktım, neyse ki beni zahmetten kurtardın. Hoş geldin sefalar getirdin.
@theGenius Makine müthiş, iyi sürüşler dilerim, bu performansa korona morona yetişemez zaten:harika:
Hissettim abi :D
Topluma vaad edilen seylerin bir umut olmasi mumkun degil, dezenformasyona açık hale geldik. Bu tehlikeli bi durum
gunun-fotografi_1189506.jpg

Bu bulaşıcı hastalık bizden ziyade,annelerimizi/babalarımızı/dedelerimizi/nenelerimizi öldürebilir..Bu hastalığın insandan insana bulaştığını da biliyoruz..Bizim bu virüsü bir yerden alıp,başka bir yere aktarma ihtimalimiz var..Yani bisiklet süreceğim diye,virüse maruz kalma ihtimalinizi ve sonrasında bu virüsü yakınlarınıza bulaştırma ihtimalinizi de düşünmeniz lazım..
''Bugün hava güzelmiş'' deyip sokağa adım atmanız,belki de akşam yemek yerken dedenize sokaktan aldığınız virüsü bulaştırmanıza ve dedenizin ölümüne neden olabilir..
Düşük bir ihtimal ama böyle bir şey de var..!

• Beğen
Tepkiler: Çetin ŞAHİNÖZ
Ben tek başıma sürüşlere devam ediyorum. Zaten sürüş yaptığım dağlarda da kimse yok .bisiklete binmemem için bacagimin kopması lazım o zaman belki binmem.(edit: coronadan korkmuyorum!) Linç girişimlerine açığım.

Dosyalar

• 20200314_121949.jpg
    20200314_121949.jpg
    1,2 MB · Okunma: 50
Geri