Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Virüse rağmen bisiklete binmeye devam edenler

Bisiklet Sürerken Maske Takıyor Musunuz? Takmıyorsanız bu herhangi bir yasal sıkıntı çıkardı mı?

• Toplam katılım
    584
Çoğu zaman Strava 70, 80 km süratlere çıktığımı söylüyor.
Son hız kısmına pek inanmıyorum artık.

Uçacaksan uçağa değil stravaya bin.Adamlar işi öğrenmiş. Kullanıcılarına maximum hız konusunda sahte dünyalar yaratıyor ki mutlu olup daha çok strava kaydı yapsınlar. :ssrtcbya:
Millet de inanmaya meraklı; yol bisikletine biniyor ortalaması 20 bile değil 85 yaptım diye geziniyor.Oldu canım; sizin oradaki iniş dikmiş, stravanın da çok okuyası gelmiş.o_O:ssrtcbya::D

Scudo
Screenshot_20200616_190615_com.huawei.health.jpgScreenshot_20200616_190627_com.huawei.health.jpgScreenshot_20200616_190643_com.huawei.health.jpg

Bugün kendi kişisel rekorumu kırdım. Hem hız hem süre

Bu sayfayı unuttum iyice git gel iş yeri 17 km attım. :harika: iş güç yoğundu iş yerinde keyif sürüşü yapamadım. Normalde işteyken de 25-30 Km arası atıyorduk. Cuma günü inşallah.

Molasız,
104,18 km
4 saat 18'
24.23km ort
1100 m kazanım
84 rpm ort kadans..
Hava çok sıcak..

Akşam serinliği, 26 km rutinimiz...
@Süper Dede Mümtaz abi, alet ortalama kadansı hesaplarken inişlerdeki çevirmedik anları hesaba katıyor mu yoksa toplam devri direk toplam aktif geçen süreyemi bölüyor..Abi sen bu değerlerle yarışta birinci olursun...Maşallah..👍

Akşam serinliği, 26 km rutinimiz...
@Süper Dede Mümtaz abi, alet ortalama kadansı hesaplarken inişlerdeki çevirmedik anları hesaba katıyor mu yoksa toplam devri direk toplam aktif geçen süreyemi bölüyor..Abi sen bu değerlerle yarışta birinci olursun...Maşallah..👍
Sanırım inerken de bacaklar dönmeye devam ediyor. Boşa dönsede dönüyor.😁
En azından ben öyle yapıyorum.😅

• Beğen
Tepkiler: HakanAydn
@Cemal Ç. Bacaklar çalışsın diye mi? Ağrıyı azaltmak için mesela?

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Bugün ben, araka ve bakla ayıklayarak hayatta başka şeylere de zaman ayırmak gerektiğini - bir kez daha - öğrenmiş oldum...
Zaten dört - beş kez yağmur indirdi ama bana denk getiremedi... :koptum:

@HakanAydn Hepsini hesaba katıyor, zaten ben iniş çıkış sürekli çeviriyorum. Hiç pedal kesmeden yapıyorum bütün sürüşlerimi. Tabii yarışta enerji tasarrufu olacağı için durum farklı olur...

İstanbul'da açık alanda maske takılması zorunlu hale geldi, biz bisiklet sürerken takmamızı istemezler herhalde?

• Beğen
Tepkiler: DeaKeN ve Barisc61
@brstrmn zannetmem zorunlu hale geldi işi şansa bırakmamak lazım. Araba gibi kapalı bir alet içinde değiliz.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Maske ile bisiklet nasıl gidecek bilmiyorum. Şimdiye dek sadece şehiriçinde, kalabalık yerlerde maske ile sürüş yaptım. Gözlükte buğulanma yapması bir yana, yokuş çıkarken veya tempoyu yükselttiğimde boğulacak gibi oluyordum. hızlı nefes alıp vermemek için nabzı çok düşük tutarak sürerim diye düşünüyorum. Belki Belgrad taraflarında vs. yol boş olduğunda da arada çıkarabilirim. bir de bisiklet sürerken maske çok çabuk nemleniyor, zaten tavsiye edilen kullanım ömürleri de 2 saat civarında, yol boyu 2-3 maske değiştirmek gerekebilir.

Ben bu yasağında 2 hafta içinde esnetilceğini düşünüyorum. 72km yol yapmışım bugün 30km veledrom desek geri kalan 42km caddebostan sahil şeridi.
Haftasonu yasak koysa bile sadece haftaiçi sahilde oturanlara maske takmadığı için ceza yazabilceğini düşünmüyorum, inş haksız çıkarım.

Geri