Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Virüse rağmen bisiklete binmeye devam edenler

Bisiklet Sürerken Maske Takıyor Musunuz? Takmıyorsanız bu herhangi bir yasal sıkıntı çıkardı mı?

• Toplam katılım
    584
Scudo
20200620_194759.jpg
20200620_192404.jpg
Screenshot_20200620-194541.jpg
Akşam sokağa çıkma yasağı kalkinca ufaktan bir sürüş yaptım. Yanıma maske aldım, benzinlik marketlerine girerken taktim.(market çalışanları maske takmıyordu) Sürüşün sadece 6 km si şehir içinde idi. Şehir içinde bisiklet sürmek gerçekten işkence. Polis ve jandarma denk geldi, kendileri de araç içinde maske takmıyorlardı. Kısacası sıkıntı yaşamadım. Yarın da karagole bir sürüş düşünüyorum.

Bugün bisiklet yolunda spor yapmak istedim, virüse rağmen değil insanlara rağmen denedim bir zaman sonra vazgeçtim. Ya ben birini çok pis dövecektim ya biri beni kendimi otomobillerin arasına attım kesinlikle daha güvenli.

Çarşamba günü doktora gidip "boyun düzleşmesi var bisiklete binme" dediği için kaç gündür binmiyordum. Bugün arkadaş arayıp da ,"gel birşey olmaz" deyip beni gaza getirince, 28 km yaptık. Bir ara yolu sapıtıp tarlarin arasına da daldık. Güzel bir gezi oldu. Sonu çorbacıda bitti.

Dosyalar

• Screenshot_20200620-234228.png
    Screenshot_20200620-234228.png
    116,6 KB · Okunma: 23
@abidin3714 geçmiş olsun. Devam hiç kasma. :harika: Gezen tilki yatan aslandan daha iyidir. Allah başka dert vermesin. Seninkisi fizik tedavi ile iyileşebilecek bir süreç.

Cumhurbaşkanı Macron, Fransa'da yasak ilan edecekmiş.Hadi yine iyisin @Cemal Ç. :harika:
Monsieur CELIK yasak lafını duyunca bir 300 km döner durur.:ssrtcbya:
Saat sınırı koymasalar aslında oturduğum kasaba da döner dururum. 300, 500 ne varsa giderim.🤪
Belgeli saat sınırı koyuyorlar ama, o sıkıntılı.😁

@Cemal Ç. Seni görende kurallara sürekli riayet ediyor sanacak gardaşım. Söz konusu bisiklet olunca bu başlığı şenlendiren ve ceza yemekten yırtan biz değilmiydik .Tamam diğer kurallara uyuyoruz. Bisiklet konusunda bu biraz zor.

Bu başlık altında virüse rağmen sürmeyen kural takıntısı yapan kabilenin yeni Oturan Boğa reisi tabiki @hamlet2006 dır. :koptum:

Belgeli saat sınırı ne ola ki?
Saatinle fotoğraf çektirip Macron'a Whatsapp'tan mı atıyorsun?:ssrtcbya:
Çıktığın saati yazıyorsun izin kağıdına. Üç, beş dakikanın önemi yok ama bir iki saat oynayamazsın. Zaten bir saat iznin var. Hile yapmaya kalksan, 10 dk sonra kolluk görevlisi durdursa 100 € (tahmini) gitti. Hem hileden, hem normal ceza.

''Corona virüs önlemleri kapsamında çok sayıda kentte maske takma zorunluluğu getirildi. Milyonlarca bisiklet sürücüsü bu kuralın pedallarken geçerli olup olmadığını merak ediyordu.

Çünkü, maske takıldığında ortaya çıkan terleme ve nefes alma güçlüğü nedeniyle bisiklet kullanmak zorlaşıyordu. Sözcü, “Bisiklete binerken maske takmayanlara ceza kesilecek mi” sorusuna İstanbul İl Umumi Hıfzıssıhha'ya sordu.

MASKESİZ BİSİKLETLİLERE CEZA KESİLECEK Mİ?

Hıfzıssıhha Meclisi'nden gelen cevapta alınan kararın yayalar için geçerli olduğu belirtilerek, sosyal mesafe kurallarına dikkat ederek maskesiz bisiklete binen vatandaşlara ceza kesilmeyeceği ifade edildi. ''

Kaynak; sozcu.com.tr/2020/gundem/bisiklet-binenlere-maske-takmak-zorunlu-mu-5885773/

Bu sorulan soruya yazılı resmi bir cevap alındıysa bir örneğini fotokopi şeklinde bisiklet sürerken cepte taşımak gerekir bence..

Çıktığın saati yazıyorsun izin kağıdına. Üç, beş dakikanın önemi yok ama bir iki saat oynayamazsın. Zaten bir saat iznin var. Hile yapmaya kalksan, 10 dk sonra kolluk görevlisi durdursa 100 € (tahmini) gitti. Hem hileden, hem normal ceza.

Bir saat geç gelirsin , kolluk görevlisi nerede kaldın be adam derse?
Ben lapacıyım zaten, ancak gelebildim dersin. Ben de şahitin olurum.Kumkısık'a üç saatte çıkabildi derim.Stravanı gösteririz, kurtarırız.O zaman acır.

Taksilere ve martı sürenlere dikkat edin arkadaşlar. Taksiler malum, arka kapıları ne zaman açılacak belli olmuyor. Bugün saat 22 civarı işten gelirken martı süren bir garip ters şeritten farları yakmamış bir şekilde karşıma çıktı tam da inişli bir virajdaydım son anda fark edip gidonu çevirdim.

Yarın akşam Mecidiyeköy'den Rumelifeneri'ne gidip gelme planım var, bir aksilik olmazsa salgın başladığından beri ilk 50+ km'lik sürüşüm olacak :)

Bu başlık altında virüse rağmen sürmeyen kural takıntısı yapan kabilenin yeni Oturan Boğa reisi tabiki @hamlet2006 dır. :koptum:
Ben de sürüyorum ama az sürüyorum.
Ben sürdüm demem için 200 kmyi geçmem lazım.

Geri