Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Virüse rağmen bisiklete binmeye devam edenler

Bisiklet Sürerken Maske Takıyor Musunuz? Takmıyorsanız bu herhangi bir yasal sıkıntı çıkardı mı?

• Toplam katılım
    584
@abidin3714 Bu aralar hanıma "n'olur sende spor yap, gel tura beraber çıkalım, hayatının procesi olur" telkinleri yaparken buluyorum kendimi. Hem fenamı, kah çadırı kurup toplayarak kah ne bileyim yemek yapıp üç beş bulaşık yıkayarak faydasıda olur bana..E bir kısırıda esirgemez canım, sayemde tur yapacak o kadar..😃

Scudo
@HakanAydn abi hergün kendi çapımda farklı idman türlerinden yapıyorum. Sıcakta sürmeye başlayınca eskilerin dediği gibi derelerde çime çime yol alırız herhalde, yada hortum mortum bulursak ıslana ıslana geliriz. :)

Bizim sitede yasak zamanı içerde dönüp durqnlar var kücük bahçede ve çocuk diiller :)

Sürüşlerim ormanlık alanda oluyor genelde. Pek insan görmüyorum sorun olmuyor.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Bizim sitede yasak zamanı içerde dönüp durqnlar var kücük bahçede ve çocuk diiller :)
Dönmenin ustasıyız. Yanlış anlamayın, öyle dönme değil ama.😅 Kıvırmak da değil ha.🤣 Sözümüzün arkasındayız evelAllah.😅

20200621_130842.jpg
Screenshot_20200621-160619.jpg
Virüse rağmen devam! Bugun ki sürüşün büyük bölümü şehir içinde idi. Maske konusunda şunu gözlemledim açık alanda maske takanların oranı %10 (buna kolluk kuvvetleri de dahil) Bisiklet sürerken takmalimiyiz diye tedirgin olanlar için endişelenmeyin polislerin kendi de takmıyor. Uzun zamandır gitmek istediğim yer olan karagole sürdüm bugün. Mesire alanı hınca hınç dolu, sosyal mesafeyi ayarlamak mümkün degil, iğne atsanız yere düşmez. Belirtmeme gerek yoktur sanırım:kimse maske takmıyordu tabi ki. Karagöl için şunu söyleyebilirim ben hayatım boyunca böyle pis, iğrenç biryer görmedim. Önceki senelerde burada uyuşturucu festivali düzenlendiğini duymuştum. Ama bu kadarını tahmin edemezdim. Hippi ve çingene obası karışımı biryer. Yemek yerim diyordum, su bile içmeden çıktım. Bisiklet için bile 10 lira ücret alıyorlar. Pazar sürüşünu memnuniyetsiz birşekilde tamamladım.

IMG-20200621-WA0034.jpg

Yasakların kalkması sonucu ilk tırmanışta benim dışımdaki sebeplerden dolayı yarı yoldan döndüğüm "Keşişleme" görevi başarıyla tamamlanmıştır, arz ederim..:koptum:
Ardımda son karlar, 10-15 güne onlarda erir....
Daha detaylı anekdotları "Uludağımız" konusunda aktaracağım...

Bu günkü antrenman
200,45 km
8 saat 09 dk
1350 m kazanım
24,54 km ort
Ort kadans 76 RPM
on dk lik çay molası dışında durmadım...
yediklerimi de ilave edeyim :
iki açma
bir tahinli çörek
bir litre meyve suyu
bir karamio
iki yarım litrelik maden suyu
bir aspirin...

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Bende bir 41 attım Merzifon Gümüşhacıköy yaptım geldim. Yolda jandarma çevirmesine yakalandım. Maske falan yoktu benide durdurdular. İki lafladık sonra devam ettim.
20200621_163919.jpg

IMG-20200621-WA0006.jpg

Dönüşte arkadaşlarla karşılaştım 10 km kadar beraber takıldık. Güzel tesadüf oldu benim için.
@Süper Dede maşallah farketmedim yazdığını bilseydim yazmazdım 40 km falan one yaw. :)

@Süper Dede abi Allah'tan bir sıkıntı çıkmazsa salı ilk çalışmamı yapacağım 120 yapmayı planlıyorum. Kızılırmağı özledim gidip gelcem. Bugüne kadar avans verdim sana 🤣 , kaytarmak yok gari.:harika:

@HakanAydn abi sana akıl vermek haddimize değil lakin 33-34 km yol alıyon. Dönüşü de hesaba katman lazım eder 65 -70 . Benim çantada görünür yelek bir tane 1100 lümen far, yine 300 lümen far, 4 tane çakar ışık 2 tane arka ışık sabit duruyor. Trafikte çok mütevazı şoförlerin yanında bir o kadarda hödük var. 1 kilo fazla olsun. Lastik patlar birşey olur daha da geç kalırsın. Eringeçlik yapma ağabey. Her ne kadar yol kenarlarında ışıklandırma olsada önlemini al derim.

Geri