Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Virüse rağmen bisiklete binmeye devam edenler

Bisiklet Sürerken Maske Takıyor Musunuz? Takmıyorsanız bu herhangi bir yasal sıkıntı çıkardı mı?

• Toplam katılım
    584
Scudo
comuutte 3.JPG

Yol çalışmaların bitmesiyle daha düzgün bir comut yapabildim.

Bostancı Beltur un az ilerisinde (Kadıköy İstikametinde) 2 polis maskesiz bisikletliyi durdurmuş kimliğini almıştı, karşıdan gelen arkadaşın uyarısıyla makseyi surata çektim hemen 😬

Bugunden itibaren kovid 19 la mucadele kapsaminda belli basli sehirlerde maskesiz disari cikma yasagi yururluge girdi.
arkadaslar maske ile bisklet surmek ne kadar faydali veya olumsuz bir yani olurmu surus emniyeti ve saglikla ilgili?

@gungor17 Kardiyovasküler bir spor olan bisiklet kullanımının her tür ve modelinde ağız ve burun açık olmalıdır...
Hekim arkadaşlar konuya uzman yaklaşımı ile katkı yapabilirler...
Ben ilk yasaklardan bu güne hiç maske ile bisiklet kullanmadım, arka cebimde maske oluyor ama sadece toplumla iletişim durumunda ve bisikletimin yanında yavaş yürüyüş temposunda iken takmayı doğru buluyorum..

Antalya da yokmuş. Yaşasın. Sabah 06.30 pedallamaya devam :)

Selamun Aleykum....yıllar sonra tekrar bir bisikletimin olduğu ve onu kurdurmaktan döndüğüm sırada kartal sahil yolunda pendik istikametinde 82km.:acpsnr: ile radara girip 288tl ceza yediğim😠 sırada maske ile bisiklete binme durumunu cezayı yazan memura sordum ve olumsuz yanıt aldım....açık alanlarda ne olursa olsun maske takmanın zorunlu olduğunu ifade etti maalesef...

Ben iki farklı motorlu polise sordum kesin bir şey söylemediler ama ben olsam yazmazdım dediler. Buff ile sürüyorum yanımda maske de bulunduruyorum. Gün içinde bir çok polisin yanından geçiyorum bir polis daha durdurup bir şey söylemedi henüz.

Yahu dünkü sürüşümde jandarmalar durdurdular hal hatır ettiler. Nereden geliyorsun nereye dediler. Uygulama yapıyorlardı. Yanıma maske almayı dahi unutmuşum. Ayrılırken kolay gelsin dedim. Dikkatli ol abi dediler. Allah niyeti iyi olan , zihniyeti bozuk olmayan spor ve doğa dostu arkadaşlarla karşılaştırsın. Yoksa mart ayında olduğu gibi çok yol alır bu konu.

@cazci yazdığımın hangi kısmına???😂🤣

Ne güzel heveslendik göbeği eritecektik ama şu maske zorunluluğu tüm hevesimi kaçırdı...

Bu arada yedi değil ama birkaç sorum vardı cevaolarsanız sevinirim....carraro force 620 hd aldım...arka disk ten freni sıkınca ciyaklama sesi geliyor bu normal mi geçer mi?

Montajdan eve gelince bir kurulum videosu gördüm orada vida sele borusu vb yerlere kaynamaması için en azından gres sürülmeli diyordu ama benimkine sürmediler sıkıntı olur mu?

• Beğen
Tepkiler: Hidiman
Yahu dünkü sürüşümde jandarmalar durdurdular hal hatır ettiler. Nereden geliyorsun nereye dediler. Uygulama yapıyorlardı. Yanıma maske almayı dahi unutmuşum. Ayrılırken kolay gelsin dedim. Dikkatli ol abi dediler. Allah niyeti iyi olan , zihniyeti bozuk olmayan spor ve doğa dostu arkadaşlarla karşılaştırsın. Yoksa mart ayında olduğu gibi çok yol alır bu konu.

Verilen kotalar yapıldıktan sonra eski düzene geri dönülür abi, taş çatlasın 2 hafta...

@cihan81ist , Şans kapıyı kırmış, ona kızdım..
82 k.m. ye bisiklet arabanın içindeyken mi ulaştınız :koptum:
Bisikleti kuran yer ile iletişime geçip gerekirse yeniden yanlarına uğrayınız..

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
@cihan81ist , Şans kapıyı kırmış, ona kızdım..
82 k.m. ye bisiklet arabanın içindeyken mi ulaştınız :koptum:
Yok taşıyıcıda takılıydı bisiklet😅😂

Bu arada ben dün cimere yazdım...muhtemelen yuvarlak cevap verecekler ama yazan kişi sayısı çoğalırsa resmi bir açıklama yaparlar belki...

Bence işi şansa bırakmayın. Bizim burada çarşıda maskesiz bisiklet kullananları polis takması için uyarıyor... Bence haklılar; sonuçta bisiklet kullanan kişide hapşırır, virüs taşıyabilir. Toplum içinde hızlı ya da yavaş maskesiz sürmek bence çok yanlış.

@MertV kesinlikle katılıyorum , tavşana kaç tazıya da tut denilen kanunların yorumlanabileceği zamanları yaşıyoruz.
Batı toplumu insanlara Covid 19 ile mücadelede spor dolu sağlıklı yaşam önerisinde bulunurken, bizde vatandaşa napsak netsekte birşeyler yüklesek zihniyeti.
Ya arkadaş şu başlık altında bir zamanlar yaptığım kilometreleri doğada çektiğim tur fotoğraflarımı sildim. Bisikletçi dediğim arkadaşlarım forumdaşlarım saldırdı. Kolluk kuvvetlerinin yanlış uygulamasına denk gelirsem çok dert etmem. :)
@Voltaire şehir içinde sürmüyorum.

@cazci abi canları sağolsun. Bir çok şeyi yaşayarak öğrendik. Onlarda anlarlar bir gün yasağın ne demek olduğunu. En önemliside yasaktan ziyade anlamsız yasağın ne demek olduğunu. :harika:

Geri