Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Virüse rağmen bisiklete binmeye devam edenler

Bisiklet Sürerken Maske Takıyor Musunuz? Takmıyorsanız bu herhangi bir yasal sıkıntı çıkardı mı?

• Toplam katılım
    584
Scudo
Pazar günü haftayı kapatmak babında 37km sürüş yaptım ama zincir uzaması kontrolü için planladığım rotayı değiştirdim . Strava 1km eksik başlattım . Güzel oldu .. Rampa aşağı 47km/s hızı keyifliydi ama geri dönüşte aynı rampaya sardım bir güzel.

strava1.JPGstrava2.JPG

Bence köy yollarında yada daha seyrek yollarda sürüş yapılırken kimsenin maske sorcagini zannetmiyorum. Ama Izmir için konusuylrum, ksk çarşıda veya kıbrıs şehitleri caddesinde maskesiz bisiklet ile gezilirse maske taktirirlar. Bence bu süreçte daha fazla doğada sürelim.

Kızıltoprak'ta trafik ekibinin yanına gidip,bisiklet yolu ile alakalı 1-2 şey sordum. Maskem takılı değildi,mesafeli durdum adamlara ama bir şey demediler.
Pazar günü de bir çok yere gittim ama sürerken hiç sorun olmadı,zaten maskem cebimde. Bir yere gireceksen ya da konuşacaksam takıyorum.

Bostancı Beltur un az ilerisinde (Kadıköy İstikametinde) 2 polis maskesiz bisikletliyi durdurmuş kimliğini almıştı, karşıdan gelen arkadaşın uyarısıyla makseyi surata çektim hemen 😬
o polisin doğal olarak kanundan haberi yok. Sadece yayalara yasak söz konusu. Bisiklet yaya değildir. Buna rağmen ısrarla ceza yazıyorsa art niyetlidir. Öyle adamlarla kavga etmeden geri adım atmaz!

• Beğen
Tepkiler: monder33
Bence köy yollarında yada daha seyrek yollarda sürüş yapılırken kimsenin maske sorcagini zannetmiyorum. Ama Izmir için konusuylrum, ksk çarşıda veya kıbrıs şehitleri caddesinde maskesiz bisiklet ile gezilirse maske taktirirlar. Bence bu süreçte daha fazla doğada sürelim.
Gerçekten bisiklet sürmek isteyen birinin oralarda süreceğini hiç sanmıyorum ki zaten süremez.😅

Cemal Ç.
Yaya olarak bile 3 aydır girmiyordum ki,bu sabah elektrik süpürgesini tamire götürmek zorundaydım,girdiğime girmişliğime pişman oldum,sabahın körü binlerce insan hepsi gözüme,yürüyen üzeri dikenli yeşil virüs topu gibi görünüyordu :acpsnr:

77.05 km içinde interval.
2x11 km 138 hr ort ile arası 5' yumuşak
toplam sürüş zamanı 3 saat 28'
22.58 ort.
78 rpm ort. kadans.

Az önce Fox ta gösterdi, maske takmayan bisikletçileri uyarıyor polis..Hayret..Bana şu ana kadar hiçbir ilçede herhangi bir tepki olmadı..Kurallar mı değişti?

şu bisikletle giderken maske takma zorunluluğu var mı yok mu ?
sözcünün haberine göre yok!

ama polisin tekinin insafına kalmak istemiyorum!
su işin aslı astarı nedir
uzmanlar spor yaparken maske takmayın diyorlar nasıl olacak şimdi?net bilgi bilen yeşillendirir mi?

Evet ilk defa 100 üstünü devirdim yetmedi 30 üstüne koydum. Nasıldı diye sormayın toto acılıydı. 🤣 Onun dışında makina gibiydim. Ama dönüş yokmu hayatım kaydı.@hamlet2006 sözümü tuttum bir osmancık tamam. İkincisini demaaa :D .

IMG-20200623-WA0020.jpg

Evdekala ordada yakalandım.:)
20200623_131212.jpg

@necmeddin
Bravo Necmeddin Ağabey,

Biliyorsun seni tutuyorum.

Sürüşten sonra Travazol tarzı bir krem kullanmayı unutma.

Sana geçen seneki TTUBR1 deki bir anımı anlatayım. İzmit tarafından geliyorum. Bir petrol kokuyor anlatamam, Gölcük tarafına döndüm, Gölcük'e geldim hala daha petrol kokuyor. Dedim bu rafinerilerden geliyordur dedim. Neyse Karamürsel'e geldim koku dinmedi. Sonra düşündüm, koku benden geliyormuş. :ssrtcbya:Avuç avuç sürdüğüm vazelin de bir petrol türeviydi. :D

77.05 km içinde interval.
2x11 km 138 hr ort ile arası 5' yumuşak
toplam sürüş zamanı 3 saat 28'
22.58 ort.
78 rpm ort. kadans.
Abi beni beklemeden km niye atıyon. Demedimmi sana. Çok şükür uzun bir aradan sonra @Süper Dede dedeciğim tokatlayamadı. :koptum:

@Süper Dede ustamız saolsun ağabey şahane olan sensin daha 5 sene yapmam bu kadar . Canıma yazık yaw. Tam dolduruş, bisikletim zaten ağır . :D
@HakanAydn inşallah abi sağolasın iyi temennilerin için. Hayırlısı bakalım. Hazırlanmaya çalışıyorum.

Yok ben çok kıskandım şimdi, yarın olaa, hayrola...Görürsünüz siz..😣

Geri