Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Virüse rağmen bisiklete binmeye devam edenler

Bisiklet Sürerken Maske Takıyor Musunuz? Takmıyorsanız bu herhangi bir yasal sıkıntı çıkardı mı?

• Toplam katılım
    584
Yarın Sarıgerme'ye gidip sezonu açmayı düşünüyorum 😁...80 km de cabası..
Kabinleri kullanmazsam bulaş sorunu olmaz..Hem tuzlu su virüsü kırar ( mesela )🙂..

Scudo
Ne yani, bisikletlere de mi maske takalım memur bey?

035F8F19-33D5-416E-85B0-A27C95CA9F1A.jpeg

Nedense bu konunun müdavimlerinin Cumartesi Pazar yasaklardan önce gün doğar doğmaz sürüşe çıkacaklarından adım gibi eminim :)

@Cemal Ç.
Yasak olunca herkes evine giriyor. Cemal, sen de virüs gibisin. Yasak olunca da siz dışarı çıkıyorsunuz.o_O
Öyle olmasaydı bisiklet turların yasaklı zamanlarda değil normal zamanlarda olurdu

Sürüşlerde maske takmakla ilgili bir yazı vardı. Linkini atmıştim sadece link attım diye mesaj silindi. Yahu zaten linkin başlığında ne olduğu anlaşılıyordu. Yani yasadışı bir link falan değil. Ne bileyim anlam veremiyorum. Gerçekten garip kurallar var forumun. İnsanın yorum paylaşım yapası gelmiyor.

Herneyse konu şu ki bisiklette maske takmak zorunlu değil ve cezai işlem uygulanamaz. İstanbul Hıfzıssıhha kurulu kararıdır. Tüm illeri kapsar diye düşünüyorum. Güvenlik ekiplerine söylemeliyiz. Sonuçta içlerinde hâlâ yaya kaldırımında sür uyarısı yapanlar mevcut.🤦

@Cemal Ç.
Yasak olunca herkes evine giriyor. Cemal, sen de virüs gibisin. Yasak olunca da siz dışarı çıkıyorsunuz.o_O
Öyle olmasaydı bisiklet turların yasaklı zamanlarda değil normal zamanlarda olurdu
Normal zamanlarda iş izin vermiyor.😕 Yoksa ben bilirim ne yapacağımı.🤪

15930809260771987283124611021756.jpg

Screenshot_20200625-204902.png

90 km oldu bugün toplam. Krem kullandım, faydası oldu..Ayrıca şok cihazını geçen bana saldıran kuçuda denedim (sadece ses uyarısı) öcümü aldım..😁..Plaj tenhaydı, yabancı hiç yoktu.Maske filan hakgetire..
@necmeddin girdim, çok teşkilatlı gitmemiştim ama sezonu açmadan olmazdı..😊

@necmeddin Valla tesise girişte ateş ölçtüler, kabinleri dezenfekte ediyor musunuz dedim, hergün yıkıyoruz dediler. Ben herkes maskeli olur diye düşünüyordum ama yok..Aynı tas aynı hamam (Ama normalin 1/4 ü yoğunluktaydı) ...
Millet hiç konduramıyor denize virüsü filan, sanki yanaşmıyor, korkuyor garibim..😊

Abi şaka yaptığını söyle 🤣 girdim de ,verdim plajın hakkını de. En son orada ekmek arası köfte yemiştim.

Sahil kenarında balık yerine köfte yedin ve hakkını verdin öyle mi @necmeddin Ağabey.:ssrtcbya:Bunu yapan Ortadoğu ve Balkanların en namlı balıkçısı bir de.o_O

Sahil kenarında balık yerine köfte yedin ve hakkını verdin öyle mi @necmeddin Ağabey.:ssrtcbya:Bunu yapan Ortadoğu ve Balkanların en namlı balıkçısı bir de.o_O
hemde ne köfteydi plajın gerisinde ufak tüpte tavada kızart sonra denizin hakkını ver. :D @HakanAydn abi İz Tuzu plajındada menemen yapmıştım arkadaş sağda solda kim varsa gelip tatmıştı :koptum: . Fakat en ünlü mangalım Kuşadası Davutlar milli parkında olmuştu tüm jandarma karakolu gelmişti abi yapma etme diye.:komik: Balık olayına girmeyim iki kütük 1 litre zeytin yağına bakıyordu genelde kış aylarında yapardım taze taze. Egeyi özledim yaw 11 yılım geçti. Büyük oğlan bebekken kese yoğurduna alıştı çocuk buralarda yoğurdu zor yiyor şimdi. En kral mangalım Çanakkaleydeydi bütün bir keçiyi bir arkadaşla mangala gömmüştük.:harika:

Deniz plaj deyince aklıma gelen şeylere bak. Ege kesinlikle farklıydı.

Yav benim dostlarım da bir garip arkadaş:
Biri yasak çıktı mı bisiklete biner,yasak yok dersin binesi gelmez.
Birisi yol bisikleti alır ,gidon boğazına kaçak kat çıkıp aga gibi bey gibi dimdik oturmaya çalışır
Birisi de Ege'de et yicem diye uğraşır,Anadolu'nun içinde balık balık diye döner durur.

@Süper Dede @abidin3714 sizde ne var?Şaşırtın bizi :D

@hamlet2006 Abi bu aralar bende çok hareket yok. Bir yanım atla bisiklete önce memlekete sonra @necmeddin abinin yanına artık et balık gönlünden ne koparsa ye dön diyor. Diğer yanım et yemek için o kadar yola gerek yok burda ye geç diyor 😀

@hamlet2006 Abi bu aralar bende çok hareket yok. Bir yanım atla bisiklete önce memlekete sonra @necmeddin abinin yanına artık et balık gönlünden ne koparsa ye dön diyor. Diğer yanım et yemek için o kadar yola gerek yok burda ye geç diyor 😀
İzne çıkmadan önce haber verki tam teşekküllü bir balık ve mangal keyfi yapalım . Geçen Osmancıktan gelirken buruk geldim. Normalde tam teşkilat gitmeye alışkındım. En son gittiğimde saç tava yapmıştım . Sen gel kolestrolün dibine vuralım gardaşım. Fotoğrafları çekeriz buradan atarız . :harika:
Hem şu benim resimde gördüğün balığın adı sudak balığı çok lezzetli bir balık türüdür. Nasip olurda bir yakalarsak direk mangala atarız.

Geri