HakanAydn
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 6.162
- İsim
- Hakan
- Başlangıç
- 2019—20
- Bisiklet
- Specialized
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Normal zamanlarda iş izin vermiyor.😕 Yoksa ben bilirim ne yapacağımı.🤪@Cemal Ç.
Yasak olunca herkes evine giriyor. Cemal, sen de virüs gibisin. Yasak olunca da siz dışarı çıkıyorsunuz.
Öyle olmasaydı bisiklet turların yasaklı zamanlarda değil normal zamanlarda olurdu
Bisiklet yerine kamyon mu sürecen😜
Abi şaka yaptığını söyle 🤣 girdim de ,verdim plajın hakkını de. En son orada ekmek arası köfte yemiştim.Vay be zaman nasıl geçiyor.Keyfini çıkar abi işin rast gitsin.An itibarıyle Sarıgerme...Hiç giresim yok denize..Virüs korkusu..
a231814 dosyayı görüntüle
231816 dosyayı görüntüle
Abi şaka yaptığını söyle 🤣 girdim de ,verdim plajın hakkını de. En son orada ekmek arası köfte yemiştim.
hemde ne köfteydi plajın gerisinde ufak tüpte tavada kızart sonra denizin hakkını ver. @HakanAydn abi İz Tuzu plajındada menemen yapmıştım arkadaş sağda solda kim varsa gelip tatmıştı . Fakat en ünlü mangalım Kuşadası Davutlar milli parkında olmuştu tüm jandarma karakolu gelmişti abi yapma etme diye. Balık olayına girmeyim iki kütük 1 litre zeytin yağına bakıyordu genelde kış aylarında yapardım taze taze. Egeyi özledim yaw 11 yılım geçti. Büyük oğlan bebekken kese yoğurduna alıştı çocuk buralarda yoğurdu zor yiyor şimdi. En kral mangalım Çanakkaleydeydi bütün bir keçiyi bir arkadaşla mangala gömmüştük.Sahil kenarında balık yerine köfte yedin ve hakkını verdin öyle mi @necmeddin Ağabey.Bunu yapan Ortadoğu ve Balkanların en namlı balıkçısı bir de.
İzne çıkmadan önce haber verki tam teşekküllü bir balık ve mangal keyfi yapalım . Geçen Osmancıktan gelirken buruk geldim. Normalde tam teşkilat gitmeye alışkındım. En son gittiğimde saç tava yapmıştım . Sen gel kolestrolün dibine vuralım gardaşım. Fotoğrafları çekeriz buradan atarız .@hamlet2006 Abi bu aralar bende çok hareket yok. Bir yanım atla bisiklete önce memlekete sonra @necmeddin abinin yanına artık et balık gönlünden ne koparsa ye dön diyor. Diğer yanım et yemek için o kadar yola gerek yok burda ye geç diyor 😀