Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Virüse rağmen bisiklete binmeye devam edenler

Bisiklet Sürerken Maske Takıyor Musunuz? Takmıyorsanız bu herhangi bir yasal sıkıntı çıkardı mı?

• Toplam katılım
    584
Scudo
IMG_20200626_111904.jpg

Çamlıca - Trilye klasik etabı...
Hava; güneşin buluta girdiği, poyrazın en keyifli zamanıydı...
50 faktör sürmeye başladım tabi... :D

200.17 km
7 saat 41' 38"
26 km ort
81 rpm ort. kadans
1300 m kazanım...
10' yemek molası, üç defa su doldurma için durma...Toplam 15' duruş...

@Süper Dede Yuh ağabey ya...Başkada birşey demiyorum..Ayıp oluyor ama, 2 günde bir buraya gelip 200 km yazmak filan..😁..

İyiki varsın, maşallah..
👁️
@cazci hocam sizede maşallah, fit olmak böyle birşey..Çalışıyoruz ama bizimde olmuyor..😊...

@-Skynet- İşin gerçeği ne biliyormusunuz, bir süredir evde beslemek için küçük bir kaplumbağa arıyordum ( kedimizde oynar bşze daha az sarar diye birazda) Göl etrafı turlarında çok bakındım, hep büyük. Bu denk gelince, kabuğu da ufaktan çatlak, tamam dedim götürüyorum..Bir yandanda seviyorum , "yerim lan seni " vs şeklinde.. Sonra kızıma attım resmini, kızım doğal ortamından kopmasını istemedi, zaten benimde niyetimde dönmeye başlamıştı, Bıraktım..

Aklımda o "yerim seni" kalmış..Sonra bir şekilde çorbaya, mangala bağladık..😁..Kimi arkadaşlar ciddiye aldılar, selam ediyorum buradan..👋

Tamam yiyiciyiz ama küçücük bir kaplumbağayı da değil..
..Az büyüsün...
🤣
IMG_20200627_100933_7.jpg

Bugün küçük oğlum Muğlada sınava girdi, beklerken bu mahlukatla biraz hasbıhal ettik..Konu ile alakasız ama görün istedim.Uçamıyor, çekirge türü sanırım, zıplıyor 5 mm filan boyu..Şu doğa ne harika değil mi..😊

Geri