Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Virüse rağmen bisiklete binmeye devam edenler

Bisiklet Sürerken Maske Takıyor Musunuz? Takmıyorsanız bu herhangi bir yasal sıkıntı çıkardı mı?

• Toplam katılım
    584
Screenshot_20210410_174730.jpg

Bu güzergahta polise rastlamadım. 5 bisikletçi arkadaşa rastladım ayrı ayrı selamlaştık uzaktan. Ama rüzgar yordu beni :) lisansa ve valilik kağıdına güvendik. Ama zaten yollar boş değil. Bize gelene kadar. İyi haftasonları herkese

Scudo
Çıkamadığımız günlerin acısını çıkartalım madem😁260772 dosyayı görüntüle
Eyi maşallah ben 15 km ile 6 saatte tamamlardım bu turu. :koptum: Sanırım köfte ekmek molası vermedin. Bu başlığın Deli Dumrulu olarak bu sürüşü kabul etmiyorum. :)
Bir dahaki sefere köfte ekmek ve mola fotoğraflarını da atarsınız artık. Başlığımıza müdavim diğer arkadaşlarda paylaşımların da konuya gereken önemi versinler ve mangal resimleriyle kutsal başlığımızı şenlendirsinler lütfen.:harika:

Tosbağalar bile sanılanın aksine hızlı giderler de sizinki de ne bileyim. 🤣
Şimdi şehir içinde başladık tura. 2 pedaldan sonra hava soğukluğu sebebiyle bir çiğ köfte dürümü attık diyelim. Yola vurduk 8 pedaldan sonra hurma kayısı faslı. 50 km ye varınca köfte ekmek farz oldu. Dönüşü sen düşün artık. :)

Şimdi şehir içinde başladık tura. 2 pedaldan sonra hava soğukluğu sebebiyle bir çiğ köfte dürümü attık diyelim. Yola vurduk 8 pedaldan sonra hurma kayısı faslı. 50 km ye varınca köfte ekmek farz oldu. Dönüşü sen düşün artık. :)
Sayın @Özcan güler son sürüşünde yanında ki abiye "siz yemek için sürüyorsunuz" demişte o geldi aklıma. 😅

Bugün hava çok güzeldi. Bir ara çok kafayı bozdum, "başlarım yasağından "dedim ama sonra vazgeçtim.

Eyi maşallah ben 15 km ile 6 saatte tamamlardım bu turu. :koptum: Sanırım köfte ekmek molası vermedin. Bu başlığın Deli Dumrulu olarak bu sürüşü kabul etmiyorum. :)
Bir dahaki sefere köfte ekmek ve mola fotoğraflarını da atarsınız artık. Başlığımıza müdavim diğer arkadaşlarda paylaşımların da konuya gereken önemi versinler ve mangal resimleriyle kutsal başlığımızı şenlendirsinler lütfen.:harika:
Yok hocam bu köfte ekmek molası verilmemiş tur😂Bende isterdim şöyle bir oturalım rahatla köfte ekmeğimizi yiyelim,ayranımızı içelim,tatlımızı yiyelim ama arkadaşlar razı gelmezdi.Ee malum o kadar yedikten sonra bunu dönüşünüde düşünmek gerekir😁

2 gün önce işe bisikletle gittim. Bahar havası vardı, akşam yağmur yağdı araba ile döndüm. Dün eşim geç çıkıyor diye araba bende kaldı. Bugün kar yağdı. Yarın tatil. Eyvah eyvah!

Bir haftadır hava soğuk ama güneşli gitti. Hafta sonu şaşırtııı (sürprise) dedi. Dün akşamdan bu yana yağıyor. 😒

20210410_184610.jpg

Hangi güzergahta sürüyorsunuz? Polis bir şey demiyor mu ?

Sıkıntı yaşayan varmı bende merak ediyorum

Ben de kendimi zor tutuyorum dışarı ekmek almaya diye çıkacağım en sonunda bisikletle :D

• Hahaha
Tepkiler: seko35.50
@Burak Altaç Dün sabah Çatalca istikametinde Örcünlü ye gidip döndük. Bu sabah çıkmayacaktım ama erken uyanınca e-5 ten Selimpaşa yaptım geldim. Her taraf polis arabasıydı ama erken saat olduğundan kuvvetle muhtemel görev yerlerine gidiyorlar hiçbiri sabit değildi. Sen napan gardaş diyen olmadı.

Merhabalar
Bazı illerde lisans yetmiyormuş diye birşey duydum. Lisansı olup İstanbul'da ceza yiyeniniz var mı? Ona göre lisans çıkaracağım :) İstanbul Anadolu yakasında yaşıyorum. Sağlık raporu ve 2 adet vesikalık ile nereye başvurabilirim.

• Beğen
Tepkiler: _Madmexx _
Geri