Mehmetunlu
Üye
- Tepki
- 182
- İsim
- Mehmet ünlü
- Başlangıç
- 1993—94
- Bisiklet
- Sedona
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Eyi maşallah ben 15 km ile 6 saatte tamamlardım bu turu. Sanırım köfte ekmek molası vermedin. Bu başlığın Deli Dumrulu olarak bu sürüşü kabul etmiyorum.Çıkamadığımız günlerin acısını çıkartalım madem😁260772 dosyayı görüntüle
Tosbağalar bile sanılanın aksine hızlı giderler de sizinki de ne bileyim. 🤣ben 15 km ile 6 saatte tamamlardım
Şimdi şehir içinde başladık tura. 2 pedaldan sonra hava soğukluğu sebebiyle bir çiğ köfte dürümü attık diyelim. Yola vurduk 8 pedaldan sonra hurma kayısı faslı. 50 km ye varınca köfte ekmek farz oldu. Dönüşü sen düşün artık.Tosbağalar bile sanılanın aksine hızlı giderler de sizinki de ne bileyim. 🤣
Sayın @Özcan güler son sürüşünde yanında ki abiye "siz yemek için sürüyorsunuz" demişte o geldi aklıma. 😅Şimdi şehir içinde başladık tura. 2 pedaldan sonra hava soğukluğu sebebiyle bir çiğ köfte dürümü attık diyelim. Yola vurduk 8 pedaldan sonra hurma kayısı faslı. 50 km ye varınca köfte ekmek farz oldu. Dönüşü sen düşün artık.
Yok hocam bu köfte ekmek molası verilmemiş tur😂Bende isterdim şöyle bir oturalım rahatla köfte ekmeğimizi yiyelim,ayranımızı içelim,tatlımızı yiyelim ama arkadaşlar razı gelmezdi.Ee malum o kadar yedikten sonra bunu dönüşünüde düşünmek gerekir😁Eyi maşallah ben 15 km ile 6 saatte tamamlardım bu turu. Sanırım köfte ekmek molası vermedin. Bu başlığın Deli Dumrulu olarak bu sürüşü kabul etmiyorum.
Bir dahaki sefere köfte ekmek ve mola fotoğraflarını da atarsınız artık. Başlığımıza müdavim diğer arkadaşlarda paylaşımların da konuya gereken önemi versinler ve mangal resimleriyle kutsal başlığımızı şenlendirsinler lütfen.