Scudo Sports

Virüse rağmen bisiklete binmeye devam edenler

Bisiklet Sürerken Maske Takıyor Musunuz? Takmıyorsanız bu herhangi bir yasal sıkıntı çıkardı mı?

• Toplam katılım
    584
Valla ben yarın çıkıp 1-2 saat turlayacağım Kemerburgaz-Bahçeköy arası orman içinde, umrumda bile değil yasak olması, zaten 18-19 dereceler görünüyor kimseyi evde tutamazlar.

Scudo
@seko35.50 tam da cesaret edip, çıkmayı düşünürken... :snzdglsn: Trainer'a devam o zaman
Trainer olmadığından mütevellit,saklambaç havasında bi 35 40km atarım diye düşünüyorum:komik: polisle gözgöze gelmeden,afedersiniz salak yaparaktan:cool: ha durdurursada yaradana sığınıp 3kulhu bir elham🤲

Trainer olmadığından mütevellit,saklambaç havasında bi 35 40km atarım diye düşünüyorum:komik: polisle gözgöze gelmeden,afedersiniz salak yaparaktan:cool: ha durdurursada yaradana sığınıp 3kulhu bir elham🤲
Tersine, ben denk geldim ve selam verdim onlardan da karşılık aldım ama polisten polise değişecek bir durum tabi.

Tersine, ben denk geldim ve selam verdim onlardan da karşılık aldım ama polisten polise değişecek bir durum tabi.
Maalesef hepsi bir değil dediğin gibi,geçen hafta yapıştırdılar birine inst gördüm,lisans falan hikaye izin yoksa sıkıntı.

@seko35.50 Size zahmet nerede ceza yemiş yada paylaşımın linki mevcut mudur ?
İstanbuldaydı mevzu çünkü arkada boğaz köprüsünü gördüm videoda,bisiklet gruplarından biri toplu sürüş yaparken polis durdurdu,bir tanesinin lisansı vardı ama izin almamış cezayı yemişti.

Screenshot_20210422-162304.png

Yani...İç güveysinden hallice..

Gözüm kestiği müddetçe sürmeye devam. Akşamları vaktim çok olmuyor. Gün içerisinde 10, 15 km ile ayağımın pasını alıyorum. Hafta sonu çıkıyormuyum, evet.Maske takmıyorum. Boynumdaki bandanayı kalabalığa denk gelirsem çekiyorum.
Bedeni dinç tutmak ve sağlıklı nefes almak için mücadele vermenin sancılarını yaşıyoruz. Allah nasip ederse ilerde torunlarımıza yasaklara rağmen nasıl bisiklet sürdüğümüzü anlatacak hikayelerimiz çoğaldı.
15 günlük kısmi kısıtlamalardan sonra , nasıl bir uygulama geleceğini yaşarsak göreceğiz. :harika:

@necmeddin var mısın abi sen ordan bana ben burdan sana doğru geleyim?Ben yokum.
Hemen havlu atmışsın. :koptum: Şöyle psikopat bir şekilde bisikleti yollara, dağlara vurmak istiyorum. Neden olmasın ortak bir noktada buluşuruz. Sen şimdi tavşan gibi sürersin, ben ise tosbağa gibi. Bu rota bana daha bir yakın olur gibime geldi.:)
Asıl sorun Hanımdan izin kağıdı çıkmıyor. Aslında düşünüyorumda virüs yada yasağa rağmen sürmek kolay birşey. Esas cengaverlik hanıma rağmen sürmekte. Başlığın adını mı değiştirsek napsak acaba?:harika:

Hemen havlu atmışsın. :koptum: Şöyle psikopat bir şekilde bisikleti yollara, dağlara vurmak istiyorum. Neden olmasın ortak bir noktada buluşuruz. Sen şimdi tavşan gibi sürersin, ben ise tosbağa gibi. Bu rota bana daha bir yakın olur gibime geldi.:)
Asıl sorun Hanımdan izin kağıdı çıkmıyor. Aslında düşünüyorumda virüs yada yasağa rağmen sürmek kolay birşey. Esas cengaverlik hanıma rağmen sürmekte. Başlığın adını mı değiştirsek napsak acaba?:harika:
Abi bizim buradakiler ile sizin oradakilere laf anlatmak Merzifon eşeğine anlatmaktan zor bu sebepten ötürü vazgeçtim. Hanıma kredi kartıyla anahtarı ver sonra yollar bizim :))

Dün gaza gelip çıktım en sonunda. Akşam saatlerinde 2 çevirmeden geçtim bir şey olmadı zaten kendi semtimden de çok uzağa gitmedim :) yaklaşık 10 km lik bir rota belirledim o rotada dönüp duruyorum valla :D

Dün gaza gelip çıktım en sonunda. Akşam saatlerinde 2 çevirmeden geçtim bir şey olmadı zaten kendi semtimden de çok uzağa gitmedim :) yaklaşık 10 km lik bir rota belirledim o rotada dönüp duruyorum valla :D
Çok dönmeyin, sonra alışkanlık yapıyor. 🤣

Kadıköy-Kartal arası sahilde lisanslı olup çıkan var mı? Herhangi bir ceza kestiler mi?

Bugün saat 16.30 civarı hafif sürüşe çıktım.Yolda 4-5 tane ekip otosu denk gelmesine rağmen herhangi bir şey demediler.Başka vakitlerde çıkan arkadaşlarımdan duyduklarıma göre onlarda bir sıkıntı yaşamamışlar.
2DE21DD1-6E80-47B5-A3D1-038E9B30327D.jpeg

Geri