Berke
Road Bike Cyclist
- Tepki
- 5.223
- Başlangıç
- 2014—15
- Bisiklet
- KTM
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Trainer olmadığından mütevellit,saklambaç havasında bi 35 40km atarım diye düşünüyorum@seko35.50 tam da cesaret edip, çıkmayı düşünürken...Trainer'a devam o zaman
Tersine, ben denk geldim ve selam verdim onlardan da karşılık aldım ama polisten polise değişecek bir durum tabi.Trainer olmadığından mütevellit,saklambaç havasında bi 35 40km atarım diye düşünüyorumpolisle gözgöze gelmeden,afedersiniz salak yaparaktan
ha durdurursada yaradana sığınıp 3kulhu bir elham🤲
Maalesef hepsi bir değil dediğin gibi,geçen hafta yapıştırdılar birine inst gördüm,lisans falan hikaye izin yoksa sıkıntı.Tersine, ben denk geldim ve selam verdim onlardan da karşılık aldım ama polisten polise değişecek bir durum tabi.
İstanbuldaydı mevzu çünkü arkada boğaz köprüsünü gördüm videoda,bisiklet gruplarından biri toplu sürüş yaparken polis durdurdu,bir tanesinin lisansı vardı ama izin almamış cezayı yemişti.@seko35.50 Size zahmet nerede ceza yemiş yada paylaşımın linki mevcut mudur ?
Hemen havlu atmışsın.@necmeddin var mısın abi sen ordan bana ben burdan sana doğru geleyim?Ben yokum.
Abi bizim buradakiler ile sizin oradakilere laf anlatmak Merzifon eşeğine anlatmaktan zor bu sebepten ötürü vazgeçtim. Hanıma kredi kartıyla anahtarı ver sonra yollar bizimHemen havlu atmışsın.Şöyle psikopat bir şekilde bisikleti yollara, dağlara vurmak istiyorum. Neden olmasın ortak bir noktada buluşuruz. Sen şimdi tavşan gibi sürersin, ben ise tosbağa gibi. Bu rota bana daha bir yakın olur gibime geldi.
Asıl sorun Hanımdan izin kağıdı çıkmıyor. Aslında düşünüyorumda virüs yada yasağa rağmen sürmek kolay birşey. Esas cengaverlik hanıma rağmen sürmekte. Başlığın adını mı değiştirsek napsak acaba?![]()
Çok dönmeyin, sonra alışkanlık yapıyor. 🤣Dün gaza gelip çıktım en sonunda. Akşam saatlerinde 2 çevirmeden geçtim bir şey olmadı zaten kendi semtimden de çok uzağa gitmedimyaklaşık 10 km lik bir rota belirledim o rotada dönüp duruyorum valla
![]()
öyle bişey olsa bisikletliler dışarıyı yıkarlar ben dahil. Bugün yaya bile yok bizim buralarda şimdi bisikletle çıkmak yürek isterŞu lisans ile dışarıya çıkma serbestliği kesinliğe kavuştu mu acaba?