Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Virüse rağmen bisiklete binmeye devam edenler

Bisiklet Sürerken Maske Takıyor Musunuz? Takmıyorsanız bu herhangi bir yasal sıkıntı çıkardı mı?

• Toplam katılım
    584
Hocam yanlis anlamayin ama burada (Almanya) bisikletin ayri bir ayricaligi var her gün yeni bisiklet yollari yapiliyor. arac yollari tek seride düsürülüyor.
Su corona döneminde bir kez bile polisler bisikletlileri taciz etmedi, cünkü bisiklet münferit bir spordur.
gercekten sizler bu spora bizlerden daha fazla emek veriyorsunuz.
Burada her imkanimiz var, istedigimiz parcaya istedigimiz markaya ulasabiliyoruz.

Yayalara maske takma zorunlulugu varken bisiklet kullananlar takmak zorunda degiller.
@undefined

Ilk bisikletimi aldigimda bir heves kendimi yollara attim.
Nasil oldu bilmiyorum bir kez düsecek gibi oldum inanin bütün trafik durdu, toparlanip devam ettikden sonra güvenli bir mesafeden yanimdan gecip gittiler.

Bir seferinde kulagimdan kulaklik yere düstü aksam vaktiydi durup fenerle aramaya basladim.
Bir tane arac sahibi durup aracinin fariyla bana bulmam icin yardim etti.

Burada yazilanlar gercekten insanin icini acitiyor.
Bunlari sizleri nasil taktir ettigimi belirtmek ve sizleri daha da motive etmek icin yaziyorum lütfen yanlis anlasilmasin.
Herkese saygilar.

Gönlüm istiyor ki en az biizim kadar sizlerde bunlari hakediyorsunuz. Ülkemizdeki tüm bisiklet tutkunlarinin en yakin zamanda arzuladiklari kaliteye ulasmalarini tüm kalbimle dilerim.
Ne güzel maalesef biz bu ülkede bırakın kaliteli bir şekilde bisiklet sürmeyi istediğimiz ürünü bırak almayı zaten kur dan alınmıyor tedarik bile edemiyoruz coğrafya kaderdir welcome to ortadoğu ülkesi Turkey bu arada fat bike ımla her gün işe gidip geliyorum 7 saat çalıştığımdan vaktim bol 2 gün izin ekstra sokağa çıkma yasaklarından muafım günde en az 50 km yapıyorum

Scudo
20210423_225129.jpg

20210423_225122.jpg

Şişkoyla mutluyum virüsten öncede beraberdik (elektrik kitini kullanmıyorum)

Kampanyayı hafta içi sürme şansı olmayan dostlar için imzaladım.

Hafta içi demişken geçen gün İBB Beyaz Masa'dan şikayet anketi için telefon geldi, dedim sonuç bilgisi almadım neye göre oy vereceğim. İlgili bölüme aktardılar ve geçenlerde trafik de radarıma giren ve şikayet ettiğim taksinin kamera görüntüsü ile puan cezası aldığını bildirdiler. Puanlar belli bir sınırı geçerse bir daha taksi v.s. şöförlüğü yapamıyorlarmış.

Bu arada sırf o şahıs değil aynı günlerde arkadan artist artist korna çalanlar da da ciddi azalma var. Bu yüzden bence bu tip konularda kayıtsız kalmayıp şikayet etmek önemli. Çünkü birine olan diğerlerine de ibret oluyor.

Virüs mü virüs denilen organizmalar ben kendimi bildim bileli var ama ölüm diye bir şey çıkardılar bu pandemide onu ilk defa duyuyoruz ailecek ne olduğunu bilen sonrasında neler yaşandığını bilenlerden yardım istiyorum. Bir de yokuş yukarı depar atarken maske takan hemşolarımın cevaplarını özellikle merak ediyorum, hadi kalınız sağlıcakla 😘☢️😉

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
Bugün biraz bisiklete bindim, hasret giderdik. Ne de özlemişiz birbirimizi.
Bir yol bisikletini, bir bitcoini, bir de değerli emtiaları çok sevdim. Ama yol bisikleti bir başka. @necmeddin🤑

Bunu görünce hemen Strava'ya baktım. "Nerelere gitti sayın @hamlet2006 acaba" dedim ama hayal kırıklığına uğradım. Strava'da açmamış.
Benim bisiklete olan aşkımı strava ölçemez.2 km bindim Allah bereket versin.200 km binmiş kadar oldum

Benim bisiklete olan aşkımı strava ölçemez.2 km bindim Allah bereket versin.200 km binmiş kadar oldum
Uzun zamandır sürmüyorsun sanırım. Yoksa iki km ne ki sizin için? 😅

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Screenshot_349.png

Görüntü araçtan çekilmiş galiba :snzdglsn: Bisikletle 15 km/h hızla giderken şu hareketi yapmak gerçekten büyük risk

Bugün biraz bisiklete bindim, hasret giderdik. Ne de özlemişiz birbirimizi.
Bir yol bisikletini, bir bitcoini, bir de değerli emtiaları çok sevdim. Ama yol bisikleti bir başka. @necmeddin🤑
Çok şükür bu günleri de gördük. Sen şimdi yasaklar da @Cemal Ç. ile aşık atmayı bırak, misket bile oynarsın.:harika:

Geri