Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Virüse rağmen bisiklete binmeye devam edenler

Bisiklet Sürerken Maske Takıyor Musunuz? Takmıyorsanız bu herhangi bir yasal sıkıntı çıkardı mı?

• Toplam katılım
    584
Kafamı kurcalayan bir soru var.
Yasak haftasonu için mi yine yoksa haftaiçide dahil mi? Eğer dahilse çalışanlar nasıl işe gidecek? Yoksa çalışmakta mı yasak? Yasaksa devlet bu işsizliği nasıl karşılayacak? ...
Kusura bakmayın, bir soru yokmuş. İlkini sorunca çorap söküğü gibi geldi ve geliyor...😕

Scudo
Yasak haftasonu için mi yine yoksa haftaiçide dahil mi? Eğer dahilse çalışanlar nasıl işe gidecek? Yoksa çalışmakta mı yasak? Yasaksa devlet bu işsizliği nasıl karşılayacak? ...
Kusura bakmayın, bir soru yokmuş. İlkini sorunca çorap söküğü gibi geldi ve geliyor...😕
Cemal gardaşım yasaklar 19.00 itibarı ile başladı. 17 mayıs 05.00 kadar devam. Yarın işe bisikletle gideceğim, çalışana bir şey yok. :koptum:

Cemal gardaşım yasaklar 19.00 itibarı ile başladı. 17 mayıs 05.00 kadar devam. Yarın işe bisikletle gideceğim, çalışana bir şey yok. :koptum:
Çalışanlar salgından izinli mi?🤬
Kendimce kinaye yapıyorum, yanlış anlamayın.

Çalışanlar salgından izinli mi?🤬
Hastalığın bulaşabileceği şartlarda çalışıyorum. Yapacak bir şey yok. Allaha sığınıp gidiyoruz 1.5 yıldır. Geçen yıl Ocak sonu Şubat başı gibi 15 gün boyunca sancılı bir hastalık atlatmıştım. Aile Hekimim çalıştığım kuruma istinaden acaba deyip huylanmıştı. Test falan yoktu. Malum geçen yıl resmi ilk vaka için 6 mart söylenmişti.

Trafik komisyonu tarafından %100 hatalı bulunup ceza alan bir sürücü sonrası alıntı bile yapmadan söylenen bir argümanı ciddiye almam.

• Beğen
Tepkiler: celotr
1-Haftaiçi de dahil tam kapanma (ama dışarısı kısmı kapanmalı günlerden daha kalabalık )
2-Belirli sektörler muaf (sigortalı çalışan herkes e devletten yazı alarak dışarı çıkabiliyor işveren herkesi çağırıyor Ama sgksız olan, işsiz olan ve esnaf olana yasak var ama destek yok )
3-Pazartesi gününden itibaren muaf olmayan işçilere çokça ceza kesileceğini tahmin ediyorum. Çünkü devlet çalışan veya işçileri değil cezadanki tahsilat oranına bakıyor!

Hangi güzergahta sürüyorsunuz
Arkadaşlar çıkın sürün, bir sürü polisle gözgöze geliyorum, kimsenin bisikletliyi iplediği falan yok.
yatırım tavsiyesi değildir :)

Strava coşmuş. Takdir ve tebrik ediyorum arkadaşları. Ben de sürdüm tabiki. Öyle her önüne gelen yasak koydu diye uymak zorunda değiliz. Hintli miyiz biz?
Screenshot_20210501-141303_Strava.jpg
20210501_104257.jpg

Strava coşmuş. Takdir ve tebrik ediyorum arkadaşları. Ben de sürdüm tabiki. Öyle her önüne gelen yasak koydu diye uymak zorunda değiliz. Hintli miyiz biz? 262573 dosyayı görüntüle262574 dosyayı görüntüle
Yanlız değilsin kardeşim,bende şöyle bir teftiş turu yaptım,kimler ceza yiyor nasıl yiyor neden yiyor:acpsnr: Bisiklet sürmek yasak ama marketler üstüste! ..................................................................................................................................
CA5B09A4-E7AE-4D09-A3E8-D1A12F61144A.jpeg

Bugun cikan arkadaslar, disarda nasil durumlar? Haftsonu yasaklarina gore daha siki olacak gibi geldi bana, cunku ise gidip gelmek icin bile bireysel belgeler, valilik yazilari vs, cok ugrasildi bu sefer. Eskiye nazaran degisiklijk yoksa yarin bir yardiralim:)

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Çoluk çocuk herkes dışarıda ya. Keşke şu 17 günün 8 günü olan çalışma için evden yerine izin çıkartsaları da da işe gidip gelerek çalışsaydım diye düşünmüyor değilim.

Yanlız değilsin kardeşim,bende şöyle bir teftiş turu yaptım,kimler ceza yiyor nasıl yiyor neden yiyor:acpsnr: Bisiklet sürmek yasak ama marketler üstüste! .................................................................................................................................. 262580 dosyayı görüntüle
Sonuç? Çıkılır mı? Polislere selam verip mi geçiyoruz? 😁

Valla bugün İstanbul'daki 28 derece havada çıkamayarak delirdim. Yarını kaçırmayacağım, yollarda sürenlere denk geldim buradan da bir çok kişi çıkmış anlaşılan.

Geri