Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Virüse rağmen bisiklete binmeye devam edenler

Bisiklet Sürerken Maske Takıyor Musunuz? Takmıyorsanız bu herhangi bir yasal sıkıntı çıkardı mı?

• Toplam katılım
    584
1 buçuk saat kadar sürdüm. Hava yağmura dönünce yeterli olduğunu düşünüp döndüm. :harika:
20210504_175906.jpg

Scudo
Arkadaşlar, bir süredir çevirmelere denk geliyorum, olur da çevirirler diye sakin geçiyorum polislerin dibinden, herhangi dur, düdükle kenarda bekle gibi ikazla karşılaşmadım.. Tam teçhizat ile olduğum için de adamlar bir şey demiyor olabilir.. Tabi bu bir çözüm olmaz 😁

30km 2 çevirme 1 sivil polis aracı 2 polis aracıyla karşılaştım bir sorun yaşamadım

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
İlk zamanlar normal sürerdik.Sonra virüse rağmen sürer olduk.Şimdi ki moda polise rağmen sürmek oldu. Ne günlere kaldık Allahım. :koptum:

Aman ha, yuları boş bırakmayın. Geçen yıl "bir km bir saat" kuralı vardı, ona rağmen tarlaların arasında dolanıyordum. Tarladan polis çıktı, kovdu (uyarı verdi) beni eve.🤣
Tabi abi güneşli günlerde susuz kalmamak ,güneş geçirmeyen şapka takmak önemli ben de bi ara bi şeker pancarını bekçi olarak görmüştüm beni eve kovmuştu güzeldi.

Tabi abi güneşli günlerde susuz kalmamak ,güneş geçirmeyen şapka takmak önemli ben de bi ara bi şeker pancarını bekçi olarak görmüştüm beni eve kovmuştu güzeldi.
İnanmıyor bak, üzerine birde alay ediyor. 😏
Aha bunlardan çıkmıştı.
Screenshot_20210504-190427_Google.jpg

İnanmıyor bak, üzerine birde alay ediyor. 😏
Aha bunlardan çıkmıştı.
262951 dosyayı görüntüle
Cemal o nasıl bir sakal var sizin oranın polislerinde. Bu adamın polis olduğuna eminmisin. Deaş kampından Fransız polisine kayıt yaptırmış sanki. Seni bir kez daha takdir ettim. Bu karede normal memur yok. Hepsi arızalı tiplere benziyor.:koptum:

Cemal o nasıl bir sakal var sizin oranın polislerinde. Bu adamın polis olduğuna eminmisin. Deaş kampından Fransız polisine kayıt yaptırmış sanki. Seni bir kez daha takdir ettim. Bu karede normal memur yok. Hepsi arızalı tiplere benziyor.:koptum:
Adamların şeklinden ziyade donanımlarına dikkat edin. Sanki terör hücre evine baskına gidiyorlar. Bunlar birde Türkiye'de ki bekçilerle, zabıtalarla aynı seviyede.
Gerçek polisler daha donanımlı, jandarmalar daha beter.😅 Büyük AVM olan yerlerde Famas'lı askerler geziyor. 🤣

18 Ocak - 29 Nisan arasında 72 * 30 = 2160 km. şehir içi işe gidiş geliş (hava şartlarına göre kimi zaman Şişli kimi zaman Beşiktaş güzergahı) yasaksız günlerde baya tozu attırdım. Şimdi devre arası gibi bir durumdayım.

Bu sürede yaşadığım tek ciddi sıkıntı Mecidiyeköy'de sabah giderken eski Ali Sami Yen'in ilerisinde ayakkabı bağcık çözülmüş birden pedala takıldı. Paniklemeden hızlı karar verip yavaşlayıp sağa yanaşıp durmaya çalıştım namuzsun öyle bir kitliyorki tam duramadım çok hafif düştüm. Bağcığın kopması dışında hiç bir zayiat olmadan atlattım çok şükür.

Ne yapalım? ömrümüz kısa kaç sene yaşayacağımız belli değil kaç sene daha sağlıklı bir şekilde bu sporu icra edeceğimiz meçhul şu kısa hayatta ne zaman biteceği belli olmayan bir virüsün bitmesini bekleyerek mi harcayalım ve bu tarz virüsler geçmişten günümüze kadar var oldu örneğin bakınız kara veba virüsü durum çok daha ciddiydi ve biz hiç bir şekilde virüsü yaymıyoruz bisiklet üzerinde iken kime virüs bulaştırabiliriz ve biz sokağa çıkma günlerinde açık havada antrenman yapmıyoruz bu spora devam etmeyip ne yapalım evde oturup tedavi yolu filan mı arayalım lütfen yorum yapmak için yorum yapmayın ıq seviyeniz ortaya çıkıyor

Ne yapalım? ömrümüz kısa kaç sene yaşayacağımız belli değil kaç sene daha sağlıklı bir şekilde bu sporu icra edeceğimiz meçhul şu kısa hayatta ne zaman biteceği belli olmayan bir virüsün bitmesini bekleyerek mi harcayalım ve bu tarz virüsler geçmişten günümüze kadar var oldu örneğin bakınız kara veba virüsü durum çok daha ciddiydi ve biz hiç bir şekilde virüsü yaymıyoruz bisiklet üzerinde iken kime virüs bulaştırabiliriz ve biz sokağa çıkma günlerinde açık havada antrenman yapmıyoruz bu spora devam etmeyip ne yapalım evde oturup tedavi yolu filan mı arayalım lütfen yorum yapmak için yorum yapmayın ıq seviyeniz ortaya çıkıyor
İyi geceler genç (yaşın görünense) arkadaşım, senin atarın kime? 😁
Dipçe: Neyse iyi geceler...

@cemal atarımbu sporu yapmamızı eleştirenlere herkes aklınca yorum yapıyor yapmak istiyoruz yapıyoruz bu sporu saçma sapan yorum yapıyorlar onlar virüs var diye her hangi bir sosyal aktivite yapmıyor mu ?

Geri