necmeddin
Acemi Balıkçı
- Tepki
- 12.441
- İsim
- necmeddin
- Başlangıç
- 1992—93
- Bisiklet
- Sedona
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
Aman ha, yuları boş bırakmayın. Geçen yıl "bir km bir saat" kuralı vardı, ona rağmen tarlaların arasında dolanıyordum. Tarladan polis çıktı, kovdu (uyarı verdi) beni eve.🤣262946 dosyayı görüntüle
Dağ taş evime yakın. Buralarda ne polis var ne yol bisikletçisi ahahahahahah
Tabi abi güneşli günlerde susuz kalmamak ,güneş geçirmeyen şapka takmak önemli ben de bi ara bi şeker pancarını bekçi olarak görmüştüm beni eve kovmuştu güzeldi.Aman ha, yuları boş bırakmayın. Geçen yıl "bir km bir saat" kuralı vardı, ona rağmen tarlaların arasında dolanıyordum. Tarladan polis çıktı, kovdu (uyarı verdi) beni eve.🤣
İnanmıyor bak, üzerine birde alay ediyor. 😏Tabi abi güneşli günlerde susuz kalmamak ,güneş geçirmeyen şapka takmak önemli ben de bi ara bi şeker pancarını bekçi olarak görmüştüm beni eve kovmuştu güzeldi.
Cemal o nasıl bir sakal var sizin oranın polislerinde. Bu adamın polis olduğuna eminmisin. Deaş kampından Fransız polisine kayıt yaptırmış sanki. Seni bir kez daha takdir ettim. Bu karede normal memur yok. Hepsi arızalı tiplere benziyor.
Adamların şeklinden ziyade donanımlarına dikkat edin. Sanki terör hücre evine baskına gidiyorlar. Bunlar birde Türkiye'de ki bekçilerle, zabıtalarla aynı seviyede.Cemal o nasıl bir sakal var sizin oranın polislerinde. Bu adamın polis olduğuna eminmisin. Deaş kampından Fransız polisine kayıt yaptırmış sanki. Seni bir kez daha takdir ettim. Bu karede normal memur yok. Hepsi arızalı tiplere benziyor.
Abi bunlar beni durdursa bisikleti sırtıma alıp bisiklet taklidi yaparım
İyi geceler genç (yaşın görünense) arkadaşım, senin atarın kime? 😁Ne yapalım? ömrümüz kısa kaç sene yaşayacağımız belli değil kaç sene daha sağlıklı bir şekilde bu sporu icra edeceğimiz meçhul şu kısa hayatta ne zaman biteceği belli olmayan bir virüsün bitmesini bekleyerek mi harcayalım ve bu tarz virüsler geçmişten günümüze kadar var oldu örneğin bakınız kara veba virüsü durum çok daha ciddiydi ve biz hiç bir şekilde virüsü yaymıyoruz bisiklet üzerinde iken kime virüs bulaştırabiliriz ve biz sokağa çıkma günlerinde açık havada antrenman yapmıyoruz bu spora devam etmeyip ne yapalım evde oturup tedavi yolu filan mı arayalım lütfen yorum yapmak için yorum yapmayın ıq seviyeniz ortaya çıkıyor