Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Virüse rağmen bisiklete binmeye devam edenler

Bisiklet Sürerken Maske Takıyor Musunuz? Takmıyorsanız bu herhangi bir yasal sıkıntı çıkardı mı?

• Toplam katılım
    584
Aldım bugün. Bakalım hsonu bir sürüş yapacağım. Dilerim pahalıya patlamaz bize. :)
Ceza alsanız dahi imzadan imtina edebilirsiniz. İmzalasanız da 15 gün içerisinde sulh ceza hakimliğine itiraz dilekçesi verebilirsiniz. Verilen cezalar Hıfzısıhha Kanunu'na istinaden kesiliyor ama maske zorunluluğu veya sokağa çıkma yasağı gibi yasaklar Hıfzısıhha Kanunu'nda geçmiyor. Kaldı ki geçse bile cezayı mahalli mülki amir (vali) kesmesi gerekiyor :) Koca bir boşluk anlayacağınız. Normal şartlarda kanun çıkartılarak yapılabilecek şeyler genelgelerle yapıldığı için kanuni olarak sorun teşkil ediyor. Cezaların iptaline dair farklı yerlerden emsal kararlar var araştırırsanız. Kormayın bol bol çıkın :))

Scudo
Evet bugün ilk defa jandarma uygulamasına takıldım. Seyahat iznim soruldu direk.😲 Yok dedim , bugün çektiğim bu resimleri gösterdim. Fazla sorgulamadılar.

20210507_145906.jpg
20210507_144547.jpg

Mübarek gün kimseyle yersiz tartışmaya girmeyin. Biraz masum hayvanlar için sırt çantasında yiyecek taşıyın. Onlar da sevinsin sizde sevinin.

NOT:Çevirmeye yakalanmasaydım bu resimleri paylaşmayacaktım buradan. Test edildi , memur arkadaşlar yardımcı oluyorlar.

40 km 3 çevirme 1 yunus 4 polis aracına denk geldim şehir merkezinde kalabalık bir polis grubu aralarında konuşup kırmızı ışıklara dağıldılar sahildeki insanları kornayla ikaz eden bir polis otosuna da denk geldim sanırım hafta sonu daha sıkı olacak

Bugün bende burdaki yorumlardan gaza gelerekten 30 km'lik sürüş yaptım. 3 Çevirmeden geçtim bir tanesi karşı şeritteydi, biri durdurup bisiklet lisansımı sordu var ama yanımda değil diye söyledim, gerçekte tabiki de yok:), yanında olursa iyi olur dedi geçtim, bir diğer çevirmede de kaçmak gibi olmasın diye sıraya girdim, tepki vermedi kolay gelsin dedim geçtim. Çevirme olan yerleri kafamda belirledim oralardan geçmeden devam edicem, bisiklet lisansı alabilirsek şahane olur :harika:
Hocam bu strese hiç değmez kendi açımdan konuşuyorum ama. Stres atıp sporumu yapmak istiyorum ama böyle köşe kapmaca olucaksa kalsın. Zaten kafamda bitirdim 17 sine kadar çıkış yok benim için bitsin yasaklar sonraki duruma göre çıkıcaz artık.

necmeddin... Fethiye de adamın biri kedilere mama verirken polis tarafından ceza yemiş..sadece vinden uzak. Polis mama vermek için alınmış izninin olup olmadığını soruyor o da yok diyor ve kıymetli polisimiz cezayı basıyor... Sen de denk gelirsen kıymetliye, ceaza yemeyesin dikkat et.. Belge istiyorlar.. Allah iyi niyetliler ile karsilastirsin

20 km kadar sürdüm. Bir memur aracıyla durup gençler yasak var lisans var mı dedi ve bıraktı.Resmen laf olsun diye durdular aksiyon arıyorlar sanırım :)
DECF4E13-DD88-4B19-941B-488B11F92300.jpeg
E8A09A08-EDDA-4462-AB09-CC77A70C2989.jpeg

necmeddin... Fethiye de adamın biri kedilere mama verirken polis tarafından ceza yemiş..sadece vinden uzak. Polis mama vermek için alınmış izninin olup olmadığını soruyor o da yok diyor ve kıymetli polisimiz cezayı basıyor... Sen de denk gelirsen kıymetliye, ceaza yemeyesin dikkat et.. Belge istiyorlar.. Allah iyi niyetliler ile karsilastirsin
Mama vermek için alınan izin mi? Valiliğe mama için mi başvuracağız yahu? AHahahahahahHAJauhasdjs

Ali Hocam haklısın. Niyeti bozuk birine denk gelince hakarete uğradım, veya görevimi yapmama engel oldu diye başka bir kulp takar yine ceza yazar. Fotoğrafları gösterince seslenmediler. Bir dahaki sefere kamera kaydı da almalı ki elde daha fazla done olsun.

Çalışma belgesi cepte.
Lisans cepte.
Köpek maması cepte.

Bunlara rağmen ceza yemeyi başarırsam hamamlar açılır açılmaz soluğu Tarihi Büyükçekmece Hamamın da alacağım.

Çalışma belgesi cepte.
Lisans cepte.
Köpek maması cepte.

Bunlara rağmen ceza yemeyi başarırsam hamamlar açılır açılmaz soluğu Tarihi Büyükçekmece Hamamın da alacağım.
Polis yasak mı var dedi, şaak göster lisansı olmadı mı, şaaak mamaları göster o da mı olmadı, şaaak çalışma belgesini gösterin hocam çil yavrusu gibi dağılırlar sizin ki de o mantık olmuş 🤣

Çalışma belgesi cepte.
Lisans cepte.
Köpek maması cepte.

Kırmızıyı sevmeyene denk gelebilirsin

İşe gidiş geliş rotasında iznimiz olduğundan bu durumu lehime çeviriyorum. Sabahları vücut alışkın olmadığından “noluyor ne güzel uyuyorduk” modundan çıkması zaman alıyor. Akşam üzeri dönüşte daha rahat ve performanslı oluyor niyeyse. Bugün de böyle oldu ;)
DBD8953E-111D-4DF5-9AC8-88173E9D7ABC.jpeg

20210508_124128.jpg
20210508_124228.jpg
20210508_104016.jpg

Kemalpaşalı Mehmed Efe dağda bislet sürüyor. Gelsin de kolcular ceza yazsın😀
MVDP 'ün dünkü performansı sonrası mtb ye döndüm. Gaza geldim . MVDP dağ bisikleti sezonunu kapatasıya kadar mtb😃

Dosyalar

• 20210508_124128.jpg
    20210508_124128.jpg
    117,9 KB · Okunma: 9
180700590_4201623473203528_70626620616408797_n.jpg

kurtcebenin selamları var ekibi ile istanbulun anadolu yakasında mudarlı köyüne gittiklerini bana özelden iletti ,foruma resimleri koyduğum için bana teşekkür etti,bu zor günlerde bisiklet forumdaki üyelere selamları var ,bu günlerin geçiçi olduğunu iletti,,güzergahlarının üzerinde jandarma olduğunu ,durarak lisansını gösterdiğini ,30 mayısta gran fondoya hazırlandığını söylediğini iletti,jandarmalardan astsubay olan kişinin kendisini tanıdığını belirtti ,sürekli tüm kış paşaköy eğimlerinde bulunmanın yararını gördüğünü iletti,,,,yukarda arkada sağda kudret bey.

Geri