Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Virüse rağmen bisiklete binmeye devam edenler

Bisiklet Sürerken Maske Takıyor Musunuz? Takmıyorsanız bu herhangi bir yasal sıkıntı çıkardı mı?

• Toplam katılım
    584
Scudo
IMG_20210505_170231.jpg

-Sahiplendiğim bir erik ağacı var, ona sevgimi verip geldim memur bey....

13km 2 çevirme 1 motorsikletli polis 1 sivil polis aracı 3 polis aracı herhangi bir sorun yaşamadım
Cüneyt hocam Hürriyet Muhabirleri bile ayrıntılı yol durumu haberlerinde senin kadar ne etkililer nede yetkililer. :harika:
Akşam pide seansımı 12 km ile tamamladım. Bizim buralar ufak olduğu için çok sorun çıkmıyor doğrusu. Gece sürüşlerine kimseyi uyuz etmeyim diye çıkmıyorum.

Cüneyt hocam Hürriyet Muhabirleri bile ayrıntılı yol durumu haberlerinde senin kadar ne etkililer nede yetkililer. :harika:
Akşam pide seansımı 12 km ile tamamladım. Bizim buralar ufak olduğu için çok sorun çıkmıyor doğrusu. Gece sürüşlerine kimseyi uyuz etmeyim diye çıkmıyorum.
. Benim pide turu kısa sürdü bu sefer 9km :komik::komik:.................................................................................
B11E94C6-ACEA-4674-8866-2859CFA347B6.jpeg
.

Dün alışverişe ta Çapa'ya kadar yürüdüm, normal günden hiç bir farkı yok. Dayılar parklarda çay sigara oturuyor. Kısaca istesem şu ortamda belli bir bölgenin rahatlıkla binerim (alışveriş v.s.), neyse şimdilik biraz böyle yürüyüş hava alma takılayım, çeyrek kapanmanın sonunda yine tam gaz devam ederim.

İki kontrol noktasına denk geldim,günaydın dedim geçtim 7 8 tane polis vardı öylece bakıştık cevapta vermediler ama anlamadım🤔 dondu onlarda 😁.................................................................
46204914-1CA9-4C12-A62B-47377EEB6944.jpeg

Eskiden bireysel bisiklet lisansı aldığınızda (klüp üyeliği olmadan) 1 yıllık veriliyordu. Şimdi onu da 6 aya düşürmüş GSB. :) Kaymakamlıklar (en azından İzmir için) lisansınız olsa dahi izin verilmiyor etkinlik için. "Milli değilseniz olmaz" dedi memur arkadaş. Kendisine, devamlı evde olduğumuzu home-office çalışmanın da sağlıklı bir şey olmadığını, zaten bu sporu insanlardan, dertten vs uzaklaşmak, biraz kalori yakmak için bireysel olarak yaptığımı anlatmama rağmen papağan gibi aynı lafları tekrarlayıp gönderdi. Varsa başarabilen ilçe adı versin gidip oradan alalım bari.

Bugün bende burdaki yorumlardan gaza gelerekten 30 km'lik sürüş yaptım. 3 Çevirmeden geçtim bir tanesi karşı şeritteydi, biri durdurup bisiklet lisansımı sordu var ama yanımda değil diye söyledim, gerçekte tabiki de yok:), yanında olursa iyi olur dedi geçtim, bir diğer çevirmede de kaçmak gibi olmasın diye sıraya girdim, tepki vermedi kolay gelsin dedim geçtim. Çevirme olan yerleri kafamda belirledim oralardan geçmeden devam edicem, bisiklet lisansı alabilirsek şahane olur :harika:

Artık virüse rağmen binilmiyor, olay farklı bir boyuta evrildi. 😆 Hadi gülü gülü. 😋

Geri