Cuneyt Erkman
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 677
- Bisiklet
- Salcano
Cüneyt hocam Hürriyet Muhabirleri bile ayrıntılı yol durumu haberlerinde senin kadar ne etkililer nede yetkililer.13km 2 çevirme 1 motorsikletli polis 1 sivil polis aracı 3 polis aracı herhangi bir sorun yaşamadım
Moderatör çıktıysa beni kralı gelse tutamaz artık.😂263039 dosyayı görüntüle
-Sahiplendiğim bir erik ağacı var, ona sevgimi verip geldim memur bey....
. Benim pide turu kısa sürdü bu sefer 9km .................................................................................Cüneyt hocam Hürriyet Muhabirleri bile ayrıntılı yol durumu haberlerinde senin kadar ne etkililer nede yetkililer.
Akşam pide seansımı 12 km ile tamamladım. Bizim buralar ufak olduğu için çok sorun çıkmıyor doğrusu. Gece sürüşlerine kimseyi uyuz etmeyim diye çıkmıyorum.
Kim demiş yol yarış araziye girmez diye. Olay bu bisikletle araziye girmek değil, girdikten sonra incinmek.Kim demiş yol-yarış araziye giremez diye?
263152 dosyayı görüntüle
@Özcan güler gibi olmayın, yol bisikletiyle yoldan gidin.😆Kim demiş yol-yarış araziye giremez diye?
263152 dosyayı görüntüle
Ooo hocam Brezilya forması turistim bana serbest hmm yiyorlarsa devam )263039 dosyayı görüntüle
-Sahiplendiğim bir erik ağacı var, ona sevgimi verip geldim memur bey....
Onu dicem görünmez oldum herhalde yok onlar esasında durduracaktı fakat ikilemde kaldılar birşeyde diyemedilerSayın @seko35.50 , belkide siz yoksunuz. Bir yoklayın kendinizi.🤣