Cemal Ç.
Sadece sürüyorum. 😒 𐱅𐰇𐰼𐰰- 🚵♂️🚴♂️
- Tepki
- 22.410
- İsim
- Cemal ÇELİK
- Başlangıç
- 1992—93
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Diğer
Dedik mi de kızıyon yörükoğlu. Yine Fransız kalmışsın. Boşver bir keyif çayı içKafamı kurcalayan bir soru var.
Cemal gardaşım yasaklar 19.00 itibarı ile başladı. 17 mayıs 05.00 kadar devam. Yarın işe bisikletle gideceğim, çalışana bir şey yok.Kafamı kurcalayan bir soru var.
Yasak haftasonu için mi yine yoksa haftaiçide dahil mi? Eğer dahilse çalışanlar nasıl işe gidecek? Yoksa çalışmakta mı yasak? Yasaksa devlet bu işsizliği nasıl karşılayacak? ...
Kusura bakmayın, bir soru yokmuş. İlkini sorunca çorap söküğü gibi geldi ve geliyor...😕
Çalışanlar salgından izinli mi?🤬Cemal gardaşım yasaklar 19.00 itibarı ile başladı. 17 mayıs 05.00 kadar devam. Yarın işe bisikletle gideceğim, çalışana bir şey yok.
Hastalığın bulaşabileceği şartlarda çalışıyorum. Yapacak bir şey yok. Allaha sığınıp gidiyoruz 1.5 yıldır. Geçen yıl Ocak sonu Şubat başı gibi 15 gün boyunca sancılı bir hastalık atlatmıştım. Aile Hekimim çalıştığım kuruma istinaden acaba deyip huylanmıştı. Test falan yoktu. Malum geçen yıl resmi ilk vaka için 6 mart söylenmişti.Çalışanlar salgından izinli mi?🤬
Kendimce kinaye yapıyorum, yanlış anlamayın.
Kendimce kinaye yapıyorum, yanlış anlamayın.
1-Haftaiçi de dahil tam kapanma (ama dışarısı kısmı kapanmalı günlerden daha kalabalık )Kafamı kurcalayan bir soru var.
Yasak haftasonu için mi yine yoksa haftaiçide dahil mi? Eğer dahilse çalışanlar nasıl işe gidecek? Yoksa çalışmakta mı yasak? Yasaksa devlet bu işsizliği nasıl karşılayacak? ...
Kusura bakmayın, bir soru yokmuş. İlkini sorunca çorap söküğü gibi geldi ve geliyor...😕
Arkadaşlar çıkın sürün, bir sürü polisle gözgöze geliyorum, kimsenin bisikletliyi iplediği falan yok.
yatırım tavsiyesi değildir
Yanlız değilsin kardeşim,bende şöyle bir teftiş turu yaptım,kimler ceza yiyor nasıl yiyor neden yiyor Bisiklet sürmek yasak ama marketler üstüste! ..................................................................................................................................Strava coşmuş. Takdir ve tebrik ediyorum arkadaşları. Ben de sürdüm tabiki. Öyle her önüne gelen yasak koydu diye uymak zorunda değiliz. Hintli miyiz biz? 262573 dosyayı görüntüle262574 dosyayı görüntüle
Sonuç? Çıkılır mı? Polislere selam verip mi geçiyoruz? 😁Yanlız değilsin kardeşim,bende şöyle bir teftiş turu yaptım,kimler ceza yiyor nasıl yiyor neden yiyor Bisiklet sürmek yasak ama marketler üstüste! .................................................................................................................................. 262580 dosyayı görüntüle
Sonuç aynasızlara yüzsüzce merhaba deyip geçiyoruz salaktayız yani.Sonuç? Çıkılır mı? Polislere selam verip mi geçiyoruz? 😁
Tecahül-i arif yapın diyorsunuz. Türkçesi "aptala yatın" oluyor diye biliyorum. 😅Sonuç aynasızlara yüzsüzce merhaba deyip geçiyoruz salaktayız yani.